Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Canım sölicem tabi ama yınede resmını çek yazışmaların bir yere at kazım olur
Hanım aplamız eşiynen yüzleşmiş.
Aldatmamış biz kk halkına kapak patlattı. Şu an kk’cek ölüyoz kapak altında kaldığımız için.

Lazımlık bir şeyde yok, koyun koyuna eşiynen. Şu an.

Hopp 360 derece dönüşe geçildi koca gene masum .

Yatakta yakalasa konu açıp sevişiyorlarmıydı ama muayene ediyor da olabilir ay emin olamadım sizce ? Yazmazsa bende birşey bilmiyorum valla

Bize ne diye kapak olsun koca senin geniş mide senin haaaa önüne gelene yavşayan da senin kocan

Ah kıyamam tabi ekonomi berbat doktor koca bırakılırmı ayol aldatsın ben parasıyla avunurum demişsiniz iyi devam edin sizin kararınız

Herkes gırurlu olacak diye bir kaide yok bazı insanlar gurursuz ve onursuz yaşamayı tercih ediyor

hadi diyelim ki ikna oldunuz konuyu kapattınız
burdaki insanlara kapak olmuştur demeniz çok çirkin

madem yorumlardan hoşlanmayacaktınız konu da açmayacaktınız!!

valla ben de bi paylaşım yaptığımda bir sürü erkek yanıt veriyor, yürüyor, bu tarz şeyler söylüyor ama ben cevap vermiyorum. çünkü yürüyor yani. tanıdığım biriyse bi ihtimal teşekkürler falan diye cevap veririm ama nazar mazar kız da biraz uzatmış. gereksiz muhabbetler. yani bana şu lafı tanımadığım biri de etse yürüyor diye düşünürüm, tanıdığım biri de etse yürüdüğünü düşünürüm. günüm senle aydı ne ya

Eklentiler

• Ekran Resmi 2022-11-08 18.05.17.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 53
Mesele gerçekten eşinizin telefonunu gizlice karıştırdığınız mı ben hesap bile vermem evet gizlice karıştırdım yediğin haltımda gördüm derdim gün senle aydı demek sıradan bşr konuşma mı baya baya yürümüş

Valla kendi yaptığı senin telefon kurcalamandan çok daha ağır bir şey olduğu için üste çıkma şansı vermeden bildiğini soyle bence

Kendinizi kandırmak da bir seçenek tabii. Bize kapak olmaz da size iyi hazımlar.

Yok canım ne aldatması adama sakın carlama bunlar günlük hayatta olabilecek şeyler. nikahlı kocan diye senle başka biriyle konuşmasını engellemiyceksin heralde. Maşallah sende ki iyi sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…