Eşimin Instagramina gizlice baktım keşke bakmasaydim

Canım gözün mü kör anlamadım kocani sorgulamak için daha ne bekliyorsun ilk konuşulan mesaja göre gayet samimilermis demekki konuşmanın öncesi varmış silmiş şuan belki yanlış gördüm falan demen tamamen kendini kandırmak sen yapsan erkekliğin zirvesini oynar sana bence biraz dik dur şuan buna göz yumarsan ilerde devamı gelir belkide daha fazlasi birde iş yerinde ki kızlara güzelim falan ne demek yani benim eşim kuzenine söylese kafasını kırarım onun yani ne demek bu zina sadece bedenle yapılmaz göz zinası dil zinası vardır bir kadına olması gerekenden samimi davraniorsan bu zinadır aldatmaktir bence böyle bence bir kez dhaa. Gizli bir şekilde aç o kızla konuşma varmı yoksa demekki düzenli siliyor belki de başka kızlarda vardır ayrıca eşinin instagraminda senin tanımadığın kızın işi nedir valla biz moderniz karışmıyoruz falan deme hele ki bu devirde çok karışık ve zor bence hayatı kendinize işkence haline getirmeyin yani hamilesin brde birde bu gerçek var en çok erkekler eşlerinin hamile olduğu dönemde aldatiyormus eminim şuan eşin yaptıklarıni aldatmaktan saymiyordur ama aldatmak bu
 
Telefonunu gizli kurcaladım ne demek ya ben ona takıladım niye korkuyosunuz telefonuna bakmaktan? Sizle aynı yatagı paylasıyor daha özel ne olabilir o telde?anca saklaadıgı bişey olabilir demiş birileri...ve oyleymiş zaten
 
İsteyen bakar, şüphe duyan yine bakar ama telefonun ortada olmaması veya şifreli olması her zaman gizli kapaklı işler çevrildiği anlamına da gelmiyor, bende dahil bizler meseleleri kendi hayat görüşümüze, evliliklerimize, ilişkilerimize göre yorumluyoruz.

Konu sahibesi için demiyorum çevremde gördüğüm bazı evliliklerde olan bir şeyden bahsedeyim, bazı kadın ve erkekler var ki eşlerine karşı aşırı kontrolcü oluyor, ortada herhangi bir aldatma şüpheli bir durum olmadığı halde, eşinin gittiği her yeri, görüştüğü herkesi bilmek istiyor, kiminle kaç dakika görüştü, kaç dakika konuştu, kimleri aradı, kiminle mesajlaştı, ne yazıştı, bu çok bunaltıcı çok yıpratıcı, sanki kötü bir şey yapıyormuşsunuz gibi sürekli telefon kontrol eden kadın ve erkeklerin eşleri de şifre koyuyor çünkü hastalıklı bir kıskançlık yüzünden her dakika gözetim altında oluyorsunuz, size özel alanı ihlal ettiği yetmiyor, telefon rehberinizden görüşmenizi istemediği insanları siliyor böyleleri.

Mesela yapanlar varsa saygı duyarım ama bir yandan da kusura bakmasınlar, bana ortak açılan sosyal medya hesapları da aşırı kontrolcü geliyor, sürekli ne yazdığınız kontrol altında, ekli kişilerinize müdahale ediliyor veya nişanlınızdan, sevgilinizden, eşinizden onay almadan kimseyi ekleyemiyorsunuz, bu yöntemle birlikte olduğu kişinin aldatmayacağını sanıyorlarsa yanılırlar.

Konuya dönersek Serapp1357 eşinin aldatmadığına ikna olmuş, ilk anda okuduğu mesajları yeniden okuma fırsatı bulunca yanlış yorumladığını yazmış, sonuç şu ki yine konu özelinde yazmıyorum, kadınlar bir delil aradığında o delili boşanmak için kullanacaklarsa adamın iç çamaşırlarına kadar analiz etsinler ama evliliği devam ettireceklerse delil peşine düşmesinler zira gördüklerine üzülmekten başka bir şey yapmıyorlar.

Gerçekten yapabilecekler üzerine alınmasın ama sitede başkasına söylerken ben olsam boşanırım süründürürüm diyenlerin bir kısmı da dediği gibi yapmıyor, KK da çok iyi bildiğim 3 kadın gayette aldatıldı tüm deliller ellerindeydi, ki aldatma içerikli konularda ben olsam boşanırım süründürürüm diyorlardı, ohooo hele bir tanesi öyle bir yazardı ki offf bu kadının kocası aldatırsa ülke değiştirsin derdiniz o kadar katı bir bakış açısı varmış gibi görünürdü ama aldatılan 3 kadın da eşleriyle mutlu mesut yaşıyor, mutluluklarının sembolü olarak çocuk bile doğurdular.
 
Son düzenleme:
İyi dayaniyorsunuz Allah korusun herkesin başına gelebilir ben olsam heralde ev başımıza yıkılmıştı...
 
Eğer boşanmayacaksanız yüz göz olmayın. Bağırıp çağırıp evliliğe devam edince adamlar iyice abartıyor bu aldatma işini
 
Ay ne kadar naifsiniz. İnsan öğrencisiyle instagram üzerinden mesajlaşır mı?
Madem şifrelerinizi birbirinize vermiyorsunuz, niye gizli kaçak kontrol ediyorsunuz. Hiç evliliğin dinamiğine yakışacak şeyler değil.
 
tanımadığın kadınla sence nerden tanışıyor olabilir.
Bence buda bir aldatmadır
 
Eşim birine "günüm seninle aydi" yazacak ben onun gününü bırak dünyasını karartmayacagim gerçekten bazı erkekler çok şanslı.
Eşime dedim ki bir adam karısını her sabah öperek ona seni seviyorum diyerek işe gidiyormuş ama instagramdan da bir kıza günüm seninle aydı ya da günü ilk sen aydın aman nazar değmesin falan yazıyormuş. Güldü. Eşini öpüp koklayınca başkalarına yürümek serbest mi yani dedi.

Bir şey yapmayacak kadınlar karıştırmasa daha iyi hakikaten. Konu sahibi de keşke bakmasaydım demiş. Bilip de susacaksan bilmenin sana acı vermesi dışında bir şey olmaz ki.
 
Bir de güzelim tatlım der diyor . Demek ki baştan kabul etmiş rahatsız etmiyor bu durum. Ediyorsa da belli edecekti baştan Çünkü elindeki malzeme bu. Adamın tarzı buysa ya kabul etmeyecek ya da orta yol bulunacaktı bulunmuş gibi olmuş ama rahatsız oluyor işte Ben sevmem bu tarz gevşek konuşmaları. Patronum, müdürüm ya da iş arkadaşım bana boyle seslenmesin. İstemem. Eşimin başkasına seslenmesini hiç istemem. Bu tarz bir adam olsaydı baştan olmazdık zaten.
 


Son konumda eşinizin sosyal medyası gözünüzün önünde olsun diye yazmıştım tüm kadınlar ayaklanmıştı. Al işte bir yıl önce görseydi en azından Şuan kendini bu kadar yemezdi konu sahibi. Saban bi twit okudum bir erkek atmış üstelik
 

Eklentiler

  • D4872D3C-234A-4AF5-9592-BB60A1A8A569.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 108

Konu sahibi asiri kontrolcu oldugu icin mi sifreler koyulmuş bilmiyorum o da bir ihtimal.
Ama ben bu kadar aşiriliklardan bagimsiz yorumladim bu konuyu. Oyle asiri kontrolcu, hatta asiri gectim kontrolcu oldugumu dusunmuyorum. Aldatildim mi diye paranoya yapan her gun bir şey arayan bir kadin degilim mesela ve o telefonun benden saklanmasi, sifrelenmesi icin bir neden olamaz, istedigim zaman keyfime gore acabilmeliyim, kullanabilmeliyim bu bence basit bir şey. Bu konuda kendime yasak kabul etmiyorum. Guven kirici geliyor.

Aşiri kontrol de her şeyin yolunda olduğu anlamina gelmez elbette. Aşiri kontrol altinda aldatan erkekler de var ve ekstra daha dikkatli ve titiz oluyorlar.
 
O degil de, esiniz biraz gelisimini tamamlayamamis sanki. "kıza günü senle aydım desem yazmış" bu ne yahu Koca adam kiza yuruyecek, kurdugu cumleye bak. Lise 2 terk.

Ha yurumus mu yurumus o ayri. Gecmis olsun
 
İnstagram da evli olduğunu söylemiyordur kesinlikle . Yani dışardan profili gören birisi asla bu adam evli demez. Profili ona göre ayarlıyorlar .
Hesaba bakınca normal görünüyor direk “bekarım “ falan yazmıyor . ama dikkatli hesaba bakınca Yüzüklü resimleri bile koymadıklarını görüyoruz . İnsanlar anlamıyor ama onlar dikkat ediyorlar.
İnternet sosyal ortamı bunlara yaradı .
 
Üzgünüm eşiniz aldatma yolunda ilerliyor.
 
Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
 
Buradakilere niye kapak olsun?
Ne kadar ayıp bu yazdığınız.
Biz sizin konuyu açış şeklinize yorum yaptık.
Sizde rahatsız oldunuz, eşimin Instagramına baktım, bakmaz olaydım çok kötüyüm diye konu açtınız.
Eşiniz sizi aldatmış olsa sanki buradaki kadınların eline birşey geçecek de bakın aldatmanıs, alın size kapak olsun diyorsunuz.
Esiniz tarafından ikna olmuşsunuz güya ama hırsınızı alamayıp buraya öfke kusuyorsunuz.
Pes gerçekten.
 
Ne değişik insanlar var ya...
 
Calistigi insanlara naif davranmakta canim guzelim demekle oluyor galiba. Sizin iciniz rahatladiysa sorun yok. Biz sizin ilk yaziniza gore cevap vermistik bize kapak oldugunu sanmiyorum. Umarim size de olmamistir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…