- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi Serapp1357
-
Canım gözün mü kör anlamadım kocani sorgulamak için daha ne bekliyorsun ilk konuşulan mesaja göre gayet samimilermis demekki konuşmanın öncesi varmış silmiş şuan belki yanlış gördüm falan demen tamamen kendini kandırmak sen yapsan erkekliğin zirvesini oynar sana bence biraz dik dur şuan buna göz yumarsan ilerde devamı gelir belkide daha fazlasi birde iş yerinde ki kızlara güzelim falan ne demek yani benim eşim kuzenine söylese kafasını kırarım onun yani ne demek bu zina sadece bedenle yapılmaz göz zinası dil zinası vardır bir kadına olması gerekenden samimi davraniorsan bu zinadır aldatmaktir bence böyle bence bir kez dhaa. Gizli bir şekilde aç o kızla konuşma varmı yoksa demekki düzenli siliyor belki de başka kızlarda vardır ayrıca eşinin instagraminda senin tanımadığın kızın işi nedir valla biz moderniz karışmıyoruz falan deme hele ki bu devirde çok karışık ve zor bence hayatı kendinize işkence haline getirmeyin yani hamilesin brde birde bu gerçek var en çok erkekler eşlerinin hamile olduğu dönemde aldatiyormus eminim şuan eşin yaptıklarıni aldatmaktan saymiyordur ama aldatmak buHayir kız zaten seviyeli eşimin neyi olduğunu bilmiyorum belki gün senle aydı değilde gün bana yeni aydı falan yazmıştır net hatırlamıyorum bide sabah çıkarken öpüp seni seviyorum dedi bide üstüne hamileyim çapkın biri değildir ama çalışanlariyla canm güzelim diye hitap eder benm yanmda da rahatsız olmam bundan
İsteyen bakar, şüphe duyan yine bakar ama telefonun ortada olmaması veya şifreli olması her zaman gizli kapaklı işler çevrildiği anlamına da gelmiyor, bende dahil bizler meseleleri kendi hayat görüşümüze, evliliklerimize, ilişkilerimize göre yorumluyoruz.Karistirmak istemeyen kariştirmasin yani kariştirmayan kesin aldatiliyor ve haberi yok değil sadece ihtimal olarak yazdim, ortaya bir şekilde cikar elbet ama boyle konularda kariştirana da "aa nasil yaparsin elimi surmem" demek alakasiz geliyor nebileyim.
Belki daha erken görmüş oldu. Zaten konu sahibinin eşinin telefonu ortalarda vs değilmiş kadin gizlice parmak okutmuş.Sifre olmasi kariştirmak icin basli basina bir neden zaten.
Ay ne kadar naifsiniz. İnsan öğrencisiyle instagram üzerinden mesajlaşır mı?Hakliyken haksız duruma düşeceğim yani kendisinden çok küçük bir asistanı falan olabilir emin değilim emin olsam cingar cikarirdim konuşmanın devamı da arkadaşça geliyor zaten iş falan konuşuluyor hatta bı yerde eşim
aslan yazmış flört ettiğiniz birine aslanım bnm yazar mısınız eşim doktor klnkte ki çalışanlarla hep o tonda konuşur canm tonunda yeri gelince de azarlayip yerin dibine sokuyor o yüzden kıskanmıyorum öğrencisi gibi bı nevi ama bu yazışma canımı sıktı lakin onun telini izinsiz gizlice karistirmakta yanlis bir davranış beni küçük düşürücü içimde de tutamıyorum napacagim bilmiyorum
tanımadığın kadınla sence nerden tanışıyor olabilir.Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Eşime dedim ki bir adam karısını her sabah öperek ona seni seviyorum diyerek işe gidiyormuş ama instagramdan da bir kıza günüm seninle aydı ya da günü ilk sen aydın aman nazar değmesin falan yazıyormuş. Güldü. Eşini öpüp koklayınca başkalarına yürümek serbest mi yani dedi.Eşim birine "günüm seninle aydi" yazacak ben onun gününü bırak dünyasını karartmayacagimgerçekten bazı erkekler çok şanslı.
Bir de güzelim tatlım der diyor . Demek ki baştan kabul etmiş rahatsız etmiyor bu durum. Ediyorsa da belli edecekti baştan Çünkü elindeki malzeme bu. Adamın tarzı buysa ya kabul etmeyecek ya da orta yol bulunacaktı bulunmuş gibi olmuş ama rahatsız oluyor işte Ben sevmem bu tarz gevşek konuşmaları. Patronum, müdürüm ya da iş arkadaşım bana boyle seslenmesin. İstemem. Eşimin başkasına seslenmesini hiç istemem. Bu tarz bir adam olsaydı baştan olmazdık zaten.Eşime dedim ki bir adam karısını her sabah öperek ona seni seviyorum diyerek işe gidiyormuş ama instagramdan da bir kıza günüm seninle aydı ya da günü ilk sen aydın aman nazar değmesin falan yazıyormuş. Güldü. Eşini öpüp koklayınca başkalarına yürümek serbest mi yani dedi.
Bir şey yapmayacak kadınlar karıştırmasa daha iyi hakikaten. Konu sahibi de keşke bakmasaydım demiş. Bilip de susacaksan bilmenin sana acı vermesi dışında bir şey olmaz ki.
Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
İsteyen bakar, şüphe duyan yine bakar ama telefonun ortada olmaması veya şifreli olması her zaman gizli kapaklı işler çevrildiği anlamına da gelmiyor, bende dahil bizler meseleleri kendi hayat görüşümüze, evliliklerimize, ilişkilerimize göre yorumluyoruz.
Konu sahibesi için demiyorum çevremde gördüğüm bazı evliliklerde olan bir şeyden bahsedeyim, bazı kadın ve erkekler var ki eşlerine karşı aşırı kontrolcü oluyor, ortada herhangi bir aldatma şüpheli bir durum olmadığı halde, eşinin gittiği her yeri, görüştüğü herkesi bilmek istiyor, kiminle kaç dakika görüştü, kaç dakika konuştu, kimleri aradı, kiminle mesajlaştı, ne yazıştı, bu çok bunaltıcı çok yıpratıcı, sanki kötü bir şey yapıyormuşsunuz gibi sürekli telefon kontrol eden kadın ve erkeklerin eşleri de şifre koyuyor çünkü hastalıklı bir kıskançlık yüzünden her dakika gözetim altında oluyorsunuz, size özel alanı ihlal ettiği yetmiyor, telefon rehberinizden görüşmenizi istemediği insanları siliyor böyleleri.
Mesela yapanlar varsa saygı duyarım ama bir yandan da kusura bakmasınlar, bana ortak açılan sosyal medya hesapları da aşırı kontrolcü geliyor, sürekli ne yazdığınız kontrol altında, ekli kişilerinize müdahale ediliyor veya nişanlınızdan, sevgilinizden, eşinizden onay almadan kimseyi ekleyemiyorsunuz, bu yöntemle birlikte olduğu kişinin aldatmayacağını yanılırlar.
Konuya dönersek Serapp1357 eşinin aldatmadığına ikna olmuş, ilk anda okuduğu mesajları yeniden okuma fırsatı bulunca yanlış yorumladığını yazmış, sonuç şu ki yine konu özelinde yazmıyorum, kadınlar bir delil aradığında o delili boşanmak için kullanacaklarsa adamın iç çamaşırlarına kadar analiz etsinler ama evliliği devam ettireceklerse delil peşine düşmesinler zira gördüklerine üzülmekten başka bir şey yapmıyorlar.
Gerçekten yapabilecekler üzerine alınmasın ama sitede başkasına söylerken ben olsam boşanırım süründürürüm diyenlerin bir kısmı da dediği gibi yapmıyor, KK da çok iyi bildiğim 3 kadın gayette aldatıldı tüm deliller ellerindeydi, ki aldatma içerikli konularda ben olsam boşanırım süründürürüm diyorlardı, ohooo hele bir tanesi öyle bir yazardı ki offf bu kadının kocası aldatırsa ülke değiştirsin derdiniz o kadar katı bir bakış açısı varmış gibi görünürdü ama aldatılan 3 kadın da eşleriyle mutlu mesut yaşıyor, mutluluklarının sembolü olarak çocuk bile doğurdular.
O degil de, esiniz biraz gelisimini tamamlayamamis sanki. "kıza günü senle aydım desem yazmış" bu ne yahuEşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Üzgünüm eşiniz aldatma yolunda ilerliyor.Eşimle telefon şifrelerinizi yaklaşık bir yıldır birbirimize vermiyoruz.Dun gece dayanamadım eşim uyurken parmağını telefona okutup açtım telefonu ve karıştirdim(ara ara yapıyorum bunu daha önce beni rahatsız edecek bişey görmemiştim)ve tanımadığım bir kız ile yazismasini gördüm Instagram'da kız durumunda günaydın yazmış buda kıza günü senle aydım desem yazmış o de teşekkür etmiş bizimki nazar değer bak tarzı bişey yazmış kızda evet nazardan çok korkyrm aman iş güç var değmesin tarzı yazmış aşağı yukarı bukadar off ya dünden beri uyku tutmadı canm sıkılıyor napacagim bu aldatma mi değil mi adama carlayamiyorum telini gizli karistirdm içimde tutamıyorum sisiyorum napacagim ben
Ne kadar sığ düşünüyorsunuz iş hayatındaki tüm arkadaşlarını geleni gideni taniycam diye bir kural mı vartanımadığın kadınla sence nerden tanışıyor olabilir.
Bence buda bir aldatmadır
Buradakilere niye kapak olsun?Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Ne değişik insanlar var ya...Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
Calistigi insanlara naif davranmakta canim guzelim demekle oluyor galiba. Sizin iciniz rahatladiysa sorun yok. Biz sizin ilk yaziniza gore cevap vermistik bize kapak oldugunu sanmiyorum. Umarim size de olmamistir.Durum güncellemesi yapıyorum eşimle yuzlestim olanı biteni anlattım açtı mesajı tekrar gösterdi öncesini sonrasını öncesinde gayet resmi yazışmalar iş hakkında sonrasında kız durumu sabah 6da günaydın diye paylaşınca bizim ki sanırım günü sen aydın yazmış nazar cumleside şöyle fazla nazara iyi değil bak yazmış sonra devamında tekrar iş konuşulmuş bı yerlerde eşim aslan falan yazmış bunları ben net gördüm bizim ki nasıl şüphelenirsin benden o yazdgm kişi benden10yas küçük anasını babasını tanyrm faln yazmış birde özel de çalıştığı için insanlara karşı sürekli naif davrandığını söyledi ben tmm aldatma değil bu ama yine de kabul edemem dedim bı kıza iltifat etmeni o da tmm bundan sonra dikkat ederm dedi son olarak da instagrma beraber fotomuzu koydu sanırım peşin hükümlü davranıp aldatmış diyenlere kapak olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?