Eşimin internet hastalığı ve ilgisizliği

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba hanımlar,
Sorun eşimin bana karşı olan ilgisizliği.
Eşim hiçbir zaman çok ilgili bir eş olmadı.Ben de onu öyle kabul ettim ya da etmeye çalıştım.
Ama artık zor gelmeye başladı.

EN ÇOK DA AKŞAM YATAKTAKİ İLGİSİZLİĞİ.
zATEN GÜN İÇİNDE ÖYLE BİR MUHABBETİMİZ OLAMIYOR.
2 tane küçük çocuğum var.
Onları uyuttuktan sonra yatağıma yatıyorum.Her seferinde güzel , hoş vakit geçirmek için.
Eşimle 2 çift laf edebilmek için.Saçımı okşaması, benim yorgunluğumu anlaması için.

Ama yatak odama bir giriyorum.Elinde telefon, internette.
Bu ara bir foruma dadandı.
Yazmıyor ama devamlı orada.Okuyor.
Dün akşam yalvardım adeta.Teli bırakta biraz sohbet edelim diye.
Tamam dedi, tamam dedi.
Sonunda bırakamadı elinden .
Yine canım sıkıldı.Arkamı döndüm yattım.
Hep mi böyle diyeceksiniz.
Malum durumu arzulayınca bırakıyor telefonu.Sırnaşmaya başlıyor.
Ama ben sadece menfaati için değil, beni sevdiği için ilgilensin istiyorum.
Aslında ben sarılsam ya da başka bişey yapsam hemen döner bana biliyorum.Ama yine malum sebepten.
Kendimi çok değersiz hissediyorum.
Dün akşam telin geçmişine baktım.
Forumda abuk sabuk konular okumuş.
Abuk sabuk konulara bakmaktan beni görmüyor.
Sizce nasıl davranayım eşime?

canım bende de var o durum ama benim eşim bu kadar ilgisiz değil.bizde çocuk ta yok.eşim internette okey oynuyor ve sürekli ev araba ilanlarını inceliyor.son zamanlarda da malum sitelere merak saldı hepsinden haberim var bildiğimide biliyor konuştum kaç kere ama değişen bişey olmadı.ama ben yatacağım zaman yada kendisi yatacağı zaman asla tek yatmayız.ben olmadan yatağa girmez malum bişeyler olmasına gerek yok.ama biz ilk evlendiğimizde çok tuhaftık ve her gece ağlıyordum bende kendimiş kullanılıyormus gibi hissediyordum.kendisi sex e düşkündür.bu nedenle hep bana yanasır.ben istesemde istemesemde malum bir süre sonra surekli olunca insan bıkıyor bende oyle oldum.ama ben istediğim zaman hep ya yorgun ya uykusuz yada duş almak zor geliyordu.bende kendimi mal gibi hissetmeye bşlamıstım.ben ne düşünürüm ne isterim umurunda değildi.çok kavga ettik çok ağladım ama nasıl oldu bilemiyorum kendiliğinden düzeldi bu durum.herhalde diyorum ilk evlilik zamanı psikolojimizi değiştirmişti.

üzme kendini sen güzelce konusmayı dene ben çocuklarla ve evle ilgilenmekten zaten kendimi gömüyorum de.onların benim ilgime benimde senin ilgine ihtiyacım var de.bana kendimi kötü hissettiriyorsun değersiz hissettiriyorsun lütfen buna bir son ver de.ona göre bu çok normal belki farkında bile değil canım erkekler bira tuhaf yaratıklar at gözlüğü takıyorlar.

gecen günde sırf bu yüzden evde terör estirdim, adam yemekten sonra elinde androit telefon sürekli kurcalıyor, program indiriyor, bana gösteriyor vsss... daha sonrada bilgisayarın basında.. kapat diyorum, diyorki gerek yokki ben konusuyorum yine senle.. neyse uzandım sinirlendim ama neyse dedim salonda yatıyorum, bi kalktım yine internet başında...
ALLAH içimden 10 a kadra saysam acaba sakinleşebilirmiyim diyorum... bişeyler soruyor anladı tabi kızdıgımı ama bende çok üstüne düşmüyorum ,sonra kapattı bilgisayarı... kendimi tutuyorum ama çatlayacam, sonra birden bire patladım tabiii....
nedir internet basındasın yattım kaktım hala aynı yerdesin, kapat dedim kapatmadın, elinde telefon, bilgisayar noluyo yaa...
e ben sana cevap veriyorum ama bilgisayar basında olsam bile diyor, iyide sadece ben soru soruyorum diye cevap veriyorsun, sohbet falan yok, bak bende takıntı yaptın vsss dedim....
valla bazen gözüme bir batıyorki o internet, kaldırıp 5. kattan atasım geliyor laptopu....
al sana internet diyee

Konuşuyorum , sana ihtiyacım var diyorum.
Ama sadece azen o anlık anlıyor beni.
Ertesi gün yine aynı.
Eşim yatakta telden giriyor nete.

Bu akşam daaynısını yaparsa salonda yatayım diyorum.
SORARSA da elinde tel varken canım sıkılıyor uyuyamıyorum.
Salonda uyuycam diyeyim diye düşünüyorum.
Sizce daha mı uzaklşır ki*?

Bilgisayar karşısında vakit geçirmesine de sinirleniyorum.Ama sabrediyorum.
Yatakta , birbirimize vakit ayırmamız gerekirken , kıymetli vaktimizi önemsiz hale getirmesi gururuma dokunuyor.
Beni sevmediğini düşünüyorum.
Sabah yorgun kalkıyorum.Çocuklarıma kızıyorum.Eşime sinirleniyorum ufacık bişey de.
Ama bütün öfke akşamdan kalma.

bence başka odada yatmana gerek yok... normal konusunca bişey değişmiyorsa kapat şu interneti diye sert çıkışsan acaba bişey değişirmi

bence başka odada yatmana gerek yok... normal konusunca bişey değişmiyorsa kapat şu interneti diye sert çıkışsan acaba bişey değişirmi

Bu seferde sinirleniyor beyefendi.
Adaım bayan öfkeliye çıkıyor.
İyice geriliyor ortam.
Güzellikle söylüyorum anlamıyor.
Kötülükle söylesem yine anlamıyor.
Yatağımı ayırsam anlar mı ki*?

esım son zamanlarda basladı bu olaya.ama ınternet degıl angry bırd dıye bır oyun oynuyor.dun aksam da annemlerdeyken aldı telefonu bız cıkana kadar hem konustu hem oynadı.bu ne yaa cocuk gıbısın dıye arabada cıkıstım.eger devam ederse aynı durumda onu bırakmayı dusunuyorum.annelerının yanında oyun oynayan bır gelın

Son düzenleme:

anlamaz kargacım.cunku erkekler cocuktur malesef.o telefon,kumanda vs de onların oyuncakları.

reste rest çeker
iyi git uyu der
sen de daha çok üzülürsün
çözüm odaklı bir taktik değil bence

cogu erkek düskün bu internete.. Yani bizde giriyoruz ama aksam esiyle cocuguyla ilgilenmek yerine pcye oturan kadin yoktur bence.
Sizde baska bir ugras bulun,catlasanizda bir süre hic ilgilenmeyin esinizle.Ne yapiyorsa yapsin.

yasak her zaman tatlıdır
şimdi sen kesin bir dille yasaklasan
o da seni üzmemek için kabul etse
yatağa yattığında kendini sana çok veremez
oturup seninle tatlı tatlı sohbet etmez
bırak ne yapıyosa yapsın
en azından yatağa seninle giriyomuş
karısını yatağa tek yollayan
kendisi saatlerce tv pc ile takılan adamlar da mevcut

yatagı ayırmak ıyı degil canım..
Karsına alıp ne hıssettıgını anlatsan?
Yada laftan anlamıyorsa, bıraz fırçalasan?
O kadar ınternete hevesı varsa; çocuk-aile-e$ ile alakalı iletisim yöntemleri,iletısım bozuklukları ve teknolojı bagımlılıgı ile bı kaç makale okumasını önersen?

Sonuncusu da,hicbıseyı anlamıyor,vurdumduymazlıgı devam edıyorsa ve yapıcı hıcbır atakta bulunmuyorsa; telefonu fırlat,tuz buz olsun..-al sana forum,al sana internet,al sana tlf- de :S

ne desen haklısın..
Çocuklarla bı arada muhakkak gun ıcınde cok kosusturuyosun.ee ınsanda cocuklar uyuyunca,ıkı sohbet edıp bırlıkte wakıt gecırmek ıster.nereye kadar boyle olacak kı?

Cocuklara da kontrollu olmaya çalıs canım.. Iyı evlatlar ıcın,erkek kadınını mutlu etsın yeter.. Mutlu anne=mutlu çocuk

kolay gelsın canım

benim eşimde iş yapacağım diye başına geçmek istiyor bilgisayarın. babamın rahatsızlığını öğrendiğimiz gün. ben üzüntü içindeyim, iş yerimdede sorunlarım olmuş sıkıntım hat safada. yemek ye iç topla. sonra ailem gelsin bir saat oturduk. tam dertleşcem, kafa dağıtacağım. "sen yat uykun gelmiş. bende iş yapacağım" dedi. gece 3lere kadar tartıştık. ben haksızmıyım?

eh bu adamlarda odunluk mu var anlamadım kii. o nedenle yorum yapamayacağım konu sahibi arkadaşım.

Teşekürler kızlar yorumlar için.

Eşime sorulsa ben çok siniriyim hemen celalleniyorum.
Ama hiç düşünmüyorniye böyle olduğumu.

Düşünmesini nasıl sağlycam.
Kendi hatasını hiç görmüyor.Devamlı kendini daha kötü adamlarla kıyaslıyor.
Kahveye mi gidiyorum, içki mi içiyorum felan.

Nasıl aklını başına toplayabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…