- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi SelenSeymen
-
Teşekürler kızlar yorumlar için.
Eşime sorulsa ben çok siniriyim hemen celalleniyorum.
Ama hiç düşünmüyorniye böyle olduğumu.
Düşünmesini nasıl sağlycam.
Kendi hatasını hiç görmüyor.Devamlı kendini daha kötü adamlarla kıyaslıyor.
Kahveye mi gidiyorum, içki mi içiyorum felan.
Nasıl aklını başına toplayabilirim?
Bu seferde sinirleniyor beyefendi.
Adaım bayan öfkeliye çıkıyor.
İyice geriliyor ortam.
Güzellikle söylüyorum anlamıyor.
Kötülükle söylesem yine anlamıyor.
Yatağımıayırsam anlar mı ki*?
Bu seferde sinirleniyor beyefendi.
Adaım bayan öfkeliye çıkıyor.
İyice geriliyor ortam.
Güzellikle söylüyorum anlamıyor.
Kötülükle söylesem yine anlamıyor.
Yatağımıayırsam anlar mı ki*?
Ayneeen ya aynen. Tıpa tıp aynı. Bende üstüne bir iki kez gittiğimde "milletin kocası yok kahveler gidiyor yok bunu yapıyor yok şunu yapıyor bilmemne".
Bende bir kaç aydır üstüne hiiç düşmedim, karışmadım, ses etmedim. O pc başında mı ? Bende pc basında yada başka odadayım. O yatakta tel ile mi ugrasıyor bende kitap okuyorum.
En sonunda, ben üstüne düşmediğim inatlaşmadığım için mi yoksa bende ilgisiz kaldığım için midir yada o bıktığı için midir ne oldu bilemiyorum ama hatasının farkına vardı.
Hatta bu zamana kadar ben şikayet etmezken o "beraber hiç bir şey yapamıyoruz konuşamıyoruz bir şeyler paylaşamıyoruz" diye mızmızlanıp durdu.Şimdi daha iyiyiz.
Demek ki üstüne gitmek kısa vadede bıraksa da pek çözüm getirmiyormuş.
Dün akşam telin geçmişine baktım.
Forumda abuk sabuk konular okumuş.
Abuk sabuk konulara bakmaktan beni görmüyor.
Bu komiğime gitti ama :)
Eşin de pc geçmişine baksa,Karga abuk sabuk kadın sitelerine giriyor.Kimin kocası aldatmış,kiminki dövmüş onları okuyor diyecek :)
Sonra suçlu da KK olur ha :))) Karga'nın kafasına abuk sabuk fikirler sokuyorlar der.
Konulara takılma boşver ya...Biz de burada ne konular okuyoruz ohoooo :)
gecen günde sırf bu yüzden evde terör estirdim, adam yemekten sonra elinde androit telefon sürekli kurcalıyor, program indiriyor, bana gösteriyor vsss... daha sonrada bilgisayarın basında.. kapat diyorum, diyorki gerek yokki ben konusuyorum yine senle.. neyse uzandım sinirlendim ama neyse dedim salonda yatıyorum, bi kalktım yine internet başında...
ALLAH içimden 10 a kadra saysam acaba sakinleşebilirmiyim diyorum... bişeyler soruyor anladı tabi kızdıgımı ama bende çok üstüne düşmüyorum ,sonra kapattı bilgisayarı... kendimi tutuyorum ama çatlayacam, sonra birden bire patladım tabiii....
nedir internet basındasın yattım kaktım hala aynı yerdesin, kapat dedim kapatmadın, elinde telefon, bilgisayar noluyo yaa...
e ben sana cevap veriyorum ama bilgisayar basında olsam bile diyor, iyide sadece ben soru soruyorum diye cevap veriyorsun, sohbet falan yok, bak bende takıntı yaptın vsss dedim....
valla bazen gözüme bir batıyorki o internet, kaldırıp 5. kattan atasım geliyor laptopu....
al sana internet diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?