Eşimin internet hastalığı ve ilgisizliği

aa benim ki de aynısını söylüyor.

Daha önce kızmamış olsaydın,hır çıkar diyecektim:)
Bir kereliğine ciddi bir çıkış yapıp,"bu telefon bu odaya giremez" diyebilirdin.

Ama ne yaparsan yap,yatak ayırmayı deneme.
Bir de sakın eşini bırakıp uyumaya gitme.
Elektronik aletlerin yatak odasında durması sakıncalı zaten.Biraz oradan vursan ?
Veya sohbet aç,bık bık bık birşeyler anlat-sor.Dikkatini sana vermezse kızgınlığını oradan çıkar mesela.
Havalar hala soğukken,"üşüyorum,sarılır mısın?" deme şansın da var :)

kizlar ya ben bu evlilikte internetten korkmaya basladim.

nereye baksam nereyi okusam internet sorun yasadiklarini görüyorum.

bu internet yüzünden zaten ailelerin arasi bozulmuyor mu, ayriliklar olmuyormu,...

allah kolaylik versin cnm ama bos birakma bence en iyi tarafida senden gizlememesi. herseyi senin yaninda senin bildigini bilerek yapiyorsa umarim gecicidir.

Dün akşam telin geçmişine baktım.
Forumda abuk sabuk konular okumuş.
Abuk sabuk konulara bakmaktan beni görmüyor.

Bu komiğime gitti ama :)
Eşin de pc geçmişine baksa,Karga abuk sabuk kadın sitelerine giriyor.Kimin kocası aldatmış,kiminki dövmüş onları okuyor diyecek :)
Sonra suçlu da KK olur ha :))) Karga'nın kafasına abuk sabuk fikirler sokuyorlar der.

eşinizin tutumu haakkaten sinir bozucuymuş....
oku okuuu nereye kadar ne okuyo oda önemli ben derimki tepkinizi sertçe gösterin

Evlilikte yatak ayırmak diye bir şey olmamalı.Şiddet yok aldatma yok evet ortada bir sorun var son dönemin net manyağı erkekleri ama yatak ayırmak çok yanlış bence.Umarım bir çözüm yolu bulursun sabır diliyorum canım.

Evlilikte yatak ayırmak diye bir şey olmamalı.Şiddet yok aldatma yok evet ortada bir sorun var son dönemin net manyağı erkekleri ama yatak ayırmak çok yanlış bence.Umarım bir çözüm yolu bulursun sabır diliyorum canım.

evliyken yatak ayırmada neymiş ya ne kadar kavga edersen et o yatağa küs bile girilmez ne demek yatak ayırmak
bence eşinin yaptığı yanlışa sen daha büyük yanlışla karar verirsin
rahatsız oluyosan eşine söyle ben telin tulşlarından rahatsız oluyorum lütfen kapatırmısın dersin
ha sakın ola ki devam edeceksen salonda devam et falanda deme bu da eşini yataktan kovalamaya benzer
tatlı dille söylersen red edeceğini de sanmıyorum

biz kadınlar erkeği her şekle sokarız emin ol

size ister öfkeli desin ister tartışma çıksın. bu durumu kabullenemeyeceğinize göre bunun için savaşmaya devam edin derim. bunu da yatak ayırarak, susarak gibi pasif agresif davranışlarla değil ''ben bunu kabul etmiyorum'' tutumuyla yapmanız gerek.

yanlış anlamayın, sizi suçlamıyorum da eşinizin bu tutumuna siz izin veriyorsunuz. eğer buna izin vermeseydiniz saatlerce yatakta böyle sizi ihmal edip nete girmezdi. evet eşiniz hatalı ona şüphe yokda siz de buna izin vererek, ipleri bu kadar eline vererek hatalısınız.

herşeyin bir yeri ve zamanı vardır. aile olduğunun, size zaman ayırması gerektiğini fark etmeyen bir eşe bunu fark ettirmek sizin elinizdedir. tekrar tekrar anlatırsınız, gerekirse ciddi olarak tehdit eder ve beraber terapiste de gidebilirsiniz. tek başına bu işin altından kalkamıyorsanız destek alın. fakat durumun böyle gitmesine izin vermeyin. bu şekilde tamamen birbirinizden koparsınız.

benim eşimde aynısını yapıyodu ikazlarımı aldırmıyodu bende bi gün ona vermedim bilgisayarı geç saattlere kadar ben oturdum başında ondan sonra yapmaktan vazgeçti

Ayneeen ya aynen. Tıpa tıp aynı. Bende üstüne bir iki kez gittiğimde "milletin kocası yok kahveler gidiyor yok bunu yapıyor yok şunu yapıyor bilmemne".

Bende bir kaç aydır üstüne hiiç düşmedim, karışmadım, ses etmedim. O pc başında mı ? Bende pc basında yada başka odadayım. O yatakta tel ile mi ugrasıyor bende kitap okuyorum.

En sonunda, ben üstüne düşmediğim inatlaşmadığım için mi yoksa bende ilgisiz kaldığım için midir yada o bıktığı için midir ne oldu bilemiyorum ama hatasının farkına vardı.
Hatta bu zamana kadar ben şikayet etmezken o "beraber hiç bir şey yapamıyoruz konuşamıyoruz bir şeyler paylaşamıyoruz" diye mızmızlanıp durdu. Şimdi daha iyiyiz.

Demek ki üstüne gitmek kısa vadede bıraksa da pek çözüm getirmiyormuş.

valla canım al benden de o kadar benim eşim de pc basında okeye takmış durumda yemek yiyoruz sırf ben kızacağım diye masadan kalkmıyor çayımızı içiyoruz ama varya diken üstünde ben kalkıp masayı kaldırayım diye bekliyor ben kalkıyorum oda hemen kalkıyor pc basına gidiyor.ilk başlarda çok kızdım laf ettim bir iki dinledi ama sonra gene aynı.baktım ki olmuyor bende hiç ses etmedim ben içerde tv izliom o pc basında ben hiç haber vermeden yatıom bi süre sonra farkına varıo yattığımın neden haber vermion dio.bende ne munahasebet canım habermi vercem bide diorum kızıo.yatağa gelince de ne konusuom ne ilgileniom dönüp arkama uyuyorum.bazı zamanlar da ben ondan önce davranıp pc basına geciom uykum gelene kadar takılıom bişi diemior. baktı ki olmayacak en sonunda vazgecti biraz nette takılıo benim mutfakta işim bitince hemen odaya gelio laflıoz yada film izlioz kavga etmek yada yatak ayırmak çözüm değil canımcım.

Bence eşiniz onu düşünen, onunla vakit geçirmek isteyen, varlığıyla mutlu olan bir eşe sahip olduğunun farkında ve feci şekilde bunun rehavetine kapılmış.
Alışkanlıklarına aynen devam ediyor.
Çivi çiviyi söker derler.
Her ne kadar zor olsa da aynı ilgisizliği siz de ona karşı gösterin.
Kesinlikle tartışmayın, rahatsız olduğunuzu hissettirmeyin.
Nötr olun.
Günlük işleriniz, çocuklarınız, onlar yatınca da ufak tefek hobileriniz filan olsun.
Konuşma ihtiyacını genelde muhtaçlık olarak algılıyor sanırım erkekler. Böyle olmadığını gösterin.
Acaba aynı ilgisizliği görünce, çevrisini saran o ilgi yok olunca aynı kayıtsızlıkta devam edebilecek mi?
Madem empati yapamıyor eşiniz, belki böyle anlar yaşadıklarınızı.

Bende bu dertten muzdaribim maalesef 1.5 senelik evliyiiim evlendiğimden beri böle benimki de bankalara hotmail e. Borsaya bakıp ama uymuş edip beni güzellikler konuştum anlamadı bağırdım anlamadı napcm bilmiyorum

Benim babamda internet bağımlısı oldu çıktı. İnterneti iyi yönde de kullanıyor kötü yönde de aadi. Çokta bir şey diyemiyorum çok konuşursam başıma gelir. Zaten artık günümüz erkeklerini gördükçe burada sizleri dinledikçe iyic tiksinir oldum evlilikten, erkekten.

Ona göre benimkiler saçma.
Bana göre onunkiler.

Ama cidden abuk sabuk değil mi?

Sigarayı bıraktım, mastürbasyonu bırakamadım.

Adlı bir konuya bakmış ben onu beklerken.Deliye döndüm görünce ama birşey söylemedim.

Konulara takılma boşver ya...Biz de burada ne konular okuyoruz ohoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…