Taktik değiştir diyenler çok haklılar.VE gerçekten çok kötü birşey kocanın ilgisiz olması hele bi de canlı karısı varken sanal alemde dolanması!!! Ben de diyorum ki; Onu taklit etsen nasıl olur acaba? Bak üzerine çok uzun düşünmedim senin konunun ama ben böyle yapıyorum. Nasıl mı benim eşimin internet takıntısı yok çok sıkılır takılmaz hala bir nebze teknoloji özürlü de diyebiliriz herneyse ama TV takıntısı vardır ve bazen bu takıntısı kontrolden çıkar. Beni uzun saatler hatta günler ihmal ettiği olur. Konuşmaz soru sorarım cevap vermez, transa geçmiş gibi kalır beni deli eder. Herneyse bunun gene böyle içine gömüldüğü TV krizinin geldiği dönemlerde bende odama çekilirim nete girerim hiç onunla alakadar olmam. Ben onunla oralı olmayınca ilgisi bana yönelir gelir gider, sıkılır, merak eder yani rolleri değiştiririm. Sonraaa işte -gel beraber bişiyler yapalımlar başlar hatta -yaaa yanımda otursana napıyorsun odada fln der. Neyse ben devam ederim aynen ketum davranmaya. Bu tavır sergilenecekse 'sabretmek' çok önemli ben bu taktiği uygularken eşimin yokluğumu farkedip bana yönelmesi bazen 2 günü bulur :) Ama pes etmek yok yılmak yok. Beklerim sabırla, neyse gelir Allahtan sonunda ve dediğim gibi uygulama başlar. Hemen yumuşamadığım yanına gelmediğim için ilgisi daha da artar vee nazlana nazlana giderim. Bir süre işe yarar sonra gene ilgisi başka şeylere yönelir ve yine aynı taktiği uygularım. Sonuç hep başarılı. Kısaca EMPATİ kurmayı öğretmeyi dene bi bakalım. Umarım herşey düzelir Allah yardımcın olsun...