• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin internet hastalığı ve ilgisizliği

O konuda haklısın da...Taktik değiştir bence.
İkazlar,tavırlar işe yaramıyor demek ki...
Hep telefon elinde,benimle ilgilenmiyorsun filan yerine,seninle zaman geçirmek istiyorum,birlikte birşeyler yapalım,bugünü kendimize ayıralım gibi şeyler söylesen ?
Sen dilinden ben diline geçsen,bir de böyle dene istersen.

Taktik değiştir diyenler çok haklılar.VE gerçekten çok kötü birşey kocanın ilgisiz olması hele bi de canlı karısı varken sanal alemde dolanması!!! Ben de diyorum ki; Onu taklit etsen nasıl olur acaba? Bak üzerine çok uzun düşünmedim senin konunun ama ben böyle yapıyorum. Nasıl mı benim eşimin internet takıntısı yok çok sıkılır takılmaz hala bir nebze teknoloji özürlü de diyebiliriz herneyse ama TV takıntısı vardır ve bazen bu takıntısı kontrolden çıkar. Beni uzun saatler hatta günler ihmal ettiği olur. Konuşmaz soru sorarım cevap vermez, transa geçmiş gibi kalır beni deli eder. Herneyse bunun gene böyle içine gömüldüğü TV krizinin geldiği dönemlerde bende odama çekilirim nete girerim hiç onunla alakadar olmam. Ben onunla oralı olmayınca ilgisi bana yönelir gelir gider, sıkılır, merak eder yani rolleri değiştiririm. Sonraaa işte -gel beraber bişiyler yapalımlar başlar hatta -yaaa yanımda otursana napıyorsun odada fln der. Neyse ben devam ederim aynen ketum davranmaya. Bu tavır sergilenecekse 'sabretmek' çok önemli ben bu taktiği uygularken eşimin yokluğumu farkedip bana yönelmesi bazen 2 günü bulur :) Ama pes etmek yok yılmak yok. Beklerim sabırla, neyse gelir Allahtan sonunda ve dediğim gibi uygulama başlar. Hemen yumuşamadığım yanına gelmediğim için ilgisi daha da artar vee nazlana nazlana giderim. Bir süre işe yarar sonra gene ilgisi başka şeylere yönelir ve yine aynı taktiği uygularım. Sonuç hep başarılı. Kısaca EMPATİ kurmayı öğretmeyi dene bi bakalım. Umarım herşey düzelir Allah yardımcın olsun...

benimki pc bağımlısı değil ama tv ye dalar pek muhabbet etmez bende bugünlerde umursamaz davranıyorum daha çok nette takılıyorum eşim az önce beni yanına çağırınca sevindim adam meğer çay yapmamı istiyormuş:9:yok bu erkek milletinin hepsi odun değişmez bunlar:40:

Akşam konuştum eşimle güzel güzel anlattım hissettiklerimi.
Haklısın ya, ben tam bir odunum hatta kalasım diyo.
Odunsun da demedim halbuki.
Nasıl konuşruysam demek ki mesajı aldı.

Bugün de maça gitti.Dün akşam ki konuşmadan sonra .
Saat 11 de çıktı evden.
Çocuklar yine bana kaldı.Hala gelmedi.
Artık umursamıycam.
Ne yaparsa yapsın.
Anın tadını çıkaracam.
Ama telefon meselesini çözdük.
Artık :23:o telefon yatak odama giremez

benimki pc bağımlısı değil ama tv ye dalar pek muhabbet etmez bende bugünlerde umursamaz davranıyorum daha çok nette takılıyorum eşim az önce beni yanına çağırınca sevindim adam meğer çay yapmamı istiyormuş:9:yok bu erkek milletinin hepsi odun değişmez bunlar:40:
hahaha:52::52: evet bazısına taktık sökmüyor sanırım

Konuşuyorum , sana ihtiyacım var diyorum.
Ama sadece azen o anlık anlıyor beni.
Ertesi gün yine aynı.
Eşim yatakta telden giriyor nete.

Bu akşam daaynısını yaparsa salonda yatayım diyorum.
SORARSA da elinde tel varken canım sıkılıyor uyuyamıyorum.
Salonda uyuycam diyeyim diye düşünüyorum.
Sizce daha mı uzaklşır ki*?:14:
[/QU
canım sen konuşalım sana ihtiyacım var dediğinde o anlık bari anlıyormuş.benimki öyle dediğimde olanla yetin(hoş olan hiç bir şey yok) benden hiç birşey isteme bekleme diyor(manevi anlamda)

Saat 11 de çıktı evden.
Artık umursamıycam.
Ne yaparsa yapsın.
Anın tadını çıkaracam.

hahhahhh konuyu sonuna kadar okumamıştım.sevindim bir şeylerin hallolduğuna

Saat 11 de çıktı evden.
Artık umursamıycam.
Ne yaparsa yapsın.
Anın tadını çıkaracam.

Merhaba Canım sende bu akşam değişik görün istersen akşam eve geldiğinde seksi oll ;)

Telefon meselesini halletmenize sevindim.

Aman canım maç sevdasına ilişme de ne yaparsan yap :)

Boşver tek kusuru maç olsun.

Sen bugün tatlı karşıla eşini.

Telefon meselesini halletmenize sevindim.

Aman canım maç sevdasına ilişme de ne yaparsan yap :)

Boşver tek kusuru maç olsun.

Sen bugün tatlı karşıla eşini.

Az önce geldi canım.
Gelir gelmez sırnaştım adama.
Nerlerdesin sen?Çok özledim ben seni dedim.
Tabi gevşedi hemen.
Kayınpederim aradı, beni bir yere bırak diye.
Şimdi de onu bırakmaya gitti.
Pazarım ziyan oluyoor:14::14:

Valla bence ilk adımda telefon zaferi yeterli.Fazlası şimdilik ters teper.

Aşamaları adım adım,teker teker geçmek lazım.

Hepsini birden yüklersen,ağır gelebilir.

Azıcık sabret,telefon işi rayına otursun,sıra pazarlara da gelir :)

Son düzenleme:
Valla bence ilk adımda telefon zaferi yeterli.Fazlası şimdilik ters teper.

Aşamaları adım adım,teker teker geçmek lazım.

Hepsini birden yüklersen,ağır gelebilir.

Azıcık sabret,telefon işi rayına otursun,sıra pazarlara da gelir :)

Doğru.
Altından kaklamaz sonra.

Aslında ben sabredip, uyum göstersem yapmayacağı şey yok eşimin.
Ama sabır taşı da bir yere kadar dayenıyor.

Maç varsa kimse tutamaz eeşimi evde.
Yani iş topa geldi mi çaresi yok.

Neyse Allah bu hallerini aratmasın:nazar::nazar::nazar:

Ay kızlar merhabe bu konu acılalı uzun zaman olmus ben var ya ölecem sinirden ya bnm eşim tam bir telefın bagımlisi oldu cıktı yeminedıyorum olamaz boyle birsey kim de var boyle bilmıyorum eşim yeminle hatta bu sabah saat 8 de uyudu yaaaa sabaha kadar oyun oynuyor şimdğ bitane daha yuklemiş ondan cıkıo ona gırıo işten cıktı şimdi de evde oyleee tellll bıktım bnn savaş oyunlarından yaa ne yapıcam bilmıom sen kafayı yemişin diyorum kıracam bir gun o telefonu onu istıyor galıba her turlu yolu denıom bazrn sonuc alıom o an ilgilenıyor fakat yıne telfn kesinlükle hastalık boyutunda psıkolaga götürecem seni dıom gicik gixik guluo götür dıo napım bn bişe soyleyın

Öncelikle düzgün bir Türkçe ile yazmayı deneyebilirsiniz, okurken çok zor olmasının yanında itici duruyor. Benim eşim de telefonuyla çok ilgilenir. Hatta oyna da bir oyunda var, sürekli olarak. Önceden oynamıyordum ama baktım olmuyor, ben de oynamaya başladım. Oyundan sonra başka bir oyuna geçtik, aynı oyun sadece oynama şekli farklı. Şimdi birlikte oynuyoruz. Böylelikle en azından oyun faktörünü aradan çıkartmış olduk. Belki benzer şekilde siz de aynı oyunlar oynayabilir, eşinizle bu şekilde de vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz.

Öncelikle düzgün bir Türkçe ile yazmayı deneyebilirsiniz, okurken çok zor olmasının yanında itici duruyor. Benim eşim de telefonuyla çok ilgilenir. Hatta oyna da bir oyunda var, sürekli olarak. Önceden oynamıyordum ama baktım olmuyor, ben de oynamaya başladım. Oyundan sonra başka bir oyuna geçtik, aynı oyun sadece oynama şekli farklı. Şimdi birlikte oynuyoruz. Böylelikle en azından oyun faktörünü aradan çıkartmış olduk. Belki benzer şekilde siz de aynı oyunlar oynayabilir, eşinizle bu şekilde de vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz.

Denedım fakat oyle olmuyor oynadıgı oyun savaş ve erkekler le sohbet eddıgı bir oyun oldugu için kesiinlikle izin vermez oynamama iyi gzl sen yolunu bulmusun ne mutlu sana

Ve benim türkçem gayet iyidir ama sabah aşiri sinirli ve hızlı hızlı yazdıgım için anlaşilmamiş olabilir 1 bck senelik evliyim bu olayın dişinda cok şey yaşadım cnm sadece bu konu acıldıgı için bunu yazdım gercekten bnm yaşadıklarım sıradan bişey deyıl ....

Arzunun pazarlığı olmaz. istemiyorsa zorlamayın bence. zorla nasıl ilgilenecek? insanlar birbirine karşı ilgisini kaybedebilir. buna öfkelenerek kendinizi ve çevrenizi yıptatmayın zamana bırakın.

Taktik değiştir diyenler çok haklılar.VE gerçekten çok kötü birşey kocanın ilgisiz olması hele bi de canlı karısı varken sanal alemde dolanması!!! Ben de diyorum ki; Onu taklit etsen nasıl olur acaba? Bak üzerine çok uzun düşünmedim senin konunun ama ben böyle yapıyorum. Nasıl mı benim eşimin internet takıntısı yok çok sıkılır takılmaz hala bir nebze teknoloji özürlü de diyebiliriz herneyse ama TV takıntısı vardır ve bazen bu takıntısı kontrolden çıkar. Beni uzun saatler hatta günler ihmal ettiği olur. Konuşmaz soru sorarım cevap vermez, transa geçmiş gibi kalır beni deli eder. Herneyse bunun gene böyle içine gömüldüğü TV krizinin geldiği dönemlerde bende odama çekilirim nete girerim hiç onunla alakadar olmam. Ben onunla oralı olmayınca ilgisi bana yönelir gelir gider, sıkılır, merak eder yani rolleri değiştiririm. Sonraaa işte -gel beraber bişiyler yapalımlar başlar hatta -yaaa yanımda otursana napıyorsun odada fln der. Neyse ben devam ederim aynen ketum davranmaya. Bu tavır sergilenecekse 'sabretmek' çok önemli ben bu taktiği uygularken eşimin yokluğumu farkedip bana yönelmesi bazen 2 günü bulur :) Ama pes etmek yok yılmak yok. Beklerim sabırla, neyse gelir Allahtan sonunda ve dediğim gibi uygulama başlar. Hemen yumuşamadığım yanına gelmediğim için ilgisi daha da artar vee nazlana nazlana giderim. Bir süre işe yarar sonra gene ilgisi başka şeylere yönelir ve yine aynı taktiği uygularım. Sonuç hep başarılı. Kısaca EMPATİ kurmayı öğretmeyi dene bi bakalım. Umarım herşey düzelir Allah yardımcın olsun...
Benim kocam da tv delisi:(((
Bigüb tv yi kırıcam o olucak
Hergün bir dizisi var
Diziden evvel haber
Dizi aralarında reklam
Bana fenalıklar geldi

Back
X