Eşimin internette girdiği siteler?

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar daha 1 kaç aylık evliyiz. ama bu eşimin bilgisayar merakı beni öldürecek. ikimizde çalışıyoruz. sadece akşamları görüşüyoruz. akşamlarıda 1 saat beraber oturmayız. sürekli internetin başında. onun hangi sitelere girdiğini çok merak ediyorum. bunu bilen var mıdı? internet geçmişini nasıl görebilrim. sildiği sitenin adreslerinide görebilir miyim. geçen gece ben salonda uyumuş kalmışım. saat gece 3 olmuş yanıma geldi hadi odaya geçelim diye diye. sonrası tabi malum. haftasonu olduğu için ben geç saatlere kadar kalmam uyurum. oda ben uyduktan sonra nasıl olsa yine girerim diye kapatmamış interneti girdiği 1 sayfa açıktı. tabi benim hemen yatacağımı düşündü. bende kafana bişey takıldığı için internetten bişeye bakmak istedim o saatte. o içerde giyinirken ben internettin başına oturdum. birde ne göreyim aldatan kadınların hikayeleri diye bir yere girmiş ordan hikayeleri okuyor. çok canım sıkıldı. bana bir yorum yapın kızlar.

benimde elim boş olsa bende okuyabilridim öyle hikayeler ama yinede bilmiyorum yardım edin. bunun altında bişey aramalımıyım. eşim çok ilgili bu arada gelir sürekli sırnaşır, öper koklar gider. bende hiç yapmam. sevgisinden şüpehm yok. ama bu siteden böyle hkaye okuması ne anlama geliyor sizce. boş kaldığından mı yapmıştır?

girdiği siteleri nasıl görebilirim bileniniz var mı?

siliyorsa göremezsin ki
ancak keylogger yüklersen görürsün

canım merak etmiştir..
bende okurum çok boş zamanım olsa...
benim evde bilgisayar yok hatta telefon bile yok.:)
hiçbirzamanda olmayacak...
evlenmeden böyle anlaştık eşimle...
eşim kesinlikle internet bilgisayar fln istemiyorum bak baştan söylüyorum girmeyek eve duyuyoruz insanların yuvasını yıkıyo internet benim işim olmaz almayalım dedi...
bi şifre bi sınırlama fln koyun noolur

canım Bilgisayarım >C>users>bb>Apdata>LocaL>Microsoft>windows>temporary internet files tan ulaşabilirsin canım geçmişe
Benim akıllı koca ordan bile siliyo

Bence bu kadar takipçi olmana gerek yok.Canı sıkılmıştır takılmıştır bi siteye izlendiğini düşünmesi veya ona herhangi bi şekilde imalı bi soru sorman bile rahatsız edebilir karşı tarafı

aslında şifre değilde bu internete snırlama koyulan şeler var en kolayından ttnet aile koruma var git internetini bununla sınırlandır kafan rahat olsun

arkadaşlar bende bilgisayar başından kalkmayan bir eşe sahibim ve ne yaptıysam ne dediysem kabul ettirip başından kaldıramadım ve onu öyle kabul etmeye çalışıyorum... girdiği siteleride çok merak etmiyorum açıkçası...

ne güzel ya keşke bende senin gibi olabilsem. o internetteyken kafamda bin bir türlü tilki dolanıyor. belkide hiç bişey yapmıyor çocuğun günahına giriyorum ama şüphe işte. çok kötü bişey sürekli kemiriyor beynimi.

ne yaptığını takmamak için bana akıl verin ne olur?

Valla girilen siteleri siliyorsa ben olsam şüphelenirim.

Daha çok yeni evlisiniz en güzel ve birbirinize en çok vakit ayırmanı gereken dönem bunlar...

Bence eşine biraz tavrını koy.Gel beraber vakit geçirelim diye.

Zaman geçtikçe istemesekde zaten kendi işimize dönüyoruz.

Benim eşim internet cafeci ben ne yapayım

Ama bu ara eve gelip gene pc de duruyo bir oyunu var ona bakıyor.
Artık söyledim bugün gelip nete takılıyorsun gel yanıma otur beraber vakit geçirelim diye tmm dedi bakalım artık:)

canım buraya nasıl yazıyorsun o<zaman evde net yoksa telde yok demısısn :)

Bende sürekli internet başında vakit geçiren bir eşe sahibim.Bizde gündüzleri çalışıp akşamları görüşebiliyoruz.

Yemeği benim annemde yiyip 8 gibi eve geliyoruz.meyveydi çaydı ortalığı topla derken ağırlaşıyorum.Birde 21

haftalık hamileyim.Oturmak istememe rağmen en fazla 11 e kadar dayanabiliyorum.Sonra yatmaya gidiyorum.Yani

kısacası fazla zaman geçiremiyoruz.Aynı evdeyiz ama konuşup dertleşemiyoruz bile..Diziler maçlar falan filan derken..

Allahtan ben ayaktayken bilgisayarı açmıyor..Ama ben ne zaman yatağa gitsem arkamdan gelip beni öpüp iyi geceler

dileyip oturma odasına dönüyor.Döndüğü gibi hop bilgisayarın başına..Takii gece 3 lere 4 lere kadar..Tabi sabahta onu

kaldırmak benim için işkenceye dönüşüyor...Yanii akşam yatmasını sabah kalkmasını bilmez birisiyle evliyim..

okuması bence birşey değil bende merak edip okuyorum ama silmesi :44::44::44: bence telefonunu karıştır birşey yoksa korkma

önceki konularını okudumda kız sülieti falan çok uzak durmamaya çalış bence ayrıca yeni evllisiniz tabi öpüp koklyacak çok ama senin uzak durman tuhaf :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…