okuması bence birşey değil bende merak edip okuyorum ama silmesi :44::44::44: Bence telefonunu karıştır birşey yoksa korkma
mrb arkadaşlar malesef benim eşimde sürekli nette facede eski ortak bir arkadaşımız vardı faceden sohbet etmişler arkadaşımı engelledim eşime sordum inkar ediyor belki iftirada olabilir nasıl okuyabilim sohbetlerini lütfen biriniz yardım edin anlaşılır bir şekilde bana yardım edin ne gerekiyorsa yaparım okumak. için çok huzursuzum ıspatlamam gerek kadınıda engelledim lütfen acıl cevaplarınızı bekliyorum.
msn gelen yanı email kutusuna gelen msjlara bak orada kopyası oluyor,yada o kadına olan engli kaldır sonra ona msj at eski msjlarda yukarısında görunebılır dene bakalım
kızlar daha 1 kaç aylık evliyiz. ama bu eşimin bilgisayar merakı beni öldürecek. ikimizde çalışıyoruz. sadece akşamları görüşüyoruz. akşamlarıda 1 saat beraber oturmayız. sürekli internetin başında. onun hangi sitelere girdiğini çok merak ediyorum. bunu bilen var mıdı? internet geçmişini nasıl görebilrim. sildiği sitenin adreslerinide görebilir miyim. geçen gece ben salonda uyumuş kalmışım. saat gece 3 olmuş yanıma geldi hadi odaya geçelim diye diye. sonrası tabi malum. haftasonu olduğu için ben geç saatlere kadar kalmam uyurum. oda ben uyduktan sonra nasıl olsa yine girerim diye kapatmamış interneti girdiği 1 sayfa açıktı. tabi benim hemen yatacağımı düşündü. bende kafana bişey takıldığı için internetten bişeye bakmak istedim o saatte. o içerde giyinirken ben internettin başına oturdum. birde ne göreyim aldatan kadınların hikayeleri diye bir yere girmiş ordan hikayeleri okuyor. çok canım sıkıldı. bana bir yorum yapın kızlar.
benimde elim boş olsa bende okuyabilridim öyle hikayeler ama yinede bilmiyorum yardım edin. bunun altında bişey aramalımıyım. eşim çok ilgili bu arada gelir sürekli sırnaşır, öper koklar gider. bende hiç yapmam. sevgisinden şüpehm yok. ama bu siteden böyle hkaye okuması ne anlama geliyor sizce. boş kaldığından mı yapmıştır?
girdiği siteleri nasıl görebilirim bileniniz var mı?
ie history view program var onu yükle hangi sitelere girdiğini görüyosun. Istediği kadar geçmişi silsin herşey orda çıkıyor.
araçlar çubuğunda geçmiş var ordan baksana.hangi sitelere girilmiş görürsün.bide yaaklar daha çok itiyor.bu hatayı bende yaptım.şimdi karışmıyorum ama uzaktan takip tabe:) ama girmiyor içime kurt düşürecek sitelere.eski kız arkadaşlarına bakardı onada bakmıo.soruodum sadece merak diodu valla günahı boynuna dedim bıraktım:)şimdi tık yok.he bende merak edip baktıklarım oluomu oluo elbette.o nedenle herşeyin altında art niyet aramamak lazım.
bu programı yüklediğimi anlarsa. çünkü sürekli bilgisyaraın başında girmediği yer yok.
canım çok tşkler ama facede msjlarma yok ama sohbet kutusu varya ordan yazışmışlar msjlar baktım msn baktım bişe yok sohbetten yazışmışlar ahhh bi bulsam yazışmalarını yıkıcam ortalığı elimde delil yok yani facedende engellendi çare yok bence kurt beni yiyecek yanlarına kar kalacak.
mrb arkadaşlar malesef benim eşimde sürekli nette facede eski ortak bir arkadaşımız vardı faceden sohbet etmişler arkadaşımı engelledim eşime sordum inkar ediyor belki iftirada olabilir nasıl okuyabilim sohbetlerini lütfen biriniz yardım edin anlaşılır bir şekilde bana yardım edin ne gerekiyorsa yaparım okumak. için çok huzursuzum ıspatlamam gerek kadınıda engelledim lütfen acıl cevaplarınızı bekliyorum
eşinin face şifresini falan bilmiyor musun
bir arkadaş keylogger yükle demişti onu yükle bende şöyle bir baktımda googleden indirildiyi bile belli olmuyomuş casus yazılımmı ne bütün herşeyi kaydediyo msn yazıları hatta şifreleri bile kaydediyormuş
pc de arattığın zaman o program çıkıyo mu? yani gizlice yüklediğimiz zaman pc den aratınca ortaya çıkar mı??
pc de arattığın zaman o program çıkıyo mu? yani gizlice yüklediğimiz zaman pc den aratınca ortaya çıkar mı??
mrb arkadaşlar malesef benim eşimde sürekli nette facede eski ortak bir arkadaşımız vardı faceden sohbet etmişler arkadaşımı engelledim eşime sordum inkar ediyor belki iftirada olabilir nasıl okuyabilim sohbetlerini lütfen biriniz yardım edin anlaşılır bir şekilde bana yardım edin ne gerekiyorsa yaparım okumak. için çok huzursuzum ıspatlamam gerek kadınıda engelledim lütfen acıl cevaplarınızı bekliyorum
eşinin face şifresini falan bilmiyor musun
evet şifresini biliyorum herzamanda biliyodum zaten bile bile olmuş bunlar ıspatlayamadım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?