Eşimin internette girdiği siteler?

kızlar bu internet yuva yıkıyor,dürüst adamı bile yoldan cıkarıyor neti evinizden uzak tutun,yasadığım olayı anlatayım size,benım eşim o kadar dürüst adamdı ki gözümde aynı yatakta bir kadınla görsem inanmazdım benı aldattıgına tuzak kurmuslar derdım oderece güvenıyorudm,benımkısı gizlice dükkanına net bağlatmıs arkadaslarına uyup msn face vs. almıs,sabahlara kadar eve gelmez oldu,sonra bende bu isin pesini bırakmadım,dükkanını bastım pcde ki herseyı gördum,gözümün önunde pc kırdı bırdaha olmayacak dedi yemınler ettı,affettım ama güvenım sıfır,esım bırsey yapmasada hep suphlenıyorum,gecen sene bu zamanlar yasadım bu olayı tam 1 sene oldu,ama agzımızın tadı kalmadı,simdi ben hep ona nete gırıyor musun diye basının etını yıyorum,eve gec gelse süphelenıyorum,önceden karı kız muhabbetı bıle olmazdı evde sımdı herseyden süphelıyım,kısacası netttttt başa bela,gerekirse pc al yere çarp gözünün önunde kır parcala senın ne kadar ciddi oldugunu anlasın bırdaha girmesin,yoksa bu isin sonu gelmez

okuması bence birşey değil bende merak edip okuyorum ama silmesi :44::44::44: Bence telefonunu karıştır birşey yoksa korkma

canım telefonuna bakarım sürekli. Hiç bişey yok. Kimseyle konuşmaz. Kimseyede mesaj çekmez. Ki zaten ayrıntılı fatura geliyor ordan kimle ne kadar görüşmüş görebiliyorum.

mrb arkadaşlar malesef benim eşimde sürekli nette facede eski ortak bir arkadaşımız vardı faceden sohbet etmişler arkadaşımı engelledim eşime sordum inkar ediyor belki iftirada olabilir nasıl okuyabilim sohbetlerini lütfen biriniz yardım edin anlaşılır bir şekilde bana yardım edin ne gerekiyorsa yaparım okumak. için çok huzursuzum ıspatlamam gerek kadınıda engelledim lütfen acıl cevaplarınızı bekliyorum.

bu interneti, "öcü" "yuva yıkan" olarak görmeyi doğru bulmuyorum. senelerdir internet kullanıyorum. çok ama çok işime yaradı. okul hayatımda, çalışırken iş hayatımda, şimdi ev hanımıyım oyalanmak için.... hiç yuva yıkacak, dolandırıcılık... saçma şeylere kullanmadım. bir sürü insan da kullanmıyor. adamın içinde var ise bugün net var onu aracı ediyor, olmadığı zamanlarda da başka şeyleri alet ediyorlardı. eskiden biliyorum ki insanlar telefon sapıklığı ile birilerini bulup eşlerini aldatıyordu. ee telefonu da yasaklayalık acil durumlarda ulaşamayalım.... yolu çok. içinde kötülük olana internet araç. netim sürekli açıktır. telefonumda da şahsi bilgisayarımda da... tv gibi açık bırakırım işimi gücümü öyle yaparım... ne olmuş yani? eşim de evde sadece telefonundan face e bakar, haberleri takip eder. iş yerinde iş için çok sık kullanır. adama niye yasaklayayım neti? o bana niye yasaklasın?

senin eşin de altı üstü bişiler okumuş. olabilir... ben de bazen bilimsel araştırmalar yapıyorum bazen magazin... bazen çok alakasız bir şey... saçma sapan itiraf sitesine baktığım da oldu.... boşver adam neye giriyorsa giriyor nette..

ama şunda haklısın ki olmaz öyle sen orada o odada... birlikte vakit geçirin. bak ben de bazen unuturum elime hemen telimi alır ordan girerim eşim uyarır, hemen haklısın der bırakırım. söyle güzellikle, akşamlarımızı birlikte geçirelim de. ne izlemek isterse onu izleyin. inan o da boşluktan giriyordur nete. eğlenceli bir şey olsa ne girecek... güzellikle anlat, birlikte hobiler edinin.

msn gelen yanı email kutusuna gelen msjlara bak orada kopyası oluyor,yada o kadına olan engli kaldır sonra ona msj at eski msjlarda yukarısında görunebılır dene bakalım

msn gelen yanı email kutusuna gelen msjlara bak orada kopyası oluyor,yada o kadına olan engli kaldır sonra ona msj at eski msjlarda yukarısında görunebılır dene bakalım

canım çok tşkler ama facede msjlarma yok ama sohbet kutusu varya ordan yazışmışlar msjlar baktım msn baktım bişe yok sohbetten yazışmışlar ahhh bi bulsam yazışmalarını yıkıcam ortalığı elimde delil yok yani facedende engellendi çare yok bence kurt beni yiyecek yanlarına kar kalacak.

sobetten yazışmış olsalar bile msj kutusunda da görunuyor yazışmalar,ıstersen baska bırınde dene ,bırıyle sohbette yazıs sonra msj kutuna bak oradada göreceksın ve yukarılara bak eskı konusmalarda görunecek

araçlar çubuğunda geçmiş var ordan baksana.hangi sitelere girilmiş görürsün.bide yaaklar daha çok itiyor.bu hatayı bende yaptım.şimdi karışmıyorum ama uzaktan takip tabe:) ama girmiyor içime kurt düşürecek sitelere.eski kız arkadaşlarına bakardı onada bakmıo.soruodum sadece merak diodu valla günahı boynuna dedim bıraktım:)şimdi tık yok.he bende merak edip baktıklarım oluomu oluo elbette.o nedenle herşeyin altında art niyet aramamak lazım.

ie history view program var onu yükle hangi sitelere girdiğini görüyosun. istediği kadar geçmişi silsin herşey orda çıkıyor.

bende dün gece eski kız arkadaşının facede profiline baktığını gördüm. Geçende de bakmıştı.çok koyuyor napmam lazım bilmiyorum.

sana yardımcı olmak isterdim ama malesef. o program sadece girdiği siteleri gösterir. yazışmalarını bulamazsın. yada nasıl bulubilirsin onu bilemiyorum. özelden sana yazmaya çalıştım ama dolmamış benim msj kutum.

akşamları mı giriyor? bak evde 2 bilgisayar olsaydı ya da o bilgisayardayken senn elinde bi bilgisayar olma ihtimali olsaydı bi program var görürdün her yaptığını.

bir arkadaş keylogger yükle demişti onu yükle bende şöyle bir baktımda googleden indirildiyi bile belli olmuyomuş casus yazılımmı ne bütün herşeyi kaydediyo msn yazıları hatta şifreleri bile kaydediyormuş

pc de arattığın zaman o program çıkıyo mu? yani gizlice yüklediğimiz zaman pc den aratınca ortaya çıkar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…