Eşimin internette girdiği siteler?

çok tşkler ilgin için ama benim için geçmişte önemli gelecekte yazmıştım sana zaten özelden

canım benimde sıkıntım aynıydı bazen bilmemek daha iyi kendi sinir sistemin açısından. Ben artık tartışmaya girmiyorum bile korktuğumdan mı HAYIR sinirlerim kaldırmıyo. Eğer bi halt ediyosa Allah büyük inan bana çıkar ortaya. haa illede bilmek istiyorum diyosan internet explorer kullanıyorsan Menü çubuğundaki GÖRÜNÜM sekmesine tıkla çıkan küçük sayfa da -GEZGİN ÇUBUĞU na tıkla yanda GEÇMİŞ yazısını göreceksin ona tıkla liste halinde gün gün dökülür. Eğer Mozilla Firefox kullanıyorsan menü çubuğunda Geçmiş diye yazıyo zaten. tek tek açıp bakabilirsin. Allah yardımcın olsun.

ama bunlara takılma sonuçta bende nette bu hikayelere rastladım ve okudum. İnsan merak ediyor. içeriği birazda erotikse erkeklerin ilgisini daha çok çekiyor. Sonuçta biz romantizm bekliyoruz onlar fantazi Daha yeni evlisiniz değişik şekilde hisstemek istiyorda olabilir. Sana tavsiyem değişik rollere bürün. mesela lise öğrencisi ve öğretmen fantazisi erkeklerin bir numarasıdır o zaman bunlara bakmaya pek ihtiyaç duymaz. Tabii bazı istisnalı erkekler haricinde onlar bunlara bakmayı eşleriyle ilgilenmekten daha fazla önemsiyor

fantazi meselesi biraz karışıktır ama çözüm olabilir. internet bir kaçış olabikir erkekler için. biraz ilgisini çekecek kıyafet, hariketlerle dikkatini kendine çekebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…