- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Ow bu agır oldu
Olay ve durumları değerlendirme şekliniz ve yaklaşımlarınız gerçekten çok ilginç.Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
İstediğimizi diyelim o hala onlarca eşinle konus yorumunu değil kadına mesajmı atsam yüzyüzemi söylesem diye düşünüyorDaha ağır bi laf vardı da kullanmadım.
Gerçekler maalesef acı olabiliyor, insan da göre bile bunu reddedebiliyor yüzleşmek istemiyor bazen. Ne diyelim?
aşırı abartı arar ya bunda ne var söyler sanki kadın tamam haloldu dese kocan sormayacakmı nasıl oldu diye aynı şey işte..biraz pozitif olunŞimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
Kesinlikle yüzyüze konuşun ve bitirin
Hitap şeklinden kasıt?
Şimdi niye aramış yazayım başına bi olay gelmiş bir şey alacakmış vs kandırılmış öğretmenler odasında bunu paylaşmış benim eşimde benim avukat tanıdığım var yardımcı oluruz vs kendisi zaten birilerininislerine koşmayı çok seven birisi atlamış bunun üzerine sabah ise giderken hocam biliyormusun paramı aldım mahkemeye veririm dedim korkuttumm vs sevincini paylaşmak için arıyor deseki hocam ben işimi hallettim avukata falan gerek yok hadi onu da geçtim okula gidince yine herkesin içind E niye demiyoda eşimi arayıp sevincini dile getiriyor onu soruyorum?
yaptığınız çok ayıp çok hem de kadın sanki zorla yazıyor konuşuyor ne bu ya gülerek konuşuyor sevincini paylaşıyor diye ne bu yargılama bir de din öğretmeni diye açıklık getiriyorsunuz. ne olmuş din öğretmeni ise kafasını eğip mi gezsin gülmesin mi erkek diye konuşmasın mı benim anlamadığım başka branşta olsa yaptıkları normal kadının din öğretmeni olunca anormalmi ki kadının yaptığın da bir şeyde yokBende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
Onun için aramış olsaydı öyle konuşurdu değil mi sevincini konuştu mutluluğunu paylaştı bunu diğer arkadaşlarla da yapabilirdi ya da okulda gördüğünde de soyleyebilridie avukat tanidigi aramasin diye aramis iste esinizi,
cok baris ve normal degil mi?
Bende böyle düşünüyorum yanlış anlaşılmasın lütfen bu kadın üstelik din kültürü öğretmeni daha çok dikkat etmesi gerekirken eşim terslemek ya da kırmamak için tavrını koyamıyor sanirim anlayamdm söyledim kaç defa anlamıyor
talihsiz bir kelime kullanmışsınızOlayı yanlış anlamışsınız arkadaşlar bu grubu bende tanıyorum beraber olmak bir şeyler yapmak istiyorlar beni de aralarına aldılar birkaç kez ama ben ortamlarını bu kadar samimiligi sevmiyorum normalde.esimin de benim de hayatbtarzimiza düşüncemize ters olan bor durum zaten eşime defalarca dile getirdim bu kadına da mesajı bu ortsmdamsamimiyeten hoslanmadiimi beni de özellikle de eşime karşı dikkat edilmesi bakımından atmak istefim
Kesinlikle.
Fakat kocası samimi olmasa kadın onu arayamazdı.
Ne güzel yazmışsınız, konu sahibi ne dese burdaki arkadaşlar tarafından linç edilmekten kurtulamayacak belli. Ne dese hep kötü niyetli yorumlar. Ben konu sahibinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum dul kelimesini kullanırken veya bayanın din kültürü öğretmeni olduğunu belirtirken. Kendince derdini ve neden daha dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğünü anlatıyor. Biz toplum olarak kendimize müslümanız, biz yapınca sorun yok ama başkası yapınca tü tü tü... ayrıca kadınları korumak adına bazen gereksiz ayrımcılık yapıyoruz. Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.Belki de kadın yanlış anlar diye yapamıyor. Malum her şeyi her yere çekmeye meyilli bir toplumuz. Karşı taraf ben boşandım diye mi bu tavır diye düşünebilir.
Her iki tarafında, evli veya bekar aradaki sınıra dikkat etmesi gerek. Adam mesafe koyamıyorsa, kadının; kadın koyamıyorsa, adamın çizgiyi çekmesi gerek.
Erkek veya kadın fark etmez. Evli olan insanlar ile samimiyet olabilir ama bir sınır olmalı. Aynı şey evli insanlar için de geçerli.
Samimi olsa da araması yanlış. Konuya genel itibari ile bakarsak herkes yanlış.
Şahsen kendi adıma, kuzenim evli çok samimiyiz ve evlendiğinden beri o araya mesafe koymasa da ben bir çizgi çektim. Çünkü öyle olmalı. Benim eskisi kadar samimi olmamamı farklı yorumladı mesela. Hayat çok değişti, çok havalı oldu gibi bir şey söylemiş teyzeme. Oysa tamamen eşi rahatsızlık duyabilir aradaki samimiyetten diye sınır koydum. Kaldı ki eşinin de rahatsız olabileceğini birkaç tavrından az buçuk anladım. Bir de ben evli olduğum halde düşün canım. Geçen hafta kendisi itiraf etti genel olarak eskiden kuzen ilişkilerindeki samimiyetimizin garip geldiğini. Şimdi öyle rahatsızlık duymuyor. Fakat ben yine de o sınırı aşmam.
Gerçekten sonunda anlayan çıkmış
Adam da suç var ama kadında da hata var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?