Esimin iş arkadasi samimiyeti cok acil lütfen bi akıl verin

Olay ve durumları değerlendirme şekliniz ve yaklaşımlarınız gerçekten çok ilginç.
Din kültürü öğretmeni olunca niye extra dikkat etmesi gerekiyor?
Kişinin tutum ve davranışlarını,ahlakını,
mesleği veya branşı mı belirler?
Kocamı iş arkadaşı bir kadın sık sık,
olur-olmaz meseleler için arıyorsa, konuşacağım ve uyaracağım kişi sadece eşimdir.
Bakış açınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Daha ağır bi laf vardı da kullanmadım.
Gerçekler maalesef acı olabiliyor, insan da göre bile bunu reddedebiliyor yüzleşmek istemiyor bazen. Ne diyelim?
İstediğimizi diyelim o hala onlarca eşinle konus yorumunu değil kadına mesajmı atsam yüzyüzemi söylesem diye düşünüyor
Bazı arkadaslar gercekten gözüne soksanda bazı seyleri görmüyor

aşırı abartı arar ya bunda ne var söyler sanki kadın tamam haloldu dese kocan sormayacakmı nasıl oldu diye aynı şey işte..biraz pozitif olun

bana hiçççç garip gelmedi ne var bunda

Ben bunu eşime zaten defalarca dile getirdim ona göre yanlış bir şey yok aile gibiler o da onun bacısı ablası vs ..evet düzgün bir evliliğim yok ben ayrılmayı da dile getiriyorum hep ama ona da yaklaşmıyor sevmese ona da karar verebiliriz umursamıyor sanirim

Kesinlikle yüzyüze konuşun ve bitirin

Gaz verip kadini dusuk profil yapmaya yemin ettiniz herhalde
Kadin dul olunca ayar cekilmeye musait
Evli olunca her Hakka sahip mi oluyor?
Insallah Ben gibi bir deli cikar da karsisina neye donecegini sasirir !

İş arkadaşlarının (cinsiyet ya da medeni durum ayırt etmeksizin) aranmaması gerektiğini ben bu sitede öğrendim. Eşlerimizden çok zaman geçirdiğimiz, her gün yüzyüze baktığımız, belli bir samimiyet kurduğumuz insanları sevincimizi paylaşmak için arayınca ne oluyor? Evliliklerine dinamit mi koyuyoruz? Ya da iş arkadaşlarımızla samimiyet kurunca evliliğimiz mi sarsılıyor. Karşılıklı birbirine güvenen çiftler bu tip şeyleri sorun etmez. Sorun ediyorsanız bir güven problemi vardır ortada.

Eşiniz sizinle aynı yaşam tarzını paylaşmıyor konu sahibi. Sizin tarzınıza uymuyor ama eşinize uyuyor demek ki bu tip arkadaşlık ilişkileri. Bu konuda muhatabınız kadın değil eşinizdir.

Kadın onu belirtmek için aramış zaten ? Bu cümleyi kurmadığı için mi kadını suçluyorsunuz onu anlamadım ben hala,çünkü yazdığınızda bir şey yok.

e avukat tanidigi aramasin diye aramis iste esinizi,
cok baris ve normal degil mi?

yaptığınız çok ayıp çok hem de kadın sanki zorla yazıyor konuşuyor ne bu ya gülerek konuşuyor sevincini paylaşıyor diye ne bu yargılama bir de din öğretmeni diye açıklık getiriyorsunuz. ne olmuş din öğretmeni ise kafasını eğip mi gezsin gülmesin mi erkek diye konuşmasın mı benim anlamadığım başka branşta olsa yaptıkları normal kadının din öğretmeni olunca anormalmi ki kadının yaptığın da bir şeyde yok

e avukat tanidigi aramasin diye aramis iste esinizi,
cok baris ve normal degil mi?
Onun için aramış olsaydı öyle konuşurdu değil mi sevincini konuştu mutluluğunu paylaştı bunu diğer arkadaşlarla da yapabilirdi ya da okulda gördüğünde de soyleyebilridi

Yoh artık

talihsiz bir kelime kullanmışsınız
düzeltmeye çalıştıkça hepten olmamış
daha da dikkat etmesi gerekiyor falan

daha da neden dikkat etmesi gerekiyo ben söyleyeyim böyle kolay kolay göze batılıyor malesef

lütfen kadına mesaj atmayın eşinizin hakkından gelin
o kendisi bu yüzü vermiş kusura bakmayın

Kesinlikle.
Fakat kocası samimi olmasa kadın onu arayamazdı.

Samimi olsa da araması yanlış. Konuya genel itibari ile bakarsak herkes yanlış.

Şahsen kendi adıma, kuzenim evli çok samimiyiz ve evlendiğinden beri o araya mesafe koymasa da ben bir çizgi çektim. Çünkü öyle olmalı. Benim eskisi kadar samimi olmamamı farklı yorumladı mesela. Hayat çok değişti, çok havalı oldu gibi bir şey söylemiş teyzeme. Oysa tamamen eşi rahatsızlık duyabilir aradaki samimiyetten diye sınır koydum. Kaldı ki eşinin de rahatsız olabileceğini birkaç tavrından az buçuk anladım. Bir de ben evli olduğum halde düşün canım. Geçen hafta kendisi itiraf etti genel olarak eskiden kuzen ilişkilerindeki samimiyetimizin garip geldiğini. Şimdi öyle rahatsızlık duymuyor. Fakat ben yine de o sınırı aşmam.

Adam da suç var ama kadında da hata var.

Ne güzel yazmışsınız, konu sahibi ne dese burdaki arkadaşlar tarafından linç edilmekten kurtulamayacak belli. Ne dese hep kötü niyetli yorumlar. Ben konu sahibinin kötü niyetli olmadığını düşünüyorum dul kelimesini kullanırken veya bayanın din kültürü öğretmeni olduğunu belirtirken. Kendince derdini ve neden daha dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğünü anlatıyor. Biz toplum olarak kendimize müslümanız, biz yapınca sorun yok ama başkası yapınca tü tü tü... ayrıca kadınları korumak adına bazen gereksiz ayrımcılık yapıyoruz. Ben herkesin dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum ama o insan benden daha dindar ise kat kat dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü inandığı gibi yaşamalı insan.

Ya arkadaş niye dul ve dine takılıp kalıyorsunuz yanlışa cekiyosunuz bende dinimi yaşamaya çalışan bir insnaim erkeklerle ve de eliysem özellikle nasıl be şekild E konuşabileceği davranabileceğini biliyorum bir erkek iş arkadaşından abi kardeş olunamayacağını da samimiyet uslup yanlış bunu bilen biri olarak yapması daha da yanlış manasında söylüyorm

ya tamam kötü mayette dememiş takılmayın kelimeye.. geneli yorumlamak gerekirse eşinizi uyarın ,kardeşi gibi yakın görüp onunla konuştuğu konuysa ona söylemiştir... ama sizin direk öuhatap olmanız ortalığı çok karıştırır... iş hayatı dışında özelde mesafe koymanı istiyorum de eşine bide örenek ver... mesela ben böyle yapsam hosuna gidermi diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…