Eşimin iş arkadaşı

buse1991

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
42
5
16
İstanbul
Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani

Evli bir adama genç bir kızın gecenin bir yarısında mesaj atması bana göre de hiç doğru bir şey değil. Hiç abartmamışsınız. Düzgün ve sakin bir şekilde eşinizle bu konuyu tekrar konuşmalısınız ve mutlaka eşiniz o kişiyle arasına bir mesafe koymalı..

eşinize neymiş kızın sevgilisinden ayrılmasından?
hiç hazetmiyorum şu mesafesini ayarlayamayan adamlardan.
sonra erkekler masum oluyor.
eşinizle konusun mesafesini sınırlarını korumayı bilsin diyeceğim ama bu dışardan ikazla ne kadar olur bilemiyorum.

az bile yapmışsın kızı ara ben x in esiyim lütfen bizi rahatsız etme de

Kız ya ,
senin kocan benim peşime düştü bana her gün iltifatlar flörtler mavi boncuklar ben ondan yüz bulup yazdım

derse? Orda kalırsınız kendinizi küçük düşürdüğünüzle.

Kız sapık manyak olmadığı sürece adamdan yüz bulmasaydı atmazdı. Adam belli ki işyeri flörtü yaşamış.

gece 11 de esimi bayilerden arıyorlar yada musteri ona bile sinirleniyor mecbur acıyor bazen yarının isini soyluyor adamlar bu bile yanlısken gecenin birinde kız msaj atıcak esimde ne var abartma diycek:) esin bu fırsatı bu samimiyeti ona vermis de olabilir kız yılısık biri oldugundan da yapıyor olabilir

Eşimden eminim daha kız işe giyelim 6 ay oldu kızı tanıyorum 3 kere gördüm ne kadar iyi olursa olsun allah korusun cenaze olur bir başka kötü olay olur anlarım o saatte bu olay için olmaz yabi

Canim o kiz eşinizden hoşlanıyor diyemem ama eşinizle sohbet etmekten ve dertleşmek ten hoşlanıyor demekki.bu bile çok tehlikeli geldi bana.kotu niyetli degilsede önlem alınmalı.Birde çok dusuncesiz gözü kara..Sizden hiç cekinmiyor.ne kadar ayıp gece 1.30 da birde.banane senin erkek arkadaşından git bekar kızlarla dertleş.Kendine eğlence arıyor manyak

Ben basite alan kocayida pataklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…