- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
Senin suratında b....k gibi ama işte sana bakılıyorsa bana hayli hayli bakılır de şerefsiz o zaman niye hamile bıraktı seni insan mı o yaHamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
küçük düşmez bence işin aslını öğrenmek isteyen deseler bulur ve hesabını sorar ama üzerini kapatmak isteyen üstüne düşmez olayın bence bu işi kurcalamamak kendine çok büyük saygısızlık olur eğer dediginiz gibi bir durum varsa küçük düşmek bir yana eşine karşı elinde bir delili olurKız ya ,
senin kocan benim peşime düştü bana her gün iltifatlar flörtler mavi boncuklar ben ondan yüz bulup yazdım
derse? Orda kalırsınız kendinizi küçük düşürdüğünüzle.
Kız sapık manyak olmadığı sürece adamdan yüz bulmasaydı atmazdı. Adam belli ki işyeri flörtü yaşamış.
Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Eşiniz bunu abarttıgınızı söylüyor öyle mi? Peki tam tersi olsaydı, gecenin bir yarısı sizin erkek arkadasınız dertlesmek icin size mesaj atsaydı tepkisi ne olacaktı? Sonuna kadar haklısınız, size her abarttıgınızı söylediginde "bana bir erkek gece yarısı mesaj atsaydı?" Diye sorun ve kesinlikle arasına o kızla mesafe koyması konusunda uyarın.Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Ben başkarmışım kimse bana mesaj atamazsın o saatteEşiniz bunu abarttıgınızı söylüyor öyle mi? Peki tam tersi olsaydı, gecenin bir yarısı sizin erkek arkadasınız dertlesmek icin size mesaj atsaydı tepkisi ne olacaktı? Sonuna kadar haklısınız, size her abarttıgınızı söylediginde "bana bir erkek gece yarısı mesaj atsaydı?" Diye sorun ve kesinlikle arasına o kızla mesafe koyması konusunda uyarın.
Çok çok yanlış. 25 yaşında kız ayrıldığı sevgilisini 40 yaşındaki iş arkadaşıyla mı konuşuyor? Müsaade etmeyin buna bence. Arasına sınır koysun. İş arkadaşlarımı, kadın olanları dahil 8-9dan sonra asla aramam, mesaj çekmem. İşle ilgili çok acil ve önemli bir şey olması lazım. Kimse de beni aramaz.Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Abiciğim ne acaba abiciğim ne? Çok mu lazımmış genç kızın arkadaşlığı kardeşliği ona. İlla yatmaları gerekmez. Sizi huzursuz eden hiç bir ilişki türü içinde bulunamaz. Ayy ama kız sevgilisinden ayrılmış çok üzgünmüş o da abisi olarak teselli ediyor dimi. Kız da kırk yaşında evli barklı adam ağzını açıp inliyor diye ego yapıyordur.Yok canım o kız ona abiciğim diyormuş ben yanlış düşünüyormuşum
adam 40 ında ama çıtır hanım yetmemiş bi de çıtır metres arayışına mı girmş?
kızla konuşmaya çalışmayın, o kız size ne sadakat sözü vermiş ne de size karşı bir sorumluluğu var, size sadık olmak zorunda olan tek kişi eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?