Eşimin iş arkadaşı

Gecenin bir vakti iş dışında bırak kadını erkek bile msj atamaz eşime bu ne demek ya hem esine ne o kızın sevgilisinden?

Sende kızın eski sevgilisini bul onunla msjlas bak bakalım noluyor o zaman.

Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Senin suratında b....k gibi ama işte sana bakılıyorsa bana hayli hayli bakılır de şerefsiz o zaman niye hamile bıraktı seni insan mı o ya

küçük düşmez bence işin aslını öğrenmek isteyen deseler bulur ve hesabını sorar ama üzerini kapatmak isteyen üstüne düşmez olayın bence bu işi kurcalamamak kendine çok büyük saygısızlık olur eğer dediginiz gibi bir durum varsa küçük düşmek bir yana eşine karşı elinde bir delili olur
BENCE ALDATILAN KADIN BUNU ALDATILDIGI SAHISTAN DUYUNCA KÜÇÜK DÜŞMEZ KÜÇÜK OLAN EŞİ İLE O KADINDAN BAŞKA HİÇ KİMSE DEĞİLDİR

Yerinde hatta az bir tepki.
Gecenin bir yarısı benim esime kimse msj atamaz. Ama karsi tarftan cok esiniz cok suclu demekki bu yüzü o kiza verdi ve oda cekinmeden atıyor.
Birde uzerine ne var bunda diyor.
O zman sizde baska bir erkek ile gece yarıları dert dinliycem bahenesi ile msjlaşın.
Sizin yerinizde olsam esinizin telefonundan o kızı arar. Bu durumun rahatsiz ettigini bir daha msj atamasını.
Derdini baska kimselere anlatmasını söyleyin sert bir dil ile.
Ve ikinci kez bunkadar yumuşak uyarmam deyin.
Esinize de cok sert bir sekilde uyarın ve tepki koyun.
Ben olsam o telefonu alıp kafasında kırmıştım.

Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye

Sen de 40 yaşında kart horozsun senin de yüzüne bakılmıyor kırışık kazayağı ama ben de seni aldım işte kafama s.çayım

diyin elbette.

Eşiniz bunu abarttıgınızı söylüyor öyle mi? Peki tam tersi olsaydı, gecenin bir yarısı sizin erkek arkadasınız dertlesmek icin size mesaj atsaydı tepkisi ne olacaktı? Sonuna kadar haklısınız, size her abarttıgınızı söylediginde "bana bir erkek gece yarısı mesaj atsaydı?" Diye sorun ve kesinlikle arasına o kızla mesafe koyması konusunda uyarın.

Adama diyecek söz yok hanfendiyi hamile haliyle üzmek istemiyorum.Hiç bir kadın evli bir erkekle özellikle de gecenin bir yarısı dertleşemez.Ne abisi ne ablası ya ayar oluyorum böyle kadınlara da erkeklere de!!!

ben eşinizi suçlu buldum kız hadsizlik yapıp mesaj atmış eşiniz niye cevap veriyor. ben eşimin eski iş arkadaşından rahatsız olmuştum. 8 yılda ilk defa birinden rahatsız oldum geniş biriyimdir aslında. cevap yazmanı istemiyorum ona dedim. bence yanlış anlıyorsun ama tamam dedi atmadı mesaj. bana ve ilişkimize karşı sorumluluğu olan kişi eşim. bir talebim olacaksa ondan olur. kızla iletişime geçmeniz çok doğru olmaz. eşine söz geçirememiş mi beni arıyor diyebilir. hoş olmaz yani. canınızı çok sıkmadan takipte kalın bence.

adam 40 ında ama çıtır hanım yetmemiş bi de çıtır metres arayışına mı girmş?
kızla konuşmaya çalışmayın, o kız size ne sadakat sözü vermiş ne de size karşı bir sorumluluğu var, size sadık olmak zorunda olan tek kişi eşiniz.

Ben başkarmışım kimse bana mesaj atamazsın o saatte

Çok çok yanlış. 25 yaşında kız ayrıldığı sevgilisini 40 yaşındaki iş arkadaşıyla mı konuşuyor? Müsaade etmeyin buna bence. Arasına sınır koysun. İş arkadaşlarımı, kadın olanları dahil 8-9dan sonra asla aramam, mesaj çekmem. İşle ilgili çok acil ve önemli bir şey olması lazım. Kimse de beni aramaz.

Hahahahah biz abicim diyenleri de biliyoruz deseydin. Saka gibi. Kiskirtmak gibi olmasin da bu kizin sizin esinizden baska bekar "abisi" yokmuymus? Yada baska bir arkadasi? Sevgilisinden ayrilmis da sizin esinizde mi teselli ariyormus? Esiniz sizi saf sandi herhalde. Burnundan getirin

Yok canım o kız ona abiciğim diyormuş ben yanlış düşünüyormuşum
Abiciğim ne acaba abiciğim ne? Çok mu lazımmış genç kızın arkadaşlığı kardeşliği ona. İlla yatmaları gerekmez. Sizi huzursuz eden hiç bir ilişki türü içinde bulunamaz. Ayy ama kız sevgilisinden ayrılmış çok üzgünmüş o da abisi olarak teselli ediyor dimi. Kız da kırk yaşında evli barklı adam ağzını açıp inliyor diye ego yapıyordur.

Midemi bulandiriyor boyle kart horozlar

Genc 20li yaslarindaki kadinlar neden evlenir 10 15 yas buyuk adamlarla anlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…