Eşimin iş arkadaşı

Az bile yapmışsın ne abartması. Ama bence kızı falan arama ondan sonra kendi kendine havaya girer beni kıskanıyor diye. Eşinizle halledin bu konuyu mecbur kalmadıkça muhattap olmasın ve ne var ki bunda diyerek sizi ikna etmesine izin vermeyin

Tamamen haklisiniz. O dogru duzgun bi kiz olsa o saatte evli bir erkege mesaj atarken dusunmesi gerek. Esi gorurse yanlis anlayabilir diye. Esinizde kiza yuz vermis olabilir rahat rahat yazdigina gore.

Bunları ona anlatamıyorum işte kendince kendini haklı çıkartmaya çalışıyor çalışsın kendi kaybediyor birde 2 çocuklu adam kendileri 2 çocuğuma hamileğim

allah yardimciniz olsun ama suclu esiniz. Bu radeye gelmesi onun yuz verisi. Ona neoluyormus? O mu kurtarcak elin kizini? Otursun kendi ailesinle ilgilensiz serefsiz! Bu evli erkekler tam bir ... Genc kiz buldugunda şıkır şıkır oluyorlar. Tavrinizi koyun ve sakin pesinj birakmayin. Gizliden takipte olun..

Midemi bulandiriyor boyle kart horozlar

Genc 20li yaslarindaki kadinlar neden evlenir 10 15 yas buyuk adamlarla anlamam
20li yaşlarda kadın 40lı yaşlardaki admın aşk sözlerine inanıp evlendiğinde bence kendisinin ilk güzelliğini yitirme anında (olayda olduğu gibi hamilelik gibi) kocasının başka kızlarla da ilgilenmeye başlayabileceğini göze almalı. Sonuçta adamın genç kızlara ayrı bir ilgisi var. Öyle biriyle evlenirse o biraz yaşlanınca, kilo alınca vs. başkalarına gitme potansiyeli de var. Ama belli olmaz tabi bu işler. Belki gerçek aşktır :)
Hamile halinizle sizi üzmek istemiyorum konu sahibi ama ne kadar kırıldığınızı ve onun o kızla flört ettiğinin farkında olduğunuzu, devam ederse bu hakarete katlanmayıp boşanacağınızı eşinizin beynine sokmalısınız. Ayrıca size yanlış anlıyorsun demesine izin verip susup pusmayın. Herkes biliyor sevgilisinden ayrılan kızı teselli etmenin en eski flört numaralarından olduğunu. Ayrıca herkes "abiciğim" diyen evli erkeklerle konuşup duran kızların ne mal olduğunu da biliyor.

Çok iyi biliyoruz o abicim abicim diyenleri Eşiniz de az değil. O saatte yazacak cesareti vermiş kıza. Kız evli olduğunuzu biliyor mu acaba ?

kızın densizligi aslında kızı erkeği evlisi bekârı fark etmez belli bir saatten sonra ölüm kalım yoksa insanları rahatsız etmek bana göre ayıptır benim gece 10 dan sonra telefonum çaldı mı açmam neden açmadın diyene de açıkça söylerim her şeyin yeri zamanı var ona göre arayıp mesaj atsınlar bence sen haklısın

Çok haklısınız. Eşinize bunun size çok rahatsızlık verdiğini söylemişsiniz. Bir de sorun bakalım, kendisi gecenin 1:30'unda, kadın erkek farketmez, kime mesaj atmış işyerinden bugüne kadar ? Evli bir kadına, abla diyor da olsa, atmaya cesaret eder miymiş ? Bence dırdır yapmayın, ama soğuk davranın. Sorarsa, bu konudaki tutumun beni çok rahatsız etti, rahatsızlığım karşısındaki umursamazlığın da çok üzdü deyin. Susun ama tavrınızla protesto etmeye devam edin. Bu, bir tek mesaj meselesi değil, eşinizin evliliğinize saygıyı öğrenmesi lâzım. Kendi öğrenecek ki, etrafındakiler de ona göre hareket edecek.

Yüzünüzdeki lekeler geçer, ama eşinizin lafları hakikaten kötü. Sakince bir konuşsanız, kalp kırdığının farkında olmadığını düşünüyorum, sen gerçekten bu kadar düşüncesiz laflar edecek bir adam değilsin, seni mutsuz eden başka bir şey mi var diye sorsanız ? Yani, eleştirmeden utandırsanız ?

Yok yaaaa eşime mesaj atcak gecenin körü ağlama duvarımı eşiniz az biler yapmışsın

Ben olsam o telefonu kafasında parçalamıştım. Ne münasebet yahu gecenin köründe kızın biri kocama mesaj atacak neymiş sevgilisinden ayrılmışmış. Bundan eşinize ne. Kusura bakmayın konu sahibi ama suç eşinizde. Kimseye böyle yüz vermeyecek. Ne demişler yüz verirsen ayıya gelir s*çar halıya. Eşinize güvenmeyin bence. Burnuma hiçte iyi kokular gelmedi

Abartmıyorsun.
Sevgilisinden ayrılmış birini teselli etmesine izin vermeyin, kız muhtemelen avunmaya yer (adam) arıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…