- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 29
Tamamen haklisiniz. O dogru duzgun bi kiz olsa o saatte evli bir erkege mesaj atarken dusunmesi gerek. Esi gorurse yanlis anlayabilir diye. Esinizde kiza yuz vermis olabilir rahat rahat yazdigina gore.Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
20li yaşlarda kadın 40lı yaşlardaki admın aşk sözlerine inanıp evlendiğinde bence kendisinin ilk güzelliğini yitirme anında (olayda olduğu gibi hamilelik gibi) kocasının başka kızlarla da ilgilenmeye başlayabileceğini göze almalı. Sonuçta adamın genç kızlara ayrı bir ilgisi var. Öyle biriyle evlenirse o biraz yaşlanınca, kilo alınca vs. başkalarına gitme potansiyeli de var. Ama belli olmaz tabi bu işler. Belki gerçek aşktır :)Midemi bulandiriyor boyle kart horozlar
Genc 20li yaslarindaki kadinlar neden evlenir 10 15 yas buyuk adamlarla anlamam
Midemi bulandiriyor boyle kart horozlar
Genc 20li yaslarindaki kadinlar neden evlenir 10 15 yas buyuk adamlarla anlamam
kızın densizligi aslında kızı erkeği evlisi bekârı fark etmez belli bir saatten sonra ölüm kalım yoksa insanları rahatsız etmek bana göre ayıptır benim gece 10 dan sonra telefonum çaldı mı açmam neden açmadın diyene de açıkça söylerim her şeyin yeri zamanı var ona göre arayıp mesaj atsınlar bence sen haklısınMerhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
Eşinin bir tarafı kalkmış kendi yaşına baksın, hiç korkma getir burnundan burnuma hiç iyi kokular gelmiyor.Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye
Abartmıyorsun.Merhaba hanımlar eşimin iş yerinde bir kız var 25 yasında eşimde 40 yaşında gece saat 1.30 kızdan mesaj geldi bende buna büyük tepki gösterdim ve eşimde abartırımı söylüyor ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor bence çok önemli bir sey olmadığı sürece o saatte kimse evli bir erkeğe mesaj yazamaz diyorum sizce yoksa çok mu abartıyorum ve kız sevgilisinden ayrılmış onu konuşuyorlardı konuda bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?