• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş arkadaşına tavrı.

Merhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..
Doğuyla alakası yook sallamış!

Merhaba
Bence şimdilik uzaktan takip edin, hiçbir şey yapmayın. söylenirseniz eğer aklında yoksa bile aklına girer.
Hani bir söz vardır ya; Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak' diye.. Ona dönmesin..
Sinir ve stres yapmayın.. Bekleyin..
Sevgiler.... :KK68:

Merhaba
Bence şimdilik uzaktan takip edin, hiçbir şey yapmayın. söylenirseniz eğer aklında yoksa bile aklına girer.
Hani bir söz vardır ya; Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak' diye.. Ona dönmesin..
Sinir ve stres yapmayın.. Bekleyin..
Sevgiler.... :KK68:

Çok teşekkür ederi, sağolun... :KK54:

Valla pek kıskanç biri değilimdir, hatta eşim bile söyler beni hiç kıskanmıyorsun diye. Ama eşim böyle bir diyaloğa girse onu sağlam pişman ederim. Bu ne hadsizlik ya. Karşıdaki kadın da hadsiz ama bu kendini bağlar, gereksiz lakayıtlık yapan eşiniz sonuçta.

Eşinizi şu şekilde uyarabilirsiniz eğer bu tarz bir konuşma ben ve iş arkadaşım arasında geçseydi bana karşı tepkin ne olurdu ne düşünürdün diye sorun. kendini sizin yerinize koymasını sağlayın, dışardaki insanlarla bu kadar samimi olmasına gerek yok. belki aralarında bir şey yok ama gereksiz bir samimiyet karşı tarafı beklentiye sokabilir

• Beğen
Reactions: bay
Eşinizi şu şekilde uyarabilirsiniz eğer bu tarz bir konuşma ben ve iş arkadaşım arasında geçseydi bana karşı tepkin ne olurdu ne düşünürdün diye sorun. kendini sizin yerinize koymasını sağlayın, dışardaki insanlarla bu kadar samimi olmasına gerek yok. belki aralarında bir şey yok ama gereksiz bir samimiyet karşı tarafı beklentiye sokabilir

Aynı şekilde sordum ve hata olduğunu yanlış konuştuğunu kabul etti. Belki şuan için sustum ama içimde hep bir şüphe var maalesef

Aynı şekilde sordum ve hata olduğunu yanlış konuştuğunu kabul etti. Belki şuan için sustum ama içimde hep bir şüphe var maalesef

Sen yinede çok düşünüp kendini yıpratma her şey olacağına varır zaten biraz rahat bırak zihnini. Umarm her şey düzelir kısa zamanda canım

• Beğen
Reactions: bay
Susup ne yaptınız?? Gebertirim seni pişman olacağın hareketler yapma bi daha deyip gözlerinizi belertmediniz mi :)

Back
X