• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş arkadaşına tavrı.

Merhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..
Ohoo bu nedir yahu nasıl bir iş ortamı bu böyle? Bana ters. Ne cıvık insanlar var yahu.

telefonuna takip programı kurun mesaj arama hepsnı takıp edin. onu kıskandırın sız de anlar o zaman

Esiniz kadina alenen kur yapiyor. Elinize oklavayi alip bana bak aklini alirim senin sana melegi degil zebaniyi gosteririm gorursun deyin demek geldi icimden.

• Beğen
Reactions: bay
günaydın arkadaşlar, fikir veren bana yardımcı olana herkese teşekkür ederim. Dün bu konuyla ilgili eşimle baya konuştum hatta sonu tartışmaya kadar gitti. Aranızdan arkadaşlarında dediği gibi aynı durumu bana yapsalar diye empati yapmasını söyledim ,doğulu ile ilgili alakayı zaten anlamadım onu da özellikle soyledim. Sonunda evet konuşmasının cıvık olduğunu falan soyledi. Ama tabi bu beni tatmin etmedi çünkü içim de hep bir şüphe var ve olacak. İki evladım var evet çalışıyorum maddi açıcan kendimi ayakta tutabilirim belki ama çocuklarım ufak onların üzülmesini kırılmasını istemiyorum. Tabi ki kabullenmiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum :(

Merhaba , biraz önce başka bir başlıkta açılan konuya yorum olarak yazmıştı. Şimdi konu açmayı becerebildim.
Eşimin eski iş yerinden mimar bayan arkadaşı var bir kaç kere yazışmalarında eşime "Paşam" diye yazdığını gördüm. Eşime söyledim hatta kavga ettim ama eşim biz doğu insanıyız bu tarz konuşulur gibi saçma şeyler zırvaladı. Pazar günü de tekrar bir mesajlaşmasına sahit oldum. iş arkadaşlarıyla toplanacaklardı (haberim var )
kız gelemem o gün gibi birşeyler yazmış eşim de meleksiz cennet mi olur demiş . kızın adı melek bu arada.
Tabi ben yine kavga ettim tartıştım hatta şu anda gerekli olmadıkça konuşmuyorum ama çok sinirliyim. Ben yanlış anlamıyorum muhtemelen ama ne yapmalıyım bilemedim. Teşekkürler yardımlarınız için..
Ne alaka doğu insanı öyle konuşurmuş. Bizde doguluyuz asla öyle konuşulmaz ayıplarlar insanı.elim adamı nereden paşam oluyor. Size iyi sıkmış bence.ben olsam bende uyuz olurum mesajlasabilirler sıkıntı yok ama paşam nedir ya.ben kocama demiyorum

• Beğen
Ne alaka doğu insanı öyle konuşurmuş. Bizde doguluyuz asla öyle konuşulmaz ayıplarlar insanı.elim adamı nereden paşam oluyor. Size iyi sıkmış bence.ben olsam bende uyuz olurum mesajlasabilirler sıkıntı yok ama paşam nedir ya.ben kocama demiyorum

ben de aynı düşünüyorum kıvırmak için salladı ki tutmadı. 10 yıldır doğuluların yanında çalışıyorum. Adamlar bir kere bana beni rahatsız edicek birsey söylemedi. Ama dediğim gibi ne yapmam gerektiği konusunda şu aşamada bir fikrim yok maalesef:(

Ben de doguluyum, hiç elin adamlarına paşam demedim.
Yakakaninca uydurdugu yalan çok berbat.
Baya baya flört ediyorlar.

• Beğen
ben de aynı düşünüyorum kıvırmak için salladı ki tutmadı. 10 yıldır doğuluların yanında çalışıyorum. Adamlar bir kere bana beni rahatsız edicek birsey söylemedi. Ama dediğim gibi ne yapmam gerektiği konusunda şu aşamada bir fikrim yok maalesef:KK43:
Bence inanmış gibi yap bekle

• Beğen
Elin kadinina ismi dahi olsa melegim gibi bisey soyluyor diğeri elin adamina paşam diyor sonra bundan iyi niyet ara diyor bu kadar aptalmi saniyorlar kadinlari acaba

günaydın arkadaşlar, fikir veren bana yardımcı olana herkese teşekkür ederim. Dün bu konuyla ilgili eşimle baya konuştum hatta sonu tartışmaya kadar gitti. Aranızdan arkadaşlarında dediği gibi aynı durumu bana yapsalar diye empati yapmasını söyledim ,doğulu ile ilgili alakayı zaten anlamadım onu da özellikle soyledim. Sonunda evet konuşmasının cıvık olduğunu falan soyledi. Ama tabi bu beni tatmin etmedi çünkü içim de hep bir şüphe var ve olacak. İki evladım var evet çalışıyorum maddi açıcan kendimi ayakta tutabilirim belki ama çocuklarım ufak onların üzülmesini kırılmasını istemiyorum. Tabi ki kabullenmiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın derim.. Bırakın öyle takılsınlar, siz daha ortada net bişey yokken bile geri adım atıyosunuz,öyle bişey varsa da ilişkisini bitirmesini istemekten başka bişey yapıcakmışsınız gibi gözükmüyosunuz.

Kurcaladınız ve midenizin kaldırmayacağı bi şey çıktı diyelim.
Boşanır mısınız ?
Cevabınız "hayır"sa , kurcalamayın.
Çünkü esip gürleyip , oturmak erkeklere daha fazla cesaret veriyor. Nasıl olsa bu kadın beni bırakmaz deyip gemi azıya alıyorlar.

Kurcaladınız ve midenizin kaldırmayacağı bi şey çıktı diyelim.
Boşanır mısınız ?
Cevabınız "hayır"sa , kurcalamayın.
Çünkü esip gürleyip , oturmak erkeklere daha fazla cesaret veriyor. Nasıl olsa bu kadın beni bırakmaz deyip gemi azıya alıyorlar.
Aslında bu soruyu kendime çok sordum. gördüklerimden,duyduklarımdan sonra.. Eğer karşıma istemediğim daha fazla şey çıkarsa ne yaparım diye.. Boşanırım bunda eminim,sessiz kalamam.. Konuştum eşimle ve beklemedeyim. bu tavır devam ederse ve bir hareket daha yakalarsam bitireceğimm...!

Eşiniz biz doğuluyuz böyle konuşuruz deyince şu yazı geldi aklıma :D :D :D
CrRvC9XWIAATlBn.webp

Yok dogru anlamissin bence boynuz yiyon sen dikkat et meshebi geniş insanlar olmadigimiz için bize böyle durumlar ters geliyor birde meshebi geniş kadinlar var tabi japonyada boyle olaylar yasayan kadinlar kocalarinin arabalarina beton döküp o kadinida sokakta soyarak dövüyorlar:)) meshepsiz kadinlarda evli erkekleri ayartmaya calisiyorlar sonra kocalarımız niye boylesin niye şöyle bi kadin degilsin diye söylüyorlar ama yemezler

• Beğen
takma kafanı kendine güven...aklı dışardaysa bugün melek yarın başka biri.sakinliğini koru ve onun daha ds uzaklaşmasını engeller en azındsan

Back
X