kıskanmam aslında bende iş arkadslarımla samimiyim esimede anlatırımKıskanç bir mizacınız varsa ondan istememiştir.
İnsan işyerindekilerle samimi olur eğer ortamı iyiyse,normali budur,eşler de kıskançsa sıkıntı çıkar.
yok bakımlıyım calısan bayanım zaten . hatta bana kızıyor yüzüne birsey sürme diyevallaha bende anlayamadim.. yani nasil biri oldugunu bilmiyorum ama dizilerde falan olur ya hani, is yerindeki kizlar sosyetik kizlardir, evdeki hanim da köylü güzelidir, dalga konusu olmasin diye ortama sokmamaya calisir... ya da is yerindeki erkeklere güvenmiyor olabilir, karimla samimi olurlar diye kiskaniyor olabilir... ya da genel olarak masum bir sekilde is ve aileyi birbirinden ayri tutmaya calisiyor olabilir... uzaktan cok zor degerlendirilebilecek bi konu
yok bakımlıyım calısan bayanım zaten . hatta bana kızıyor yüzüne birsey sürme diye
Bu kısım olmasaydı her şey normaldi. Kendisinden küçük kişilerin muhabbetlerini sevmediği için onlarla ailecek görüşmek istememesi ve yokuşa sürmesi elbette normaldir. Ben de eşim de birbirimizin iş arkadaşlarıyla ailecek görüşmeyiz. Sadece işyerinde görüşürüz, onlarla yemeğe, kahveye gideceksek öğle arasında gideriz. Ama bunun sebebi onlarla çok yakın olmamamız ve bunu da istemememiz. Ben de bazen bir iş arkadaşıyla yakınlaşınca diyorum istersen onlarla görüşelim bir şeyler yapalım diye yok diyor. Onlar teklif edince de kabul etmiyor. Pek başkalarıyla sosyal de değiliz açıkçası. Bunda şüphelenecek bir şey yok bence.sonra dediki simdi sen bana kızarsın kızlarla sohbetteki samimiyetimi görüp dedi .sonra arkasına saka yaptım normal konusuyorum dedi
benim eşimin de iş çevresi çok geniş ve hep görüşmek isterler ama eşim çok sıcak bakmazselam arkadaslar emin olamadım size yazmaya karar verdim.
esimin 10 kişilik bir iş arkadas grubu var yasları bizen 3-4 yas küçük ortalama.cogu bekar .3 ü kız.gecenlerde dısardada bulusalım kek pasta yapalım demişler haftasonu eşimede sende yengeyi getir tanısalım cocugu severiz demişler .bana sordu tamam dedim .ama hava soguk olursa dedi ozaman bakarız dedim.
sonra içimden bir ses esimin gitmek istemediğini söyledi sordum oda ya bende işi yokusa sürdüm zaten dedi neden dedim bizden küçükler dedi. eee olsun nolacak dedim .tanısırım az oturur kalkarız dedim. zaten onlar soguk olursa kafede bulusalım demişler kafe sevmem demiş .eee size gelelim demişler olur demiş ama havada kalmış konu
sonra dediki simdi sen bana kızarsın kızlarla sohbetteki samimiyetimi görüp dedi .sonra arkasına saka yaptım normal konusuyorum dedi
simdide grup yemege gidelim demiş bir kacı evli esleride gelecek.bizde gidelim dedim yok cocukla yiyemeyiz diyor hep gideriz dedim biz yemege alısıgız normalde cocukla gideriz heryere yok diyor .
ne konusacagız gencler diyor.siz konusmuyormuunuz işte diyorum sanki halbuki iş ortamından arada bahsediyor samimilerde
amacı ne anlayamadım neden işi yokusa sürüyor
daha önce bensiz iş arkadaslarıyla boluya gidip piknik yapmak istediklerini söylemişti bende dedimki yok öyle haftasonu ben tek kalamam demiştimBelki de kendisi iş arkadaşlarıyla dışarıda görüşmek istemiyordur.
Yani sizden değil onlardan rahatsız oluyordur.
birkacını esi gelecekmiş .Kız arkadaşlarıyla fazla samimi muhtemelen görmenizi istemiyor. Benim eşim de çok samimidir benden saklamaz hep öyleydi zaten benim için sıkıntı olmaz bilir fakat bazı iş arkadaşları bi etkinlik olacağı zaman eşsiz olsun bizbize yapalım diyorlar eşler bozulacak çünkü biliyorlar. Özellikle de kadınlar yapıyor mesela bunu bizzat şahidim. Sizin eşinizin ki de bu hesap gibi sanki.
ama daha önce boluya mangala gidebileceklerini söylemişti iş arkadaslarıylaİş yerindekilerin yaşı küçük. Dışarda tanışsa asla muhatap olmayacağı kişilerle iş yerinde mecbur samimi oluyor insan. Zaten sürekli işte onlarla bu yüzden dışarda görüşmek istemiyor olabilir. Bence konunun sizinle yada kıskançlıkla bir alakası yok.
Siz en iyisi eşinizi karşınıza alıp konuşun aklınızdakileri ona söyleyin. Kafamda kurmak istemiyorum sen bana açıkla deyin.birkacını esi gelecekmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?