eşimin iş arkadaslarıyla bulusmamızı istememesi

Hayır işte benim eşimde kıskanç ve ben yapım gereği konuşkan bir insanım, ne eşim rahat edebilir ne arkadaşlarım rahat edebilir o ortamda ben de keyif almam, adamın samimiyet dediği budur bence. Kimse kalkıp eşinin yanında adama samimi davranmaz, e adam da kasacak kendisini ne gerek var?Benim içimin rahat etmesi için eşimin çalıştığı ortamı görmeme gerek yok, ben eşime güvenirim. Aldatırsa da zaten bunu engelleyecek hiç bi şey yok, ayrıca aldatacak adamı engellemeye de çalışmam, yapacaksa yapar zaten, bu durumda sonuç, kendimizi böyle heba etmemizin mantığı yok. Şahsen ben edemem, bir lafından bin mana çıkartmaya çalışmam.Bana çok yorucu geliyor böyle şeyler.

tamm bende bu mantıktayım garip birsey yok ama bukadar ısrara ragmen yok dmesi beni dsüündürüyor

sadece istemiyorum dese sorun yoktu ama birseyler varmıs gibi tavrı gıcık eti

sadece istemiyorum dese sorun yoktu ama birseyler varmıs gibi tavrı gıcık eti

Konu sahibi kıskanç olsa ben de öyle düşünürdüm ama hiç kıskanç değilmiş. Kendinin de samimi konuştuğu kadın erkek iş arkadaşları varmış. Sorun orda. Kıskanç olmayan karısını bile rahatsız edecek ne yapıyor acaba?

Aldatan adamı engellemeye çalışan yok ki. Ortada kıskanç olmayan eşi bile rahatsız edecek, ısrarlara rağmen görüştürtmeyecek kadar abartı bir davranış varsa, bilmek veya o ortamda bulunmak eşinin hakkı.

eşiniz gereksiz bir samimiyet içinde muhtemelen çıldıracağınızı bildiğinden kesinlikle sizi kızlarla tanıştırmak istemiyor.
düzeltme:eşiniz cidden saçma sapan hareketlerde bulunmuş ben olsam ciddi şüphelenirim o kızlardan biri ile flörtöz hareketler içinde olabilir

Kendisi o iş arkadaşlarıyla görüşüyor sonuçta yaşları ozaman küçük değil de siz o ortamda olunca mı kuculuyorlar

Hiç birşey değil zekami küçümseyen bı insana dersini verirdim

İstemiyor olsa onlara en baştan işimiz var gelemeyiz derdi gitmek istiyor ama senle değil

Esiniz kıskanç midir? Sizi kiskaniyor olabilir ya da sizin onu kiskanacaginizi düşünüyordur. Belkide arkadaşlarını sevmiyordur:)ihtimal çok.

kıskanc bayagı hemde

Ben de bunu dicektim. Seni kıskanacagini düşünüyor diger erkeklerle o kizlar gibi samimi olursan isin suyu cikar diye. Kendine atiyo sucu sonra sen kiskanirsin diye cunku takilmayacagini düşünmüş bu lafa. Takılan bi tip olsan su cumleyi söylerken on defa düşünürdü aptal bi adam degilse.

Bosver güzelim boyle daha iyi is arkadaslariyla fazla icli dışlı olmayin özel sektorse. Bugun gulen yarın arkanda olmaz.

Belki de arkadaşların dediği gibi ortamda herkes çok samimi. Kendi de hem kızlarla hem erkeklerle çok samimi, ama siz erkeklerle samimi olmayın diye sizi görüştürtmüyor. Çifte standart.

Ama işte hep varsayım. Siz o ortama girmeden bilemeyiz.

dün dedim birazdaha acık konustum sacmalama deyip durdu . biraz da kırılmıs benden bunu nasıl beklersin diye bende dedim ki sen buna yol actın söylminle.daha öncede erkek arkadslaının ismini söylemiyordu bana tanıma yorum yapma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…