cok ısrar ettim . karsıma alıpta sordum birseymi var dedim yok sacmalama dediBunu anlamanın tek yolu var. O grupla buluşup neden görüşmenizi istemiyor olabileceğini gözlemleyeceksiniz. Ben olsam sırf meraktan bir buluşma ayarlaması için ayarlayana kadar ısrar eder, bahanelerinin saçma olduğunu söylerdim. O kadar ısrarla hala da görüştürmezse güvenim kırılırdı. İnsanın aklına bir sürü senaryo gelir.
İş arkadaşlarınla samimi olursun ,tamam ama bunu eşinden saklar , samimiyeti görmek istemediği boyutlara çıkarırsan ,burda sıkıntı var demektir ..esin , bu durumdan hoslanmayacagin için seni uzak tutmak istiyor ..selam arkadaslar emin olamadım size yazmaya karar verdim.
esimin 10 kişilik bir iş arkadas grubu var yasları bizen 3-4 yas küçük ortalama.cogu bekar .3 ü kız.gecenlerde dısardada bulusalım kek pasta yapalım demişler haftasonu eşimede sende yengeyi getir tanısalım cocugu severiz demişler .bana sordu tamam dedim .ama hava soguk olursa dedi ozaman bakarız dedim.
sonra içimden bir ses esimin gitmek istemediğini söyledi sordum oda ya bende işi yokusa sürdüm zaten dedi neden dedim bizden küçükler dedi. eee olsun nolacak dedim .tanısırım az oturur kalkarız dedim. zaten onlar soguk olursa kafede bulusalım demişler kafe sevmem demiş .eee size gelelim demişler olur demiş ama havada kalmış konu
sonra dediki simdi sen bana kızarsın kızlarla sohbetteki samimiyetimi görüp dedi .sonra arkasına saka yaptım normal konusuyorum dedi
simdide grup yemege gidelim demiş bir kacı evli esleride gelecek.bizde gidelim dedim yok cocukla yiyemeyiz diyor hep gideriz dedim biz yemege alısıgız normalde cocukla gideriz heryere yok diyor .
ne konusacagız gencler diyor.siz konusmuyormuunuz işte diyorum sanki halbuki iş ortamından arada bahsediyor samimilerde
amacı ne anlayamadım neden işi yokusa sürüyor
cok ısrar ettim . karsıma alıpta sordum birseymi var dedim yok sacmalama dedi
Canım tabiki öyle diyecek.. Madem yok, o zaman gidin bakalım.cok ısrar ettim . karsıma alıpta sordum birseymi var dedim yok sacmalama dedi
3 kızdan birinin sevgilisi var biri yasca büyük biri yasca küçük bu kız diğer binada calısıyor arada görüyordur. ama kafama cok takıldıCanım tabiki öyle diyecek.. Madem yok, o zaman gidin bakalım.
Bu konuda çok ısrar etme. Tek diyeceğin şey şu.. Kimlerle çalışıyorsun bilmek istiyorum ve bu en doğal hakkım.
Sen bir organizasyon ayarlamazsan ben bir gün ansızın iş yerine geleceğim sürpriz yapmış olurum hem ' de bence..
Adam soylemis iste daha ne olsun sizin nabzinizi yoklamis sonrada saka diye gecistirmis onlarla anlasilan is yerinde bekar gibi samimiyet kuruyor sizin ortama girip ortami bozucaginizi dusunuyor
eşin de evli ama kızlarla rahatsız olacağın kadar samimi olmasını engellemiyor.3 kızdan birinin sevgilisi var biri yasca büyük biri yasca küçük bu kız diğer binada calısıyor arada görüyordur. ama kafama cok takıldı
bayagı irdeledim gidelim tnısalım dedeim yok dedi gencler onlar dedi ki ben 91 liyim onlar 92 93 lüdür bencede birsey saklıyor ve cok rahatsız oldum .acıkcası soru işaretleri içindeyim ve bana dediği sey sacmlama birsey yok abartıyorsun istemiyorumBence de bekar gibi davrandığının ortaya çıkmasını istemiyor. Belki de içlerinden biriyle çok samimi vs. Buluşulmadan anlaşılmaz ki. Konu sahibi de "çok ısrar ettim, karşıma alıp da sordum bir şey mi var dedim, yok sacmalama dedi" diyor. Ya ne diyecekti adam "ya sorma aslında bekar gibi davranıyorum, onu görmeni istemiyorum" mu diyecekti.
Belki de başka bir sebep var ama konu sahibini bu kadar şüphelendirdikten sonra hala "aman bir kere buluşalım da için rahat etsin" dememesi çok fena. Demek ki kaybedecek bir şeyi var ve onu kaybetmektense konu sahibini böyle şüpheleri tam geçmemiş olarak bırakmaya bile razı.
bayagı irdeledim gidelim tnısalım dedeim yok dedi gencler onlar dedi ki ben 91 liyim onlar 92 93 lüdür bencede birsey saklıyor ve cok rahatsız oldum .acıkcası soru işaretleri içindeyim ve bana dediği sey sacmlama birsey yok abartıyorsun istemiyorum
aslında bayag ısrar ettim .şimdide ben haftasonu arkadaslarla ev gezemine gidecem dedim cocukla sen yanlız kalma git dedim .yok diyo ben evde anime izleyeceğim diyorŞüphelenmekte haklısınız. Sizi rahatlatmak için bir kere buluşmalıydı. Oysa sizin onlarla tanışmaya, aralarındaki ortamı görmeye hakkınız var.
Ben olsam güvenimi kaybeder, buluşma ayarlayana kadar yüzüne bile bakmazdım ama herkesin kişiliği farklı. Siz daha kabullenici, gidip uğraşmayacak diyen birine benziyorsunuz. O yüzden benim yazacağım bir şey sizin çok işinize yaramayacak gibi.
Kafana takacak bir şey yok canım, ben de evliyim çalışıyorum ama iş arkadaşlarımla gezmeye gideceğim zaman eşimi götürmem, istemem orası benim özel alanım. Eşim diye benim iş ortamıma girmesine gerek yok, ben de onun girmem. O da böyle düşünüyor olabilir, bence art niyet yok. O da istemiyorsa sende zorlama bence.
yine dedim yine aynı tas aynı hamam dedi adamDediğiniz gibi de olabilir şüpheli bir durum da olabilir. "dediki simdi sen bana kızarsın kızlarla sohbetteki samimiyetimi görüp dedi .sonra arkasına saka yaptım normal konusuyorum dedi" Şu kısmı anormal değil mi? Eşiniz buluşmak istese, siz yok deseniz, sonra "ben adamlarla samimi konuşuyorum, kızarsın" der miydiniz? Konu sahibinin aklına şüphe düşürmüş, "bu adam ne yapıyor ki kızacağımı düşünüp şimdiden yolunu yapıyor" diye düşünüyor. İnsan bu kadar ısrardan sonra eşinin içi rahat etsin diye bir kerecik buluşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?