eşimin iş arkadaslarıyla bulusmamızı istememesi

Bence ne yapın edin gerekirse siz bir organizasyon ayarlayın görüşün, tanıyın arkadaşlarını.
Eşiniz bahane arıyor bu çok belli..
İçinizde bu şekilde şüphe kalmasındansa tanıyıp görmek iyidir..

Zaten esiniz nedenini soylemis. Kizlarla samimiyeti rahatsiz edecek boyutta demekki.

cok ısrar ettim . karsıma alıpta sordum birseymi var dedim yok sacmalama dedi

Bana hep sacma geliyo bu tarz seyler.. bi etkinlik yapilirsa is saatinde is yerinin duzenledigi birseyse giderim.. aksam yemegine kadar sarkar genelde. Bazilarinada katilmam bile..haricinde hafta sonu piknik yok gece sinema yok bi hafta sonu yurt disi sevmem oyle seyler. Ben ozel zamanimi is arkadaslariyla gecirmek zorunda miyim? Sanki hepsinin suratini gordugum yetmiyo gibi :) buarada esim yemege filan gidileceginde genelde yanliz gider, ben cocuklardan gidemem pek..cokta merakli degilim valla:)

Adam soylemis iste daha ne olsun sizin nabzinizi yoklamis sonrada saka diye gecistirmis onlarla anlasilan is yerinde bekar gibi samimiyet kuruyor sizin ortama girip ortami bozucaginizi dusunuyor

İş arkadaşlarınla samimi olursun ,tamam ama bunu eşinden saklar , samimiyeti görmek istemediği boyutlara çıkarırsan ,burda sıkıntı var demektir ..esin , bu durumdan hoslanmayacagin için seni uzak tutmak istiyor ..

Bir şey var mı diye sormayın. Görüşmek için ısrar edin.

Israrlara rağmen görüştürmezse, ben olsam bir gün sürpriz yapıp öğlende veya çıkışına 1 saat kala iş yerine gidip iş arkadaşlarıyla tanışıp bir buluşma ayarlardım. Günahını almayayım ama belki onlara da sizin işiniz çıktığı için gelmediğinizi söylüyordur.

Sık görüşüp kanka olmanıza gerek yok. Ama bir kere bile görüştürmemek için bu kadar uğraşması şüphe uyandırıcı. Hem şüpheli şüpheli konuşup sonra sizi görüştürmeme hakkı yok.

Canım tabiki öyle diyecek.. Madem yok, o zaman gidin bakalım.
Bu konuda çok ısrar etme. Tek diyeceğin şey şu.. Kimlerle çalışıyorsun bilmek istiyorum ve bu en doğal hakkım.
Sen bir organizasyon ayarlamazsan ben bir gün ansızın iş yerine geleceğim sürpriz yapmış olurum hem ' de bence..

3 kızdan birinin sevgilisi var biri yasca büyük biri yasca küçük bu kız diğer binada calısıyor arada görüyordur. ama kafama cok takıldı

Adam soylemis iste daha ne olsun sizin nabzinizi yoklamis sonrada saka diye gecistirmis onlarla anlasilan is yerinde bekar gibi samimiyet kuruyor sizin ortama girip ortami bozucaginizi dusunuyor

Bence de bekar gibi davrandığının ortaya çıkmasını istemiyor. Belki de içlerinden biriyle çok samimi vs. Buluşulmadan anlaşılmaz ki. Konu sahibi de "çok ısrar ettim, karşıma alıp da sordum bir şey mi var dedim, yok sacmalama dedi" diyor. Ya ne diyecekti adam "ya sorma aslında bekar gibi davranıyorum, onu görmeni istemiyorum" mu diyecekti.

Belki de başka bir sebep var ama konu sahibini bu kadar şüphelendirdikten sonra hala "aman bir kere buluşalım da için rahat etsin" dememesi çok fena. Demek ki kaybedecek bir şeyi var ve onu kaybetmektense konu sahibini böyle şüpheleri tam geçmemiş olarak bırakmaya bile razı.

3 kızdan birinin sevgilisi var biri yasca büyük biri yasca küçük bu kız diğer binada calısıyor arada görüyordur. ama kafama cok takıldı
eşin de evli ama kızlarla rahatsız olacağın kadar samimi olmasını engellemiyor.

Kafana takacak bir şey yok canım, ben de evliyim çalışıyorum ama iş arkadaşlarımla gezmeye gideceğim zaman eşimi götürmem, istemem orası benim özel alanım. Eşim diye benim iş ortamıma girmesine gerek yok, ben de onun girmem. O da böyle düşünüyor olabilir, bence art niyet yok. O da istemiyorsa sende zorlama bence.

bayagı irdeledim gidelim tnısalım dedeim yok dedi gencler onlar dedi ki ben 91 liyim onlar 92 93 lüdür bencede birsey saklıyor ve cok rahatsız oldum .acıkcası soru işaretleri içindeyim ve bana dediği sey sacmlama birsey yok abartıyorsun istemiyorum

Şüphelenmekte haklısınız. Sizi rahatlatmak için bir kere buluşmalıydı. Oysa sizin onlarla tanışmaya, aralarındaki ortamı görmeye hakkınız var.

Ben olsam güvenimi kaybeder, buluşma ayarlayana kadar yüzüne bile bakmazdım ama herkesin kişiliği farklı. Siz daha kabullenici, gidip uğraşmayacak diyen birine benziyorsunuz. O yüzden benim yazacağım bir şey sizin çok işinize yaramayacak gibi.

aslında bayag ısrar ettim .şimdide ben haftasonu arkadaslarla ev gezemine gidecem dedim cocukla sen yanlız kalma git dedim .yok diyo ben evde anime izleyeceğim diyor

Dediğiniz gibi de olabilir şüpheli bir durum da olabilir. "dediki simdi sen bana kızarsın kızlarla sohbetteki samimiyetimi görüp dedi .sonra arkasına saka yaptım normal konusuyorum dedi" Şu kısmı anormal değil mi? Eşiniz buluşmak istese, siz yok deseniz, sonra "ben adamlarla samimi konuşuyorum, kızarsın" der miydiniz? Konu sahibinin aklına şüphe düşürmüş, "bu adam ne yapıyor ki kızacağımı düşünüp şimdiden yolunu yapıyor" diye düşünüyor. İnsan bu kadar ısrardan sonra eşinin içi rahat etsin diye bir kerecik buluşur.

Niye bu kadar ısrar ediyorsunuz ki gitmek istememiş onlar şakalaşıyorlardır illa bir samimiyetleri vardır bizimde var kızlı erkekli işyerinde sizde belli ki kıskançsınız ortamı görmek için gitmek istiyorsunuz ama eşiniz sonradan sizden laf yer diye gitmek istemiyor biraz daha rahat olun.

Açık açık demiş samimiyim buda iyi bisey değil.Bence normal değil. Kızların evli bekar olması pek farketmiyor samimi olmalarına. Neler duyup neler istiyoruz surda.

yine dedim yine aynı tas aynı hamam dedi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…