Tartişmis patronla aniden çıktı kenarda paramiz var ama bole giderse oda kalmayacakIs bulmadan neden isten çıktı ki? Umarım dar gün birikiminiz vardır
Vala bende sırf kendini motive edicekse uzerindeki seyin gectigine inanacak diye git dedim hocayada napalim.Iş ariyor evde oturmuyor cani skiliyor ancak işte basarisi olmuyor devamli cikarilincada ozguveni iyice zedeleniyoraslinda cok zor donemde issiz kalmis ama yine de is bulmus,
hem pandemi, hem ekonomik durum da olunca belki isveren de ise alma fikrini bu sebeplerle degistirmis olabilir.
cok umutsuz gelmedi bana esinizin durumu, adam cabalamasa bu 2 isi de bulmazdi.
Destek alma fikriniz guzel, bunu sakin sakin yeniden konusun bence.
hoca fikri bence komik, ama esiniz kendine iyi gelecegini dusunuyorsa onu da deneyebilir, sonucta bu tarz seyler biraz da kisinin kendini motive etmesine bakiyor, o yuzden cok negatif olmayin buldugu cozumler konusunda bence. Denemekten ne kaybedecek o onemli, haci hoca olayina para baglayacaksa yapmasin tabi ki.
zaten o şekilde giriyor 2 hafta deneme suresi veriyorlar sonra memnun kalmadık deyip cikariyorlar ne olacak nereye kadar bole olacak blmiyorumüzücü. bulunduğu meslek ne bilmiyorum. fakat işin mutfağını bilmeden direkt ustalık konumuna kendini atıyorsa başarısız olması muhtemel. başladığı yerlere çok tecrübesinin olmadığını ama işi öğrenme konusunda istekli olduğunu söyleyip buna uygun bir imaj çizerse daha uzun süreli bir iş hayatı olur diyorum ben.
bende elimden geldigince destek olmaya calisiyorum ama ister istemez cok moralim bozuluyor artik nereye gidicem derse destek çıkıyorum aklinda kalmasin diye hocaysa hoca psikolog sa psikologHocaya gitmek psikologa gitmekten daha kolay geliyor. Hocadan sonra iyilesecegine sartladiysa pozitif kodlamayla yine yarar gorebilir. Ama bu buyuk ihtimalle adiyla da ilgili. Ozguven sorununu cok iyi biliyorum bizzat yasadim.
yok malesef cok agir di isi belini sakatladi orada aynisini yapamiyorEski isine dönme imkani varmi?
zaten asgari ucretle çalıştığı için para durumunu kucumsemiyor.aslada oturmaz evde calisicam canim.skiliyor diyor istiyorum ki bir isi basarsin yapsin surdursun iş bulduğu zaman sevinemiyorum bile cunku yine cikartacaklari aklima geliyo moralim bozuluyor.Hacı hocanin faydası olacağını sanmam.
Tavsiyem yeme içme sektöründe daima garson aranır. Marketlerde de reyonlara görevli aranır. Buralara bakınmak gerek.
Parayı küçümsemeyin. Hic yoktan iyisine odaklanın.
Daha iyi bir is bulunca ayrılır.
Bir diğer taraftan siz çalışabilirsiniz. Madem eşinizin performansi begenilmiyor.
O evde çocukla ve evle ilgilensin. Siz çalışın.
En azindan geçici bir süre bu şekil idare edilebilir.
mobilya sektöründe calisiyor.Bilmiyorum ki detayini sadece sordugumda elimden gelenin fazlasini yapiyorum yavaş kaldigimi soyluyorlar diyor son girdigi 2 yerde ayni sebepten cikardiNeden yetersiz bulunuyor sürekli? Hangi sektörde çalışıyor?
O zaman başka sektörlere yönelsin. Mobilya hem fiziki güç hemde beceri ister. Şoförlüğü varsa kurye olabilir,garson olabilir. Herkes her işi yapamaz açıkçası eşinizi tanımadığımız için çok öneride de bulunamıyoruz. Sanırım iş seçiyor.mobilya sektöründe calisiyor.Bilmiyorum ki detayini sadece sordugumda elimden gelenin fazlasini yapiyorum yavaş kaldigimi soyluyorlar diyor son girdigi 2 yerde ayni sebepten cikardi
İşsizlik maaşı almıyor muTartişmis patronla aniden çıktı kenarda paramiz var ama bole giderse oda kalmayacak
zaten asgari ucretle çalıştığı için para durumunu kucumsemiyor.aslada oturmaz evde calisicam canim.skiliyor diyor istiyorum ki bir isi basarsin yapsin surdursun iş bulduğu zaman sevinemiyorum bile cunku yine cikartacaklari aklima geliyo moralim bozuluyor.
Yavaş çalışmak maalesef büyük bir sorun.yavaş kaldigimi soyluyorlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?