Eşimin iş güzarlığı ve çıldırmam !!

Aynen katılıyorum bu yoruma her konuda herkes ilkaki kendini haklı çıkaracak birşey bulur eltide bunu yapmış üstelik evleneceği adama güvenide yokmuş konu sahibi boşver takma kafana bizlerde yaptık belki bilinçli belki saflığımızdan ne hali varsa görsünler bende mahallede çoçukluk arkadaşım komşum oğlan kuzenimle evlenmeye kalktı yaaa kanki benim kvalide adayım çok cadı yaaa dedi sen ne düşünüyorsun öyle kankim sakın elini verme kolunu kapar yüz göz olma dedim ama kuzen on numara kızdır dedim arkadaş biz bunu çarşıda karşılaşıp konuşduk hangi ara kuzeni aramışüstüne 5 katıp anlatmış yengemle kızı bizde almışlar soluğu yengemin gözü dönmüş çıldırmış şekilde sen bulamadın yaaa böyle koca bana iş atsın diye beni kızımı kötülüyorsun daha neler neler oracıkda sildim yıllardır kanki dediğim insanı hiç yüz göz olmadım merhaba merhaba düğünlerinede gittim yıllar sonra kızzzz dargınmıyız inan çok pişmanım desede hiç samimi olmadım veee yıllar sonra keşke seni dinleyip hiç yüz vermeseydim kayınvalideme dedi aman yaranamazsın boşverrrr konu sahibi baştan ne tür manyak olduğunu belli etmiş eltin

Sanirim bos bulundunuz, kayninizin eski sevgililerini anlatmakla iyi etmemissiniz.
Siz kotu niyetle soylememissiniz ama eltiniz sizi sordugu gereksiz soruyu unutup, bana nisanlimin eskilerini anlatiyor diyecektir.
Konu cok daha uzamadan unutun gitsin
Guzelim gunlerinizi kusluk yaparak,dediginize uzulerek gecirmeyin.Kendinizi ifade edin gerekirse,ve mesafenizi koruyarak gorusmeniz gereken yerlerde bulunun.
Aksi halde tum bu olanlarin suclusu siz olacaksiniz.

"Eltim nişanlımın eski sevgililerini anlatıp aramızı bozmaya çalışıyor" diye bir konu görebiliriz buralarda..

Herhalde adamı iyice ezmek, küçük düşürmek için...
bence anlatmakla en doğrusunu yapmışsın
çünkü bu kızın söylediğinden sonra senin neden öyle söylediğin bilinmeyecekti ve kötü çekemez elti olacaktın
sıkma canını kumanın gemisi yürürmüşte eltinin gemisi yürümezmiş
mesela bak ben
her hıncımı her lafımı elti adayıma saklıyorum bekliyorum kaynım mutlaka evlenecek
ben evlenirken hiç değer görmedim
biz bişey bilmiyoruz ayağına yatıldı
ne nişan ne düğün ne takı alışverişine çıkarıldım
nedenide biz eşimle yüzüklerimizi kendimiz seçip almışız
beiz bundan dolayı bunu haketmişiz o şekilde söylendi
ama inşallah eltim olursa iğnesinden ipliğine herşeyi aldırıcam buda benim ahdım olsun
bana yapmadıklarını çok gördüklerini ona yaptırıcam
bende intikamımı bu şekilde alıcam
inşallah iyi bir eltim olur hayırlısı
beni ezdikleri ellerinde çevirdikleri gibi çevirtmiycem

sana kocanın eski sevgililerini anlattıları mı hiç?

ayrıca konuda adı geçen herkes birbirinie laf taşıyor çok ilginç.

Son düzenleme:

Kayınvalide ben bohça yapmam eski adet dedi ben kaynıma söyle ne istiyorsa listelesin ben karşılıycam dedim. Nişan alışverişine ailesinden kimse gitmedi ben gittim yanında durdum ne istiyorsan çekinme söyle alalım dedim. Nişanında ablaları gitmedi fotoğraf çekimine yardım etmeye herşeyine ben koştum, o sıcaklarda makyajım dağıldı eteğini tuttumbabetime kadar verdim yalın ayak yürüdüm. Yüzük seçmeye gidildi yüzüğün içinde yazı stili olur ya onu beğenmedi söyleyemedi öğrendim o kadar insanı geri döndürdüm bir kere oluyor nasıl istiyorsa öyle olucak yeniden yazdıralım istediği gibi dedim ön ayak oldum. Daha neler neler. sonuç böyle oldu. Belki hata ettim ama bir hata yapılanların hepsini sıfırladı. aynen ara bozmaya çalışıyor pozisyonuna düşürdü beni.

ah be arkadaşım iyi niyet her zaman iyilik getirmiyor işte
kimseye olduğunun fazlasını vermemeyi öğrenmemiz lazım öncelikle

sana kocanın eski sevgililerini anlattıları mı hiç?

ayrıca konuda adı geçen herkes birbirinie laf taşıyor çok ilginç.

Eşime ben sordum o anlattı. Geçmiş geçmişte kalmıştır.Geçmişle yaşayacak kadar manyak değilim. Adı üstünde geçmiş bitmiş. Gelecek benim. Zaten kızdığım buna kızması değil. Tamam kızabilir hadi kabul ettim. Keser bağlantıyı benle konuşmaz. ama gidipte sanki durduk yere söylemişim gibi aktarma neyin kafası. Madem gidip söylüyorsun kaynıma aramızda konuşulanları bari neye binaen dediğimi de söyle. ha ben yine de kaynıma kusura bakma laf arasında geçti dedim.

ah be arkadaşım iyi niyet her zaman iyilik getirmiyor işte
kimseye olduğunun fazlasını vermemeyi öğrenmemiz lazım öncelikle

Valla gördüğü göreceği o olur. artık umrumda değil. nikaha gitmiycem düğüne de akşam misafir gibi giderim bi daha da ne o beni görür ne ben onu. dış kapının dış mandalı.

Valla gördüğü göreceği o olur. artık umrumda değil. nikaha gitmiycem düğüne de akşam misafir gibi giderim bi daha da ne o beni görür ne ben onu. dış kapının dış mandalı.
boşverr karnınımı doyuruyolar senin o yüzden kimse posta koymasın
senin vicdanın rahatsa eğer geri kalan sadece teferruat

Bence kaynina soylemeliydin esine yada kaynana degil sonucta sen suclu oldun yada bastan hic karsmayacaktin ama olmus bi kere. Ben olsam baktim kusluk uzuyor soylerdm kaynima en azindan ona gire davransn

Bence kaynina soylemeliydin esine yada kaynana degil sonucta sen suclu oldun yada bastan hic karsmayacaktin ama olmus bi kere. Ben olsam baktim kusluk uzuyor soylerdm kaynima en azindan ona gire davransn

Söylesem kıyamet kopmaz mı ?? kaynımın küsmesi önemli değil. Ama yarın öbür gün aramızı bozmaya çalıştı gibi bir durum olursa diye eşime ve kayınvalideme anlattım bilsinler. Kaynım da gözünü açsın kendi görsün nişanlısı nasıl düşünüyor kendi hakkında diye düşünüyorum. Kimseye sebep olmak istemiyorum.

Müstekbaln elti adayiniz cok abartmis Nevar bunda kendisine güveni yok demekki ikikizin arasinda konusulanlar ikikizin arasinda kalmaliydi böyle yapinca aranizdaki sicaklik da gitmesine eltiniz sebeb olmus ben sizin bundan sonra eltinizle konusurken daha dikkatli olmanizi tavsiye ederim nikahada gidin dügünede gitmezseniz sizi kiskanc haset eden kötü geline cikar adiniz gidin ama mesafeli olun gelin hanima lütfen caninizi üzmeyin bu konunun üzerindede durmarin kikonu büyümesin Allah yuvanizda daima huzur mutluluk versin
amin

Hepimizinkine inşallah teşekür ederim güzel duanız için Allah daha fazlasını size versin. amin. Üzerinde duracak olsaydım, büyütecek olsaydım büyütürdüm. Ben kapattım alakayı da kesicem. Her şerde bir hayır var. yüzünü görmüş oldum.

Aynen öyle bır musıbet bın nasıhadan ıyıdır demışler büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…