Eşim çok sık olmamakla beraber bi kaç ayda bir en fazla 3 günlüğüne iş toplantıları için şehir dışına çıkıyor. Ben ise bu durumdan çok şikayetçiyim . Onu çok özlüyorum .Oda bu durumdan memnun değil ama yapıcak bişi yok diyor. Bende çok fazla dile getirip başını şişirmek istemiyorum ama içten içe sinir oluyorum. O gittiğinde kayınvalidemlerde kalıyorum bi sıkıntım yok çok şükür. Çokda seviyorum kv ve kp mi. Ama insanın kendi evindeki rahatlığı başka. evde tek kalmamıda istemiyor. Acaba fazla abartıp kendime gereksiz yere dert mi ediyorum ?
Ben tek kalabilirim ama eşim dünyanın binbir hali var bişi olsa haberi olmaz kimsenin diyor ....Evde neden tek kalamayasınız ki?
7 senelik evliyiz ama sizede hak veriyorum çünkü ilk evlendiğimiz günki gibiyizEvet abartıyorsun. Yeni evlisin herhalde. Biraz zaman geçsin o toplantılar acayip hoşuna gitmeye başlayacakdaha ne diyeceğimi bilemedim.
Evet oda çok özlüyor ayrıca bunun yeni yada eski olmayla bi alakası yok aradaki muhabbet bağıyla ilgisi var saçma bulmanızda benim tuhafıma gitti ben bu yüzden sorunda çıkarmadım sadece fazlamı büyütüyorum içimde diye konu açtım... Bağlanıp bağlanmamakla alakalı fikrinizide sormadım ....Bence abartiyorsun.
bu da senin huyun olabilir ama bana sacma geldi 3 gün alti üstü gunler cok hizli geciyor. Bir de 7 senelik evliymissiniz yeni de degil.
Hicbir insana bu kadar baglanmamak lazim.az yalniz kalmaktan kimseye birseycik olmaz.
Esin de mi cok ozluyor senin gibi?
Madem fikir sormayacaktınız neden konu açtınız ?Evet oda çok özlüyor ayrıca bunun yeni yada eski olmayla bi alakası yok aradaki muhabbet bağıyla ilgisi var saçma bulmanızda benim tuhafıma gitti ben bu yüzden sorunda çıkarmadım sadece fazlamı büyütüyorum içimde diye konu açtım... Bağlanıp bağlanmamakla alakalı fikrinizide sormadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?