eşimin iş seyahati

esmer58

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
213
122
23
Eşim çok sık olmamakla beraber bi kaç ayda bir en fazla 3 günlüğüne iş toplantıları için şehir dışına çıkıyor. Ben ise bu durumdan çok şikayetçiyim . Onu çok özlüyorum .Oda bu durumdan memnun değil ama yapıcak bişi yok diyor. Bende çok fazla dile getirip başını şişirmek istemiyorum ama içten içe sinir oluyorum. O gittiğinde kayınvalidemlerde kalıyorum bi sıkıntım yok çok şükür. Çokda seviyorum kv ve kp mi. Ama insanın kendi evindeki rahatlığı başka. evde tek kalmamıda istemiyor. Acaba fazla abartıp kendime gereksiz yere dert mi ediyorum ?

Son düzenleme:

Evde neden tek kalamayasınız ki?

Esimde gitse bir yerlere de keyif yapsam oh ne guzel.niye evinde kalmiyorsun.keyif yap gez toz.arkadasini cagir vs.

Bence abartıyorsun... iş sonuçta adam napsin işi gereği gidiyor keyiften gidenler var canim :) bide sen düşün sen eşinin yerinde olsaydın napabilirsin ki ?
Tek çare var oda işten ayrılması ki eğer işinden memnunsaniz bence fazla takmayın bu konuya :)

Evet abartıyorsun. Yeni evlisin herhalde. Biraz zaman geçsin o toplantılar acayip hoşuna gitmeye başlayacak daha ne diyeceğimi bilemedim.

7 senelik evliyiz ama sizede hak veriyorum çünkü ilk evlendiğimiz günki gibiyiz

Bence abartiyorsun.
bu da senin huyun olabilir ama bana sacma geldi 3 gün alti üstü gunler cok hizli geciyor. Bir de 7 senelik evliymissiniz yeni de degil.
Hicbir insana bu kadar baglanmamak lazim.az yalniz kalmaktan kimseye birseycik olmaz.
Esin de mi cok ozluyor senin gibi?

Evet abartıyosunuz. Birkaç ayda bir üç günlüğüne gidiyormuş. Ne varki bunda bu kadar daralacak bide iş bu napsın adam keyfi değilki.

Derdiniz evde yatıp çalışmayan koca olacağına bu olsun
Sizdehobilerinize kendi keyfinize bakarsınız

Evet oda çok özlüyor ayrıca bunun yeni yada eski olmayla bi alakası yok aradaki muhabbet bağıyla ilgisi var saçma bulmanızda benim tuhafıma gitti ben bu yüzden sorunda çıkarmadım sadece fazlamı büyütüyorum içimde diye konu açtım... Bağlanıp bağlanmamakla alakalı fikrinizide sormadım ....

Madem fikir sormayacaktınız neden konu açtınız ?
Spor olsun diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…