- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
Merhaba 5 yıllık evliyim.eşimin en uzun çalıştığı işi 2 yıl sürdü.diğer işlerden sürekli ayrıldı.birtürlü aradığını bulamıyor.çok hırslı hep daha iyisi olsun istiyor stratejik davranamıyor işverene hemen tepkisini gösteriyor işten çıkartlıyor.eşimin niyetinden şüphem yok yani tembellik olsun vs.değil ama artık göstermiş olduğum anlayışın dün akşam sonuna geldim.1 aydır başladığı işte patronun kızıyla gerginlik olmuş.anlattı durumu evet haklı olabilir ama 2 tane kredimiz var 3 maymunu oynayabilir.eşim muhasebe sorumlusu.sen bu mesleği bilmiyorsun ortamı bilmiyorsun deyip duruyor.
dün akşam dedimki artık ben yokum destek olmuyorum ne yaparsan yap anandanmı istersin babandanmı istersin sırtını bana dayama dedim.bu tarz şeyler sölemeye devam ettim.kavga ettik.paracı ve eşine destek olmayan biri oldum.öyle olmadığını biliyor oda canımı acıtmak için kırıcı şeyler söyledi.
genel anlamda mutluyuz.bi sorunumuz yok iş sorunu dışında.hiç zorda kalmadık ama çok sıkıldım bu durumdan sonra üzüldüm tepkim yanlışmıydı diye ......haksızmıyım sizce.
dün akşam dedimki artık ben yokum destek olmuyorum ne yaparsan yap anandanmı istersin babandanmı istersin sırtını bana dayama dedim.bu tarz şeyler sölemeye devam ettim.kavga ettik.paracı ve eşine destek olmayan biri oldum.öyle olmadığını biliyor oda canımı acıtmak için kırıcı şeyler söyledi.
genel anlamda mutluyuz.bi sorunumuz yok iş sorunu dışında.hiç zorda kalmadık ama çok sıkıldım bu durumdan sonra üzüldüm tepkim yanlışmıydı diye ......haksızmıyım sizce.