- 18 Şubat 2018
- 13.701
- En iyi cevaplar
- 2
- 63.553
- 598
- 45
Çok yorucusunuz, etrafınızdaki insanlara başarılar diliyorum, iyi geceler.Ben önüme gelene değil pervasızca aldatılıyorsun diyenlere yazıyorum. Sizin deyiminizle azarlıyorum. Ne olduğu bilinmeyen şüpheli olabilecek konumda olan bir telefon yüzünden siz direkt aldatıldığınızı kabul edip boşanacaksanız buyrun boşayın. Bizim fikirlerimiz saçmaysa diye başlayıp yine saçma fikir veriyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye benim size sormam gerek. Ben aldatılıyor muyum ya da boşayayım mı kocamı diye mi sormuştum tekrar bir açıp bakın isterseniz. Ben nasıl bir yol izleyebilirim ve şüphelenmekte haklılığım var mı diye sordum. Saygıyla yorum yapanlara nasıl cevap vermişim ona da bakın. Gece gece insanları nasıl çileden çıkarırım nasıl yanlış yola sürüklerim diye kafa patlatacağınıza hemcinslerimize destek olsak daha iyi olur bence!
Sizin tahsilinizi bilemem ama ben yüksek lisanslı uzman öğretmenim hanımefendi ve bence siz okuduğunu anlama yeteneğine çalışın biraz. Çünkü sevgililik dönemi ve nişanlılık dönemi farklı zamanlardır. Biri benim söylediğimi çarpıtıp farklı bir şey söylediğimi kast ediyorsa bu da manipüle etmektir. Ben eşime asla güvenmiyorum da demedim. İlişkimizin en başında çok da önemsemeyecek ufak tefek şeyler yaşadık ve evet güven kırdı fakat bu olan adamı komple harcayacağım anlamına gelmez. Ayrıca benim boşanıp boşanmamam sizin fikrinize sunulmamış. Nasıl bir yol izleyebilirim ve şüphelenmekte haklı mıyım diye sorulmuş. İşte bir okuduğunu anlama yeteneğindeki eksiklik daha!Galiba sizin okuma anlama sorununuz var kocanın iş telefonunu kadın aradı diye size kimse birşey demek zaten adama güvenmiyormuşsun sevgililik döneminden yaptığı şeylerden ee şimdi o zaman niye kurcalıyorsun güvenin yok boşanmazsında konunun amacı ne
Ben de şimdiki ya da müstakbel eşinize başarılar diliyorum. En ufak şüphede boşarsınız adamı mazallah hiçbir şeyi gözünüz görmez. Ben de iyi geceler diliyorum hanımefendi.Çok yorucusunuz, etrafınızdaki insanlara başarılar diliyorum, iyi geceler.
15 senedir bana katlanıyor zavallı adamcağızBen de şimdiki ya da müstakbel eşinize başarılar diliyorum. En ufak şüphede boşarsınız adamı mazallah hiçbir şeyi gözünüz görmez. Ben de iyi geceler diliyorum hanımefendi.
Belki siz ona katlanıyorsunuz da burada evliliğim süper kocam asla yalan söylemez en ufak bir durumda da boşarım diye caka satıyorsunuzdur. Biz ne bilelim Allah bilir. Hemen yaftalıyorsunuz ya insanları ondan diyorum.15 senedir bana katlanıyor zavallı adamcağız
Satmıyorum, başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz.Belki siz ona katlanıyorsunuz da burada evliliğim süper kocam asla yalan söylemez en ufak bir durumda da boşarım diye caka satıyorsunuzdur. Biz ne bilelim Allah bilir. Hemen yaftalıyorsunuz ya insanları ondan diyorum.
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Sanmıyorum muhasebeci olduğu için bankalarla hep konuşur zaten ama ben hiç o kadar genç ve güzel banka müdürü görmedim.
Ben bu dünyada babana bile güvenme modundayım. Hele erkeklerin fırsatını bulduğunda yakalanmayacağını bildiğinde her şeyi yapabileceğine inanıyorum. Ayrıca sevgiliyken birkaç yanlış hareketi ve yalanı olmuştu. O yüzden aşırı da güvenmiyorum yani.
Bilemiyorum bir yandan da eşim benden korkar açıkçası biraz baskın bir karakterim var boşanırsak hayatını alt üst edeceğimi bilir o yüzden cesaret edemeyeceğini de düşüyorum ama belli olmaz tabii ki. En iyisi dediğiniz gibi takipte kalmak
1. Olarak nişanlıyken değil sevgiliyken dedim. 2.si ilişkimizin en başında benim hoşlanmadığım bir kız arkadaşıyla metrobüs yolculuğu yaptığı ve ben bunu öğrenince yalanladığı için kimse kimseyi kolay kolay harcamaz.
3.sü benim sadece asla ona değil kimseye güvenim yok dedim.
4.sü iş telefonu bu sonuçta kadın gerçekten banka müdürü olabilir zaman içerisinde işle alakalı birden çok kez konuşmuş da olabilir. Bu dediğiniz neyi kanıtlar? İnsanları hemen boşatmaya çok meraklısınız ama bir aileyi öyle zırt diye dağıtmak kolay değil. Hele ki ortada çoluk çocuk varsa. Bence bilip bilmeden insanlara böyle yorumlar yapmayın.
O zaman adamdan niye şüphelendiniz ? Bu saatte eşiniz ve 1 yaşındaki oğlunuzun yanında olmak yerine, forumda neden zaman harcıyor ve konunuza yazan insanları azarlayıp duruyorsunuz ?Ben kocamı değil benim söylediklerimin manipüle edilmemesini savunuyorum. Eminim bunu diyen de dünyanın en dürüst insanıdır ve herhangi birine asla ve asla bir yalan söylememiştir ve asla bu yüzden yalana meyilli biri değildir.Benim kocam kıymetli olabilir ya da olmayabilir. Sarılırım ya da sarılmam sizi hiç alakadar etmez. Burası bir platform "Bir derdim var" başlığı altında dertlerini yazarlar, bir önerisi olan da DÜZGÜNCE saygı çerçevesi içinde cevap verir. Sizin yaptığınız insanları gaza getirmek. Ben yemiyorum tabii sadece düzgünce yorum yapanları dikkate alıyorum ama mutlaka sizin gibi yorum yapanlardan gaza gelenler vardır. Bence yapmayın böyle veballeri taşıyamazsınız. Daha geçenlerde okudum buradakilerin ve arkadaşlarının gazıyla kocasını boşayıp pişman olan birini. Ayrıca bu üslupla benim konuma lütfen bir kez daha bir şey yazmayın. İlerde sizin kocanızın iş telefonunu bir kadın ararsa siz boşarsınız direkt. Ama bana lütfen yorum yapmayın.
1 yaşındaki oğluşum yanımda uyuyor mışıl mışıl siz hiç düşünmeyin. Ayrıca şüpheli bir durum varsa şüphelenirim ve (buraya dikkat) şüphem doğru çıkarsa harekete geçerim. Boşuna hemen aldatılıyorsun boşan diyenleri savunmayın bana. Bana şunu diyebilirsiniz. Evet şüpheli bir durum şöyle bir yol izleyebilirsin. Ya da hayır bence bu şüphelenecek bir şey değil bir şey yapmamalısın. Ama kimse kalkıp bana bir kadın iş telefonundan aradı diye kocan seni aldatıyor ama sen boşamazsın da diyemez. Şunu da kabul edin toplumun büyük bir kesiminin evliliği müthiş değil, gerek güven kırıcı şeyler gerekse diğer sebeplerden sorunlar yaşanıyor. Ama tekrar söylüyorum iki insan yeni tanışırken yapılmış ve göz ardı edilebilecek ufak şeyler yüzünden evli iki insan birbirini hemen harcayamaz. Bu haksızlıktır da. O yüzden bana ahkam kesmeyin boşuna. He dediğim gibi siz böyle bir durum yaşarsanız hemen durmayın boşayın. Ama ben size boşanayım mı aldatılıyor muyum diye danışmıyorum.O zaman adamdan niye şüphelendiniz ? Bu saatte eşiniz ve 1 yaşındaki oğlunuzun yanında olmak yerine, forumda neden zaman harcıyor ve konunuza yazan insanları azarlayıp duruyorsunuz ?
Karıştırmıyorum bilakis. Eşimi şüphelenebileceğim biri aradı diye aldatılıyorsun boşan diyenleri savunuyorsunuz. Ben de herhalde müthiş bir evliliği var bu yüzden böyle insanları savunarak böyle konuşuyor diye düşündüm. Hanımefendi yapmayın Allah aşkına. Böyle bir sebepten boşanılsaydı bu dünyada evli çift kalmazdı. Ve gerçekten böyle insanları savunmayın. Bunu söyleyenler belki evli bile değil, belki bekara karı boşamak kolay. Bunu herkese yapıyorlar ayrıca. Böyle bir konuda ben eşimi sorgusuz sualsiz beni aldatıyor diyip boşayayım mı yani bunu mu düşünüyorsunuz siz de? Önce bir şekilde durumu açıklığa kavuştururum sonra gerekiyorsa evet boşarım. Ama insanları böyle gaza getirenleri haklı bulamam üzgünüm. Bence siz de yapmayın gerçekten vebaldir bu.Satmıyorum, başkasıyla karıştırmış olabilirsiniz.
Hep böyle sabit fikirli misiniz? Size boşanın dediğimi hiç hatırlamıyorum ben. Neyse, çok uykum geldi, tekrardan iyi geceler.Karıştırmıyorum bilakis. Eşimi şüphelenebileceğim biri aradı diye aldatılıyorsun boşan diyenleri savunuyorsunuz. Ben de herhalde müthiş bir evliliği var bu yüzden böyle insanları savunarak böyle konuşuyor diye düşündüm. Hanımefendi yapmayın Allah aşkına. Böyle bir sebepten boşanılsaydı bu dünyada evli çift kalmazdı. Ve gerçekten böyle insanları savunmayın. Bunu söyleyenler belki evli bile değil, belki bekara karı boşamak kolay. Bunu herkese yapıyorlar ayrıca. Böyle bir konuda ben eşimi sorgusuz sualsiz beni aldatıyor diyip boşayayım mı yani bunu mu düşünüyorsunuz siz de? Önce bir şekilde durumu açıklığa kavuştururum sonra gerekiyorsa evet boşarım. Ama insanları böyle gaza getirenleri haklı bulamam üzgünüm. Bence siz de yapmayın gerçekten vebaldir bu.
Boşanın diyen insanları müdafaa ediyorsanız siz de bunu savunuyorsunuz demektir. Buna da dolaylı düşünce denir. İyi geceler.Hep böyle sabit fikirli misiniz? Size boşanın dediğimi hiç hatırlamıyorum ben. Neyse, çok uykum geldi, tekrardan iyi geceler.
Hanımefendiciğim lütfen sakin olun, kimseyi savunduğum yok ama siz direkt buradaki kadınlara saldırı moduna geçtiniz. Sadece kendiniz ile çeliştiğinizi düşünüyorum dedim ve diyorum. Cidden hiç derdim yokmuş gibi size derdimi anlatmaya çalışmak yorucu oldu, bu sefer cidden iyi geceler olsunBoşanın diyen insanları müdafaa ediyorsanız siz de bunu savunuyorsunuz demektir. Buna da dolaylı düşünce denir. İyi geceler.
Bunları böyle yazmayı yüksek lisansta mı öğrettiler? Eğitim ünvan sıralamış da sıralamışsınız ama eğitiminiz içler acısı görünüyor. Doğrusunu öğrenin ve çocuklara da doğru yazılışları öğretin zahmet olmazsa.1. Olarak 2.si
3.sü
4.sü
Telefonların ve sitelerin yerli yersiz düzeltme özelliğinden haberiniz yok sanırım. Siz de biraz teknoloji öğrenin. Teknolojik aletlere noktadan sonra büyük harfle başlanması gerektiği kodlanır mesela. Ama sizin telefona kodlanmamış herhalde baksanıza noktadan sonra küçük harfle başlıyorsunuz. He bir de ünvan değil unvandır o. İşte toplumumuzun kanayan bir yarası daha. Kendine bakmadan karşındakini düzeltmeye çalışmak. Ben eşim çok sağlam, dürüst, şeffaf da demedim. Ama insanları en ufak bir konuda hemen yaftalayamazsınız. Umarım çok güvendiğiniz eşinizin 4. telefonunda bir şey yakalamazsınız. Bu kadar laftan sonra büyük yıkım olur çünkü sizin için. Belki yaşım sizden küçüktür ama ben bu dünyada kimseye gözü kapalı güvenilmeyeceğini anlayacak kadar yaşadım, gördüm. Sizin cüretkar tavrınızın aksine benim size maçizane tavsiyem kimseye gözü kapalı güvenmemeniz.Sizden bize ne kocanızdan bize ne, biz mi ay nolur yaz anlat dedik? Her beğenmediği yoruma azar atar çemkirme. Sevgiliyken yalan söyleyen nişanlı olunca birden huy mu değiştiriyor? Önceki söylediği yalanlar sıfırlanıyor mu? Bu kadar sinirlenmeyin üzülmeyin, kocanız orada duruyor. Çok mu mühim tiplersiniz de boşanmanız veya boşanmamanız bu kadar önemli olsun? Sanki taht için soy devamı. Kocanıza mayası bozuk dediğim için bu kadar sinirden zıplamayın hemen geri aldım. Mayası sağlam, dürüst, güvenilir, sevgi saygı dolu, şeffaf tam bir sevgi adamı aile babası. Oldu mu sakinleştiniz mi?
Benim kocamda 3 telefon var, bazen 4 oluyor. Hepsi değişik şirketler değişik projeler için. O saatte iş için gelen telefonu açar konuşur. İstemezse cevaplamaz müsait zamanda geri arar. 19 senedir daha bir kez bile telefonunu kontrol etmedi. bakmadım çünkü o hissiyatı almadım. Çocuklar dahil evde herkes herkesin telefon tablet şifresini bilir.
Bunları böyle yazmayı yüksek lisansta mı öğrettiler? Eğitim ünvan sıralamış da sıralamışsınız ama eğitiminiz içler acısı görünüyor. Doğrusunu öğrenin ve çocuklara da doğru yazılışları öğretin zahmet olmazsa.
Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda.
2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs
Ben de farkındayım bunların bu yüzden buraya yazdım akıl akıldan üstündür diye. Nasıl yapsam diye sormak istedim. Çünkü bazen ani çıkışlar yapabiliyorum. Ama hanımefendi Allah aşkına soruyorum size. Bu şüphe yüzünden insan kesin aldatılıyorum diyip kocasını hemen boşar mı? İnsanlar bana kesin aldatılıyorsun yazıp duruyor ya bu haksızlık değil mi? Önce bir şekilde açıklığa kavuşturmak gerekmez mi? Ve bunu yapanlar birbirine arka çıkıp duruyor. Delirmek üzereyim.Kim bu denildiği an telefonu elinizden kaçırmış ve sen misin küsen asıl ben küserim diyerek üste çıkmaya çalışmış. "Bu müdür, bununla alakalı aramış" diyerek göstermesi on saniyesini almazdı. Şüpheleniyor musun keyfin bilir ben de seninle konuşmuyorum diyerek bir de üste çıkıyor. Aynısını siz yapsaydınız o ne yapardı bence bunu bir düşünün. Yanınızda konuşmayacağı, telefonu elinizden alacağı kendi bile gösteremeyeceği ne olabilir.
Şimdi şöyle söyleyeyim. Bu durum o olay yaşandığı an çözülmesi gerekirdi. Yani, "telefonu elimden neden çektin, ne oluyor" gibisinden çıkışmanız lazımdı. Hala mı telefonu göstermiyor bir de sizin küsmenize karşılık o da küsüyor. Üste mi çıkıyorsun diyerek kavgamı eder güvenim de sıfırlanırdı. Ama bu benim vereceğim tepki. Şüphelenip kızdığınızı, kızacağınızı bile bile on saniyelik durumu izah etmek yerine hem telefonu kaçırmış hem o da küsmüş.Ben de farkındayım bunların bu yüzden buraya yazdım akıl akıldan üstündür diye. Nasıl yapsam diye sormak istedim. Çünkü bazen ani çıkışlar yapabiliyorum. Ama hanımefendi Allah aşkına soruyorum size. Bu şüphe yüzünden insan kesin aldatılıyorum diyip kocasını hemen boşar mı? İnsanlar bana kesin aldatılıyorsun yazıp duruyor ya bu haksızlık değil mi? Önce bir şekilde açıklığa kavuşturmak gerekmez mi? Ve bunu yapanlar birbirine arka çıkıp duruyor. Delirmek üzereyim.
On saniye durumu izah etseydi böyle bir şeye ihtiyaç duymayacaktınız. Durum açıklığa nasıl kavuşacak telefonu elinizden kaçırdı günler geçti. Şüpheli bir durum yoksa (yüksek ihtimalle şüpheli) bile böyle yaparak güveninizi zedeledi ve küserek üste çıkma çabalarında. Önemseseydi üzülüyor küstü diyerek kendini açıklar o an durumu kurtarırdı. Aynı zamanda duygularınızı da önemsemiyor.Önce bir şekilde açıklığa kavuşturmak
Haklı olduğunuz yerler var. İlk olay yaşandığında üsteleyip şifreyi istesem muhtemelen verirdi. Ama ben sinirlenip gurur yapıp istemedim. Sonuçta benim bunu bir şekilde takip edip öğrenmem lazım ki aynı evin içinde ister istemez bu konu açılıp konuşulacak. He o zaman da vermezse benim şüphemi gidermezse işte o zaman iş farklı yerlere gider. Ama şu an kesin aldatılıyorum diyip kocamı boşamak saçmalığın daniskası. Ayrıca şu an iş yerinin ilçesindeki akbank müdürüne google üzerinden baktım ve o kadına benzettim biraz. En azından ikisi de sarışın. Bekleyip göreceğim.Şimdi şöyle söyleyeyim. Bu durum o olay yaşandığı an çözülmesi gerekirdi. Yani, "telefonu elimden neden çektin, ne oluyor" gibisinden çıkışmanız lazımdı. Hala mı telefonu göstermiyor bir de sizin küsmenize karşılık o da küsüyor. Üste mi çıkıyorsun diyerek kavgamı eder güvenim de sıfırlanırdı. Ama bu benim vereceğim tepki. Şüphelenip kızdığınızı, kızacağınızı bile bile on saniyelik durumu izah etmek yerine hem telefonu kaçırmış hem o da küsmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?