Sizden bize ne kocanızdan bize ne, biz mi ay nolur yaz anlat dedik? Her beğenmediği yoruma azar atar çemkirme. Sevgiliyken yalan söyleyen nişanlı olunca birden huy mu değiştiriyor? Önceki söylediği yalanlar sıfırlanıyor mu? Bu kadar sinirlenmeyin üzülmeyin, kocanız orada duruyor. Çok mu mühim tiplersiniz de boşanmanız veya boşanmamanız bu kadar önemli olsun? Sanki taht için soy devamı. Kocanıza mayası bozuk dediğim için bu kadar sinirden zıplamayın hemen geri aldım. Mayası sağlam, dürüst, güvenilir, sevgi saygı dolu, şeffaf tam bir sevgi adamı aile babası. Oldu mu sakinleştiniz mi?
Benim kocamda 3 telefon var, bazen 4 oluyor. Hepsi değişik şirketler değişik projeler için. O saatte iş için gelen telefonu açar konuşur. İstemezse cevaplamaz müsait zamanda geri arar. 19 senedir daha bir kez bile telefonunu kontrol etmedi. bakmadım çünkü o hissiyatı almadım. Çocuklar dahil evde herkes herkesin telefon tablet şifresini bilir.
Bunları böyle yazmayı yüksek lisansta mı öğrettiler? Eğitim ünvan sıralamış da sıralamışsınız ama eğitiminiz içler acısı görünüyor. Doğrusunu öğrenin ve çocuklara da doğru yazılışları öğretin zahmet olmazsa.