Eşimin iş telefonu

Sizde baya şüphelendiniz ki konu açtınız buraya..bence en akıllıca olani o an telefonu açtırıp emin olmakti..bu saatten sonra eşin karşı tarafı tembihlemis olabilir telefonu temizlemis olabilir butun delilleri yok etmiş olabilir işiniz zor..ya acik açık esine soracaksin yada ben yarin şu banka müdürünü rezil etmeye gidiyorum diye korkutacaksin yani bende anlamam bu islerden ama aklima bu geldi

Kadının aramasını gördüğünüz an telefonu elinizden kaçırması tamamen red flag tamamen şüpheli yaklaşım. Korkusu olan erkek sadece karısı görmesin kurcalamasın diye telefonu elinden kapar bir panikle. Kötü bir şey olmasa güzelce açıklama yapar senin yanında da konuşabilirdi. Ne yapılır bilmiyorum ama burnuma hoş kokular gelmedi. Aldatıyorsa zaten bundan sonra daha dikkatli olacak siz gördüğünüz için. Sinsice takipte kalın diyebilirim anca

Adam bir de kadın sucluymus gibi küsmüş, konuşmuyormuş,
İşi "benden nasıl suphelenirsin, benden bunu nasil beklersin" e getirip, kadina özür dilettirecek.

Adamlara hiç güvenmiyorum. Ortada bişey yokken bile güvenmiyorum. Ama kendimi yoramam. Bişey varsa önünüze düşsün inşallah. Yoksa da aydınlansın en kötüsü şüphede kalmak

Yıllarca ben de eşiniz gibi iki telefon kullandım, işim gereği gece ve hafta sonu aramaları hep olurdu, eşim bu şekilde telefonlarımın peşinde koşsa çok kırılırdım, muhtemelen yürütemezdim evliliği, yaptığınız hareket çok çirkin haa eşinize güvenmeme durumu varsa o da bir ayrı konu ama yine de telefon takibi çok çirkin

Benim eşimin de iş telefonu ayrı ve şifreli. Şifre olmasını anlayabiliyorum, güvenlik açısından. Ama ben şifreyi biliyorum, denk gelmişti öyle öğrendim. Şifre olayı çok göreceli, iş telefonu sonuçta. Şüpheleriniz varsa küsmeyin, kırılmayın takip edin, gözlemleyin.

Sen gidersin çocuk gibi koca adamın telefonunu kurcalarsın, o gider 2. Telefondan napıcaksa yapar işte. Üyelere ne diye atarlanıyorsun yani hayırdır? Hem güvenmediğin adamla evlenmişsin, hem de falsolu hareketleri için konu açıp yorum yapanlara carlıyosun. Git güvenmeye güvenmeye evlendiğin kocana carla

Size benimle senli benli konuşma cüretini kim veriyor pardon? İnsan gibi yorum yaparsanız insan gibi karşılık alırsınız. Ben zamanında ufak tefek bir şeyler yaşadık ama ben genel olarak kimseye güvenmem dedim. Açıp bir okuyun yine okuma mı öğreteceğim bir de size? Ayrıca üslubumuzdan da kimin kime carladığı belli. Tamam siz harikasınız, siz kimseye ufak tefek hiç yalan söylemediniz, hiç güven kırmadınız, kocalarınız da harika, asla yalan söylemez. Yeni tanışırken bir iki şey oldu diye diğer her şeyi görmezden gelip evlenmemeliydim okey okey. Ama bir düşün artık yakamdan be! Ne kadar enerji emici insanlarsınız.

Şükür neyse sen telefon karıştırmaya devam edebilirsin üstten üstten havalı havalı konuşup kocasının telefonunun kurcalamak tam bir royallik
Sadakat kontrole tabidir diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? Eşimin de benden ayrı biz özeli olamaz. He belli ki siz başka düşünüyorsunuz. Siz eşinize saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yaklaşıyorsanız o sizin sorununuz.

İş telefonunun şifresini vermemesi normal. Ama o telefon görüşmesini yanınızda açmaması ve içinizi rahatlatmadi normal değil. İşyerinden tanıdığınız var mı ağzını arasanız. Ya da bı gidin bakalım o akbanka , kadını görürsünüz belki

Boşanmak değil mesele, size boşan diyen de olmamış. Boşanma gündeminizde olmayacaksa karıştırmayın denmiş yine sizi düşünerek söylenen bir şey, araştırıp karıştırıp bişey yapmayınca arsızlaşıyorlar çünkü. Direkt aldatılıyorsun da diyen olmamış size, kendi kendinize rollenmişsiniz. Eşiniz altı üstü telefonu açıp elinize verecekti iş telefonu sonuçta orda özel ne olabilir, onun yerine dönmüş sırtını küsmüş, size uykuları haram etmiş kendi horul horul uyumuş. Aldatma olması gerekmiyor, insan bu kadar vurdumduymaz birinin yanında varlığını sorgular.

Biz nişanlılık döneminde bir şey yaşamadık. Yeni sevgili olduğumuz dönemde bazı şeyler oldu onlar da aşırı büyük şeyler değil. Mesela benim yanımda takıntılı eski sevgilisi aradı bir numaradan sorduğumda bana başka bir isim söyledi. Bu konuda benden biraz çekiniyor eli ayağına dolaşıyor gibi. Beni şüpheye düşüren telefonu açmaması ve açıklama yapmaması oldu. Ben de sinirlenip o an gurur yapıp üstelemedim ama yapmalıydım.

Kim uydurmuş bu sözü , denetimli serbestlik olur bu olsa olsa. Bir insanın bir şeyi yapacağı varsa; 7/24 gözlem altında da tutsanız bir yolunu bulur, yine yapar.

..şu an iş yerinin ilçesindeki akbank müdürüne google üzerinden baktım ve o kadına benzettim biraz. En azından ikisi de sarışın. Bekleyip göreceğim.

Bu normal ve sağlıklı bir insan davranışı mı sizce ?

Direkt olarak aldatılıyorsun, boşanmazsın ama vs. minvalinde yorumlar yapıldı ben buna sinirlendim ve bu insanları savunanlara. Rollenmedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…