İlk sayfada "eğer boşanmayı dusunmuyorsan, bu işi karistirma" minvalinde bir iki mesaj vardi.Ya ben mi gözden kaçırdım direkt aldatılıyosun boşan diye bi yorum görmedim.
Kadının aramasını gördüğünüz an telefonu elinizden kaçırması tamamen red flag tamamen şüpheli yaklaşım. Korkusu olan erkek sadece karısı görmesin kurcalamasın diye telefonu elinden kapar bir panikle. Kötü bir şey olmasa güzelce açıklama yapar senin yanında da konuşabilirdi. Ne yapılır bilmiyorum ama burnuma hoş kokular gelmedi. Aldatıyorsa zaten bundan sonra daha dikkatli olacak siz gördüğünüz için. Sinsice takipte kalın diyebilirim anca
Ona yorum bile yapamadım. Hem sizin dediğinizden dolayı adam küsmüş hemde suçluluk psikolojisi varAdam bir de kadın sucluymus gibi küsmüş, konuşmuyormuş,
İşi "benden nasıl suphelenirsin, benden bunu nasil beklersin" e getirip, kadina özür dilettirecek.
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Size benimle senli benli konuşma cüretini kim veriyor pardon? İnsan gibi yorum yaparsanız insan gibi karşılık alırsınız. Ben zamanında ufak tefek bir şeyler yaşadık ama ben genel olarak kimseye güvenmem dedim. Açıp bir okuyun yine okuma mı öğreteceğim bir de size? Ayrıca üslubumuzdan da kimin kime carladığı belli. Tamam siz harikasınız, siz kimseye ufak tefek hiç yalan söylemediniz, hiç güven kırmadınız, kocalarınız da harika, asla yalan söylemez. Yeni tanışırken bir iki şey oldu diye diğer her şeyi görmezden gelip evlenmemeliydim okey okey. Ama bir düşün artık yakamdan be! Ne kadar enerji emici insanlarsınız.Sen gidersin çocuk gibi koca adamın telefonunu kurcalarsın, o gider 2. Telefondan napıcaksa yapar işte. Üyelere ne diye atarlanıyorsun yani hayırdır? Hem güvenmediğin adamla evlenmişsin, hem de falsolu hareketleri için konu açıp yorum yapanlara carlıyosun. Git güvenmeye güvenmeye evlendiğin kocana carla
Sen hangi ülkenin piremsesisin?Size benimle senli benli konuşma cüretini kim veriyor pardon?
Vallahi ülkeyi bilemem ama ayrı kesimlerden olduğumuz çok belli hanımefendi.Sen hangi ülkenin piremsesisin?
ŞükürVallahi ülkeyi bilemem ama ayrı kesimlerden olduğumuz çok belli hanımefendi.
Sadakat kontrole tabidir diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? Eşimin de benden ayrı biz özeli olamaz. He belli ki siz başka düşünüyorsunuz. Siz eşinize saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yaklaşıyorsanız o sizin sorununuz.Şükürneyse sen telefon karıştırmaya devam edebilirsin üstten üstten havalı havalı konuşup kocasının telefonunun kurcalamak tam bir royallik
İş telefonunun şifresini vermemesi normal. Ama o telefon görüşmesini yanınızda açmaması ve içinizi rahatlatmadi normal değil. İşyerinden tanıdığınız var mı ağzını arasanız. Ya da bı gidin bakalım o akbanka , kadını görürsünüz belkiMerhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Benim eşimin bir kendi telefonu bir de iş telefonu var. Kendi telefonunun şifresini bilirim bazen onun yanında bazen çaktırmadan karıştırırım bir şey demez. Ama geçen gün bir olay oldu. Şunu da belirteyim iş telefonu evde olduğu tüm zamanlar boyunca genelde çantasının içindedir nadiren çıkarır. Bazen gece 12 de 1 de iş telefonu çalar iş yerinden x abi der. Ki bazen dinlerim gerçekten de erkek sesi gelir. Ki kendisi muhasebeci o saatte cidden muhasebeciye mi ihtiyaç duyuyorlar bilemiyorum. Ama ben bu telefonun şifresini vs bilmiyorum ve hiç kurcalamadım. Neyse geçen gün temizlik yaparken telefon çaldı ben yakındım telefona baktım ekranda güzel bir kadın resmi var ve akbank müdür yazıyor. Kim bu dedim. telefonu hemen elimden aldı yazıyor işte müdür işle alakalı dedi ve telefonu açmadı konuşmadı benim yanımda. Sonrasında içime kurt düştü çaktırmadan karıştırmak istedim ama telefonda hem şifre hem de Face ıd var açmam imkansız gibi yani. Ben baya şüphelendim surat astım 2 gündür de konuşmuyoruz ve hiç oralı değil o da bana küs. Bana böyle bir şey olsa ben telefonu açardım işle alakalıydı madem ve eşime hayatım hoşlanmadıysan telefona bakabilirsin boşuna kendini üzme derdim. Şifremi falan da verirdim. Yani neden elin adamı için kocamın aklına kurt düşüreyim ki. Ama o bunu yapmadı ve yapmayacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz şüphelenmekte haksız mıyım? Ve ne yapmalıyım sizce?
Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Boşanmak değil mesele, size boşan diyen de olmamış. Boşanma gündeminizde olmayacaksa karıştırmayın denmiş yine sizi düşünerek söylenen bir şey, araştırıp karıştırıp bişey yapmayınca arsızlaşıyorlar çünkü. Direkt aldatılıyorsun da diyen olmamış size, kendi kendinize rollenmişsiniz. Eşiniz altı üstü telefonu açıp elinize verecekti iş telefonu sonuçta orda özel ne olabilir, onun yerine dönmüş sırtını küsmüş, size uykuları haram etmiş kendi horul horul uyumuş. Aldatma olması gerekmiyor, insan bu kadar vurdumduymaz birinin yanında varlığını sorgular.Güncelleme: Evet arkadaşlar siz eşinizi en ufak şüpheli bir telefonda aldatıldığınızı düşünerek boşayabilirsiniz. Ama ben size aldatılıyor muyum ya da boşanayım mı diye sormadım!!! Saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yapmayın.
Biz nişanlılık döneminde bir şey yaşamadık. Yeni sevgili olduğumuz dönemde bazı şeyler oldu onlar da aşırı büyük şeyler değil. Mesela benim yanımda takıntılı eski sevgilisi aradı bir numaradan sorduğumda bana başka bir isim söyledi. Bu konuda benden biraz çekiniyor eli ayağına dolaşıyor gibi. Beni şüpheye düşüren telefonu açmaması ve açıklama yapmaması oldu. Ben de sinirlenip o an gurur yapıp üstelemedim ama yapmalıydım.Şu duruma direkt boşan aldatılıyorsun diyemeyiz tabi delil lazim. Nişanlılık döneminde ne yaşadınız, ne tür bir yalan söyledi onu da bilmediğim için kıyaslama yapamam ama telefonu bir anda refleksle elinizden alması ve üstüne açmaması şüpheli. Daha öncesinde bu telefona hiç bakmamışsınız bile, sürekli kurcalayan, gelen aramaları kıskançlıkla cevaplayan biri olsanız bi konuda refleks geliştirmiş olabilir yine yapacaksınız diye ama o da yokmuş. Sonrasında içinizi rahatlatmak için açıklama yapmak yerine bir de üste çıkıp küsmesi bu da falso. Neden açmadın diye sormadınız mı mesela telefonu kaçırdığında
Kim uydurmuş bu sözü , denetimli serbestlik olur bu olsa olsa. Bir insanın bir şeyi yapacağı varsa; 7/24 gözlem altında da tutsanız bir yolunu bulur, yine yapar.Sadakat kontrole tabidir diye bir söz vardır bilmem duydunuz mu? Eşimin de benden ayrı biz özeli olamaz. He belli ki siz başka düşünüyorsunuz. Siz eşinize saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla yaklaşıyorsanız o sizin sorununuz.
Haklı olduğunuz yerler var. İlk olay yaşandığında üsteleyip şifreyi istesem muhtemelen verirdi. Ama ben sinirlenip gurur yapıp istemedim. Sonuçta benim bunu bir şekilde takip edip öğrenmem lazım ki aynı evin içinde ister istemez bu konu açılıp konuşulacak. He o zaman da vermezse benim şüphemi gidermezse işte o zaman iş farklı yerlere gider. Ama şu an kesin aldatılıyorum diyip kocamı boşamak saçmalığın daniskası. Ayrıca şu an iş yerinin ilçesindeki akbank müdürüne google üzerinden baktım ve o kadına benzettim biraz. En azından ikisi de sarışın. Bekleyip göreceğim.
..şu an iş yerinin ilçesindeki akbank müdürüne google üzerinden baktım ve o kadına benzettim biraz. En azından ikisi de sarışın. Bekleyip göreceğim.
Direkt olarak aldatılıyorsun, boşanmazsın ama vs. minvalinde yorumlar yapıldı ben buna sinirlendim ve bu insanları savunanlara. Rollenmedim yani.Boşanmak değil mesele, size boşan diyen de olmamış. Boşanma gündeminizde olmayacaksa karıştırmayın denmiş yine sizi düşünerek söylenen bir şey, araştırıp karıştırıp bişey yapmayınca arsızlaşıyorlar çünkü. Direkt aldatılıyorsun da diyen olmamış size, kendi kendinize rollenmişsiniz. Eşiniz altı üstü telefonu açıp elinize verecekti iş telefonu sonuçta orda özel ne olabilir, onun yerine dönmüş sırtını küsmüş, size uykuları haram etmiş kendi horul horul uyumuş. Aldatma olması gerekmiyor, insan bu kadar vurdumduymaz birinin yanında varlığını sorgular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?