Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum.

Trakya bölgesi bambaşka ya ❤️❤️

Doyumsuz insanlar küçük ve sakin yerlerde sıkılırlar normal 😉
İstanbul da yaşıyorum seviyorum ama merkezi yerler çok kalabalık her tipten insan var dolmuş
Yolda yürürken birilerine carpiyorsun falan .
Korkunç gerçekten.
Bide öküz gibi bakıyorlar

Ayy Canımmm çorluyu ne kadarda kötülemişler yorumlarda 😀 çorlu disinda biyere gidince aşırı ozluyorum sehir disindayken corluya donuste tabelasini gormem bile mutlu olmama sebep baska guzeldir çorlu insanlari sicakdir soguk degil . Soguk davranmalari sizinlede alakali olabilir burda dogdum burda buyudum memleketim baska guzeldir buranin yerlileride bıktı heryerden insan geliyo 😀

Merhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Ben İstanbul’da oturuyorum ama yazlık çorluya yakın. 3 senedir aklımdaydı geçen hafta ev aldık Çorlu’dan seneye taşınıyorum. 20 senedir istanbuldayım ama son 4/5 senedir ne Kadıköy’e ne Sultanahmet’e gezmeye gidemiyoruz. En azından ayda 2 ayda bir gelip gezer dönerim. (Bu arada doğma büyüme Malkaralıyım kışın Trakya zor ve sıkıcı olabiliyor) kardeşlerim ve dostlarım İstanbul’da, Çorlu da kimsemiz yok biraz çocuklarla zorlayabiliriz ama idare ederiz inş

Doğma büyüme İstanbulluyum. 4 sene önce Çorlu'ya geldim. Alışamadım. Hatta nefret ettim. Burda yaşam yok. Çok sıkıcı. Oturduğum mahalle, apartman, çocukların okulu, havası, kışın dondurucu soğukluğu, her türden insan olması vs vs ...

Resmen gün sayıyorum. İmkanım olsa yarın İstanbul'a dönerim. Hatta evimi satıp gitmek istedim. Ama İstanbul da kira da oturmak çok pahalı. Bütçem yetmiyor. Burda ki evin değeri ile İstanbul'dan maalesef ev de alınmıyor.

Kaç gündür börtü böcekle uğraşıyoruz. Belediyeyi aramaktan helak olduk. Camları bile açamadım. Kavruldum. Çamaşırlar dan yüzlerce böcek temizledim.

Araç yok bizde, durak çok uzak. Ev hidraforlu Allah'ın günü bozuk, susuz kalıyoruz.

Üst ve alt katimdakiler sorun. Anlatsam şok içinde kalırsın.

Buralı bir arkadaşım sen asla buraya alışmayacaksin dedi. Çünkü sevmiyorsun.

Evet sevmiyorum.

Ne zaman İstanbul'a gitsem, ki Kadıköy rıhtımda iniyorum vallahi yeri opesim geliyor. İstanbul'dan Çorlu'ya döndüğüm gün nerdeyse cenazem var gibi üzülüyorum.

Yani bir umdum var yine. Birgün donucem diyorum. Tek engel maddiyat. Eşim de çocuklarım da bende dönmek istiyoruz.

Hele ki çocuklarım burayı hiç sevmiyor. Küçük oğlum bile anne gidelim diye tutturuyor.

Ahhh bir de sokak düğünleri var. Burda gördüm, hep benim sokagimda oluyor. Geniş çünkü. Ctesi pazar sabah başlıyor gece bitiyor. Kulaklarım isyan da ama burası böyle.

Daha çok şey varda... Neyse ben çok dertliyim benim dertlerim bitmez. 🙁
Siz çorlunun neresinde oturuyorsunuz merak ettim :) Sanki her bina, ev , her mahalle aynı gibi anlatmışsınız da. muhit var muhit var değil mi? :)

Yani yaşamadım ama istanbulun havasından kötü olabilir çünkü istanbuldaki birçok fabrika taşındı tekirdağa. 😔 Bir kere gitmiştim. Deri fabrikalarının oradan geçerken iğrenç ötesi bir koku vardı. Bende senin gibiydim ama inan heryer bozuk şuan. Hiç bişey eskisi gibi değil. İstanbulda yaşasan maddi külfetini çektikten sonra keşke çorluda kalsaydım diyebilirsin 🤭 inan beterin beteri var ben neye söylendiysem hep daha beteriyle sınandım 😁

Merhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Bizimde bi kaç akrabamız çorluda oturuyor böyle tarla gibi yerler ıssız köpek falan çok var hatta. Merkeze uzak bakkal desen o bile uzak sabahları fırın arabası geliyormuş ekmek için çok şaşırmıştım 😌

Normal böyle hissetmeniz şehirden ne beklediğinle alakalı bu maalesef. Bende oldum olası yaşadığım şehri sevmiyorum ama gidemiyorum da :D

Gecen hafta oradaydım,5 gün kaldım,daha önce de gitmisligim var.Cok sıkıcı bir yer,cafe bile bulamadık kahve dünyası tarzında.Olanlar da bomboş

Doğma büyüme İstanbulluyum. 4 sene önce Çorlu'ya geldim. Alışamadım. Hatta nefret ettim. Burda yaşam yok. Çok sıkıcı. Oturduğum mahalle, apartman, çocukların okulu, havası, kışın dondurucu soğukluğu, her türden insan olması vs vs ...

Resmen gün sayıyorum. İmkanım olsa yarın İstanbul'a dönerim. Hatta evimi satıp gitmek istedim. Ama İstanbul da kira da oturmak çok pahalı. Bütçem yetmiyor. Burda ki evin değeri ile İstanbul'dan maalesef ev de alınmıyor.

Kaç gündür börtü böcekle uğraşıyoruz. Belediyeyi aramaktan helak olduk. Camları bile açamadım. Kavruldum. Çamaşırlar dan yüzlerce böcek temizledim.

Araç yok bizde, durak çok uzak. Ev hidraforlu Allah'ın günü bozuk, susuz kalıyoruz.

Üst ve alt katimdakiler sorun. Anlatsam şok içinde kalırsın.

Buralı bir arkadaşım sen asla buraya alışmayacaksin dedi. Çünkü sevmiyorsun.

Evet sevmiyorum.

Ne zaman İstanbul'a gitsem, ki Kadıköy rıhtımda iniyorum vallahi yeri opesim geliyor. İstanbul'dan Çorlu'ya döndüğüm gün nerdeyse cenazem var gibi üzülüyorum.

Yani bir umdum var yine. Birgün donucem diyorum. Tek engel maddiyat. Eşim de çocuklarım da bende dönmek istiyoruz.

Hele ki çocuklarım burayı hiç sevmiyor. Küçük oğlum bile anne gidelim diye tutturuyor.

Ahhh bir de sokak düğünleri var. Burda gördüm, hep benim sokagimda oluyor. Geniş çünkü. Ctesi pazar sabah başlıyor gece bitiyor. Kulaklarım isyan da ama burası böyle.

Daha çok şey varda... Neyse ben çok dertliyim benim dertlerim bitmez. 🙁
30 sene Çorlu'da yaşadım.bence siz mahallenizi apartmanınızı değiştirseniz sorunlarınız çözülür..ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum ama çıkın o taraflardan. Esentepe Önerler mah. taraflarına geçin

Merhaba
Ben de İstanbul'daki Çorlu'ya geldim, 10 senedir Çorlu'dayım ve seviyorum burayı. Her yere yakın, alışverişte istediğini buluyorsun. Neresi saçma sapan. Ben öyle köşebaşları görmüyorum taktik video çekenleri. Ayrıca bu video çekimleri her yerde oluyor. #korkmazzzz # özelden bana yazar mısınız.
İstanbul'daki Çorlu mu ?

Gecen hafta oradaydım,5 gün kaldım,daha önce de gitmisligim var.Cok sıkıcı bir yer,cafe bile bulamadık kahve dünyası tarzında.Olanlar da bomboş
Siz yanlis yerlerde gezmissiniz galiba, cok fazla cafe vardir, baska sehirden gelenler sasirir hatta ve hepsi de doludur :)) emlak konut civarinda gezmanizi oneririm

Siz yanlis yerlerde gezmissiniz galiba, cok fazla cafe vardir, baska sehirden gelenler sasirir hatta ve hepsi de doludur :)) emlak konut civarinda gezmanizi oneririm
Ben aslında Çorlu nun genelini değerlendirecek kadar yer gezmedim.Santral tarafinda gezdim, belediyenin oralarda,SGK fln var cafe aradığımiz caddelerde

Ben aslında Çorlu nuj genelini değerlendirecek kadar yer gezmedik.Santral tarafinda gezdim, belediyenin oralarda,SGK fln var cafe aradığımiz caddelerde
Ama oralar kotu yerler olarak kaldi artik, en eski yerlesimlerin oldugu yerler. Dedigim gibi, emlak konut tarafi daha yeni ve daha zengin , daha luks. Cok yanlis yerlerde gezmissiniz :)

Ama oralar kotu yerler olarak kaldi artik, en eski yerlesimlerin oldugu yerler. Dedigim gibi, emlak konut tarafi daha yeni ve daha zengin , daha luks. Cok yanlis yerlerde gezmissiniz :)
Kardeşim ve eniştenin iş yerleri orada olduğu için orada oturuyorlar, yürüyerek gidiyorlar iş yerlerine.Oyle bir hava alalım dedik diğer kardeşimle ama aradığımız gibi yerler bulamadık.Aradigimiz mekanlar başka yerlerde demek

Yorumları okuyunca Çorlu'da yaşama isteği geldi bana :)
Biraz daha şans verin, insanlarla kaynaşmaya çalışın illa ki anlaşabileceğiniz insanlar vardır. Alışınca seversiniz, insan yeni bir yere taşınınca çoğu zaman böyle hisseder ama sonra geçer alışır hatta ayrılacağı zaman üzülür bile.

Siz çorlunun neresinde oturuyorsunuz merak ettim :) Sanki her bina, ev , her mahalle aynı gibi anlatmışsınız da. muhit var muhit var değil mi? :)
Kore mahallesi diye tahmin ettim ben oyle bir kotulemis ki herkes 😀😀😀

yani o kadar kötü diyemem çevre yaşadığınız mahalleye bağlı. ama en büyük sorunu birim fiyatı 30 lira olan teski su faturaları.... ve gittiği zaman kimi zaman 1 gün 2 gün gelmeyen sular bitmeyen içme suyu arızaları...

Back
X