- 15 Şubat 2013
- 26.379
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.177
- 798
- Konu Sahibi korkmazzzz
Niye Corlu?ben de eşime gel ist dan taşınalım çorludan ev alalım diyordum hay allahilişeyim şuraya ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye Corlu?ben de eşime gel ist dan taşınalım çorludan ev alalım diyordum hay allahilişeyim şuraya ben de
Merhaba daha yeni gördüm kusura bakmayın Antalya’dan geldim ben hiç kimseyi tanımıyorum burda arkadaşım yok ondan alışamadım sanırımNerden geldin8z? Çorlu da küçük istanbul gibi. Heryerden insan var.
Evet uzağım emlaklarda oturuyorum, çevrem olmadığı için alışamadım sanırım kimseyi tanımıyorum :)Tekirdağ'da da yaşıyorum ama bence çorlu daha güzel daha gelişmiş alışveriş yaparken de her istediğinizi bulursunuz çarşısı daha büyük ve daha çok mağaza var , hem ben hiç öyle her köşede tık tok videosu çeken görmedim başka eksi yönleri varsa bilmiyorum ama zamanla alışırsınız sadece oranın Kore mahallesi tehlikeli bir yer sizde oradan uzaksınızdır umarım romanların yaşadığı bir mahalle .
Sokağa çıkın.Kurslara gidin.Komsulariniza selam verin muhabbet açın çevre edinmeye bakın.Merhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Evet haklısınız taşınalı 9 ay oldu ama hala çevre edinemedim , eşim çok kıskanç bir insan kesinlikle iş konusunu açtırmıyor bile çalışmama izin vermiyor bu konuda hep tartıştık, ve şuanda 8 haftalık hamileyim ve bundan sonda kolay kolay çalışmama onay vericeğini sanmıyorum.Belli yaştan sonra bir işte çalışmadıkça çevre edinmek zor özellikle de metropol bir şehir değilse. Çünkü sosyal aktivite olmuyor. İşe girin mutlaka, nasılsa çorluda çok yoğun iş koşulları yoktur
Çalışmak ayıp veya kıskanılacak bir şeyse eşinizin de çalışmaması gerekirdi. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır ve belli yaşa getirdikten sonra iş konusunu tekrar düşünürsünüz. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet haklısınız taşınalı 9 ay oldu ama hala çevre edinemedim , eşim çok kıskanç bir insan kesinlikle iş konusunu açtırmıyor bile çalışmama izin vermiyor bu konuda hep tartıştık, ve şuanda 8 haftalık hamileyim ve bundan sonda kolay kolay çalışmama onay vericeğini sanmıyorum.
Bizim apartmanda pek komşuluk yok çok denedim olmadı , çalışmak istedim eşim karşı çıktı , şuanda 8 haftalık hamileyim inşallah bundan sonra herşey güzel olur ,Sokağa çıkın.Kurslara gidin.Komsulariniza selam verin muhabbet açın çevre edinmeye bakın.
İnşallahBizim apartmanda pek komşuluk yok çok denedim olmadı , çalışmak istedim eşim karşı çıktı , şuanda 8 haftalık hamileyim inşallah bundan sonra herşey güzel olur ,
Bende ailemi birakip İzmir e yerlesicem tedirginim.İnşallah
şuanda hangi şehirde yaşıyorsunuz ailenizle ?
Bende ailemi birakip İzmir e yerlesicem tedirginim.
Hangi şehirden taşıdınız?Merhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba Antalya’da. Geldim
Bu mevsimde ne böceği onlar? Bende ist daDoğma büyüme İstanbulluyum. 4 sene önce Çorlu'ya geldim. Alışamadım. Hatta nefret ettim. Burda yaşam yok. Çok sıkıcı. Oturduğum mahalle, apartman, çocukların okulu, havası, kışın dondurucu soğukluğu, her türden insan olması vs vs ...
Resmen gün sayıyorum. İmkanım olsa yarın İstanbul'a dönerim. Hatta evimi satıp gitmek istedim. Ama İstanbul da kira da oturmak çok pahalı. Bütçem yetmiyor. Burda ki evin değeri ile İstanbul'dan maalesef ev de alınmıyor.
Kaç gündür börtü böcekle uğraşıyoruz. Belediyeyi aramaktan helak olduk. Camları bile açamadım. Kavruldum. Çamaşırlar dan yüzlerce böcek temizledim.
Araç yok bizde, durak çok uzak. Ev hidraforlu Allah'ın günü bozuk, susuz kalıyoruz.
Üst ve alt katimdakiler sorun. Anlatsam şok içinde kalırsın.
Buralı bir arkadaşım sen asla buraya alışmayacaksin dedi. Çünkü sevmiyorsun.
Evet sevmiyorum.
Ne zaman İstanbul'a gitsem, ki Kadıköy rıhtımda iniyorum vallahi yeri opesim geliyor. İstanbul'dan Çorlu'ya döndüğüm gün nerdeyse cenazem var gibi üzülüyorum.
Yani bir umdum var yine. Birgün donucem diyorum. Tek engel maddiyat. Eşim de çocuklarım da bende dönmek istiyoruz.
Hele ki çocuklarım burayı hiç sevmiyor. Küçük oğlum bile anne gidelim diye tutturuyor.
Ahhh bir de sokak düğünleri var. Burda gördüm, hep benim sokagimda oluyor. Geniş çünkü. Ctesi pazar sabah başlıyor gece bitiyor. Kulaklarım isyan da ama burası böyle.
Daha çok şey varda... Neyse ben çok dertliyim benim dertlerim bitmez.![]()
Bayan Ağustos ayında yazmış o yorumu dediği doğruydu bu yaz camları açamadık minik minik böcekler sürü halinde kapalı camlardan bile girdiler perdelerde koltuklarda yatakların içinde bile çok çektik bu yaz . İnşallah her yaz böyle değildir burası yoksa yandıkBu mevsimde ne böceği onlar? Bende ist da
Yim
Aa pardon tarihe dikkat etmemisimBayan Ağustos ayında yazmış o yorumu dediği doğruydu bu yaz camları açamadık minik minik böcekler sürü halinde kapalı camlardan bile girdiler perdelerde koltuklarda yatakların içinde bile çok çektik bu yaz . İnşallah her yaz böyle değildir burası yoksa yandık
Herkes yasamistir bunu. Zamanla alisirsinizMerhaba arkadaşlar . Eşimin işi için çorluya taşındık ama alışamıyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum hiç arkdaşım yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
İnşallah dediğiniz gibi olurHerkes yasamistir bunu. Zamanla alisirsiniz