- Konu Sahibi yorgunummm
-
Gittiği yerde kalıyor mu yoksa sürekli hareket halinde mi?Hanimlar merhaba,
Nerden başlasam bilemiyorum.
Evliyim 4 yaşında bir oğlum mutlu bi evliligim varBizim sorumumuz eşimin işi...
Kendisi gsm sektorunde baslarda ofiste calisirken iki senedir neredeyse tüm Türkiyeyi gezdi diyebilirim bulunduguz sehirde ikimizinde ailesinden kimse olmadigi icin bende dogal olarak baba evine gittim başlarda hiç bi sıkıntı yoktu 2 aydabiracil durumlarda esim gider 1 hafta olmadan gelirdi.
Git gide bu gunler artti ve şuan esim 2 aydir van'da ve artik ailemde yavas yavas soylenmeye basladi haklilarda.
Mahalledeki insanlar bile artik boşandigimi dşünüyorlaroglum dogal olarak babasini istiyor ablam ve enistem gelince yigenime; benimde babam var ama calisiyo uzakta deyip duruyo bugun aradi ve isinin şubat ayina kadar surucegini dayanamadigini soyledi bende bagirdim cagirdim tlfnu kapattim arasada açmiyorum ev alali 1 yil oldu ve ben evimde toplam 1 ay durmadim o buraya annemlere gelir 3 gun kalir ve gider...
Ne yapsam bilemiyorum boyle evlilik yurur mu ? onuda bilmiyorum. Bana bi akil verin lütfe siz olsaniz ne yapardiniz?
Esimin sektoru nasil desem baz istasyonuyla ilgili ist. Bolgedeydi yillarca bu bolgedede isler bitince mecburen sehir disina cikmaya basladi baska iside istemiyo maasi yari yariya duser diyeEşiniz bunu kendi isteğiyle yapmiyorki evinin sizlerin gecimini sağlamak için yapiyor. Öncelikle bulunduğunuz şehirde seyahat zorunluluğu olmayan bir is bulmaya calissin. Olmadi ikinizin de yapacahi birşey yok simdilik sabretmekten başka.
Surekli hareket halinde bugun bi sehirdeyse geGittiği yerde kalıyor mu yoksa sürekli hareket halinde mi?
Hareket halinde gece ariyolar alarm veren saha var diye kalkip gidiyoGittiği yerde kalıyor mu yoksa sürekli hareket halinde mi?
piskK post: 37415699 .!.:Ne yaman çelişki bu nasıl mutlu giden bir evlilik olabilir
Isi koy kapsamli koylerde genelde tlfn cekmiyor ya ceksin diye ugrasiyolar .gsm sektöründe aylarca şehir dışında olmasını gerektirecek ne iş yapıyor merak ettim.
Nasil ne yapiyor? Anlamadim inanin o da iyi degil onca yolu arabayla geliyo uç gun kaliyo ve o uc gun hic uyumuyo bizimle ilgilenmek icinaklıma kötü şeyler gelmesine engel olucam.
yahu eşiniz gsm sektöründe 2 aydır vanda 4 ayda daha orda kalacak ne yapıyor Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?