eşimin işi...

Arkadaşlar konu sahibinin eşi hep farklı illerde çalışıyormuş ev tutması imkânsız,sadece Van görevi uzamış bu durumda ev tutmak mantıksızlık olur.

Konustuk kusura bakma sinirim stredim sirf ozledigimden hersey duzelicek sabredicez dedim cok mutlu oldu boyle yalniz biraktigim icin affet hakkini helal et eslik babalik yapamiyorum dedi
bence ocak ayına kadar sürecekse sende git
ne olursa olsun idare edersiniz bir şekilde
insanların söylemlerini boşver çocuğuna üzüldüm ben

bu daha mantıklı aslında ...

Hayir calismiyorum. Ama esim hep doguda ve otelde kaliyor cogu zaman gece calistigi icin gidersem naparim diye dusunuyorum

ne alaka hep gece çalışıyor ne iş yapıyor ki
gsm sektöründe demiştiniz eşiniz için
ben olsam takılırım peşine giderim mutlaka giderim
işin içinden başka bir iş çıkmasında inşallah
neden hep eşiniz başka gitcek eleman yokmu
bence siz bir takibe alın
size vandayım afyondayım derken sakın burnunuzun dibinde başka bir hayatın içinde olmasın

sız neden esınızle gıtmıyorsunuz?

evli bir insanın bu kadar sık ve uzun seyahat etmesi normal değil. ama maalesef işinin doğasında bu varsa ya istifa ya da katlanmak. başka çare olmuyor.
çünkü düzenli olarak bir yerde kalmıyor anladığım kadarıyla.

gsm sektöründe gece ne iş yapıyor?
hani mühendistir kapsama alanıyla ilgili çalışmalar falan aklıma geldi ama o da gece yapılmaz ki

eğer Şubat'a kadar Van'da kalacağı kesinse, küçük eşyalı bir ev tutup gidebilirsiniz.
4 ay var şimdiden.
çocuğunuza da yazık.

Gsm ise bir sürü dalı var onun
bence eşinizin yanında olmalısınız böyle evlilik yıpranır çocuğada zarar

nasıl bir gsm işi bu vanda aylardır kalacak eşiniz tam olarak ne iş yapıyor

Esim gsm teknisyeni gece calismasina supheyle bakmiyorum cunku kaynimda ayni iste calisiyor... o aylarca gidiyormu? Hayir departmanlari ayri. Esim gibi gece giden var mi? Evet bizzat esleriyle gorustugum arkadaslari var cok sukur burnumun dibinden cikar gibi bi dusuncem yok...
Gece calismasini tuaf gorenlere şöyle bi aciklama yapayim;
Isi baz istasyonlarinin sinyalleriyle alakali sinyalleri duzenleyip sorun var mi yok mu surekli takip ediyor bakim onarim gibi bisey ama sinyalde sorun olursa gunduz sinyali kapatip onarim yapamiyorlar gunduz kapatilirsa o bolgede ki insanlarin telefonu ya ara ara cekmez yada sinyalleri dusuk oluyormus istasyona en yakin calisan insan gidip gun boyu dusmemesi icin ugrasiyo gece (iletisim az oldugu icin) onarimi yapiliyor.

Van'da olmasinin sebebi de hani buyuk iletisim sektorleri yarisiyoya en iyi bizim ki cekiyo dag da bayirda diye :)))) heh benim esimde o dagda bayirda onlar bol bol övünsün diye doguanadolu ve dogukaradenizde gezip duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…