- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Amin cok tesekkurler yasamayan bilmiyor dediginiz gibi pekte yapicak bisey yok bekliyorum sabrediyim diyorum ama gucum git gide tukeniyor şuan bile aglayip duruyorumDurumumuza çok üzüldüm. Ben dayanamazdım diyeceğim de başa gelince nelere dayamıyoruz. Psikolojik baskı en acısı. Baksanıza burada bile imalı şeyler yazanlar var. Yapabilecek çok şey yokmuş gibi görünüyor. Sabredeceksiniz. Allah yardımcınız olsun.
Ben eve gitmek istiyorum ama bunuda ailem istemiyoIslerin gitgide gelmemeye kadar degismesi tuaf gercektende...Neyse, eee sizde onunla gidemiyorsunuz hotellerde falan kaliyor diye, bunuda gecelim....Peki neden kendi evinizde kalmiyorsunuz? Aileler baska sehirde olabilir, arada bi gidersiniz bikac gün kalip gelirsiniz, niye hep orda kaliyorsunuz ki, sonrada evinizde yasayamadiniz diye yakiniyorsunuz, esinizden uzak kaliyorsunuz bari evinizin tadini cikartin, yazik oglunuzunda bi düzene, kendi odasina ihtiyaci var, hic olmassa onu düsünün bari...
Bana guvenen yok yapamazsin yok gece tek basina korkarsin esim ay basi gelicek ve evime gidicemIslerin gitgide gelmemeye kadar degismesi tuaf gercektende...Neyse, eee sizde onunla gidemiyorsunuz hotellerde falan kaliyor diye, bunuda gecelim....Peki neden kendi evinizde kalmiyorsunuz? Aileler baska sehirde olabilir, arada bi gidersiniz bikac gün kalip gelirsiniz, niye hep orda kaliyorsunuz ki, sonrada evinizde yasayamadiniz diye yakiniyorsunuz, esinizden uzak kaliyorsunuz bari evinizin tadini cikartin, yazik oglunuzunda bi düzene, kendi odasina ihtiyaci var, hic olmassa onu düsünün bari...
Ilk isim evime gidip duzenimi kurmak ama onun yaninada gidicem durmak yok artik hih :)Eşinizin görevlendirmesi çok uzunmuş gerçekten. Ben de iş gereği şehir dışına çıkıyorum ama bizde mümkünü yok bir haftayı geçmez. Fakat sevgilim müfettiş yardımcısı, onların da iki aylığına bir şubeye gittikleri oluyor. Şüpheyle yaklaşmaya gerek yok arkadaşlar.
Şirket zaten oteli karşılıyordur, eşiniz de aradaki farkı ödeyerek sizi ve oğlunuzu misafir edebilir. Sonuçta evet, olaylar var ama zannederim -umarım diyeyim hatta- şehrin her noktası alev alev değildir. Geceleri zaten otelde olursunuz. Hiç değilse ayın bir-iki haftasını beraber geçirseniz çok güzel olmaz mı?
az daha sabredin ararsa çok özledim dayanamadım seni seviyorum özür dilerim diyin.bizi goturmek istemiyo cunku korkuyo istende cikamiyor cunku kredimiz var. Gecen bi sehire giderken resmen silahli adamlar cevirmis polismisin diyeyuzleri posiyle sariliydi diyo
Konustuk kusura bakma sinirim stredim sirf ozledigimden hersey duzelicek sabredicez dedim cok mutlu oldu boyle yalniz biraktigim icin affet hakkini helal et eslik babalik yapamiyorum dediaz daha sabredin ararsa çok özledim dayanamadım seni seviyorum özür dilerim diyin.
Yazık o da istemez mi daha doyamadığı evinde eşiyle oğluyla olmak ekmek işte..
Gsm teknisyeni calistigi yerde ev tutamiyo cuku sabit bi yerde calismiyo bugun vandaysa gece baska bi sehire gecebiliyo gunu birlik istanbuldan kastamonuya gittigini biliyorumMerak z elektronik ve haberlesme muhendisi mi?
Eger öyleyse Allah sabir versin. Zamaninda bir tanidigim vardi cok zordu işi.
Teselli olacaksa ben de kendimden ornek vereyim. Ben geceleri esimi görüyorum enazindan. Ama kizim cogu zaman haftada bir görebiliyor babasını.
Cunku esim gelene kadar kizim uyumuş oluyor. Sabahin köründe de gidiyor zaten.
Sizin isiniz daha zordur tabi. Çalıştığı bolgede ev tutulabilir mi acaba?
Böyle söylediğine göre eşinizde istemiyor demek ki,ona yüklenmenin gereksiz olmuş. Ona bir iş bulun, oturduğunuz ilde çalışsın...ugun aradi ve isinin şubat ayina kadar surucegini dayanamadigini soyledi
Ben aynı ilde eşimi ayda 4 kere görüyorum senin yine anne baban var eşin de daha iyi bi iş bulsa istemez mi ailesinin yanında olsun..Şimdi ekmek aslanın ağzında canım, eşin keyfinden gitmiyordur tabi.
Ama aile olmak bambaşka birşey. Yine aynı sektörde, aile durumuna uygun bir iş bakmaya başlasa,kafasına uyan bir iş bulunca istifa edip yeni işine gidip gelse iyi olmaz mı? Böyle bir öneri sundun mu hiç?
Veya durumunu patronuna falan açıklayamıyor mu? Daha müsait bir pozisyona geçmek istese?
Aman söylemeyin :)) benimde aklıma gelmedi deyil yani::))aklıma kötü şeyler gelmesine engel olucam.
yahu eşiniz gsm sektöründe 2 aydır vanda 4 ayda daha orda kalacak ne yapıyor Allah aşkına?
Ay kıyamammm... ne yapsın adamcağız dediğim gibi az daha sabredinKonustuk kusura bakma sinirim stredim sirf ozledigimden hersey duzelicek sabredicez dedim cok mutlu oldu boyle yalniz biraktigim icin affet hakkini helal et eslik babalik yapamiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?