- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Nasil ne yapiyor? Anlamadim inanin o da iyi degil onca yolu arabayla geliyo uç gun kaliyo ve o uc gun hic uyumuyo bizimle ilgilenmek icin
henüz 4 yaşındaki bir çocuğun babasından bu kadar ayrıkalması oldukça üzücü.. ki bunun belirtilerini vermeye başlamış bile çocuk.. nasıl yaparsınız bilmem ama çocuğunuzun babasıyla olmasını sağlayın..gidin siz de kaldığı otelde 1-2 hafta kalın gelin..eşinizin sizden bu kadar ayrı kalması da iyi değil aslında
henüz 4 yaşındaki bir çocuğun babasından bu kadar ayrıkalması oldukça üzücü.. ki bunun belirtilerini vermeye başlamış bile çocuk.. nasıl yaparsınız bilmem ama çocuğunuzun babasıyla olmasını sağlayın..gidin siz de kaldığı otelde 1-2 hafta kalın gelin..eşinizin sizden bu kadar ayrı kalması da iyi değil aslında
haklisinizhenüz 4 yaşındaki bir çocuğun babasından bu kadar ayrıkalması oldukça üzücü.. ki bunun belirtilerini vermeye başlamış bile çocuk.. nasıl yaparsınız bilmem ama çocuğunuzun babasıyla olmasını sağlayın..gidin siz de kaldığı otelde 1-2 hafta kalın gelin..eşinizin sizden bu kadar ayrı kalması da iyi değil aslında
Ahhh bendn biriBenim eşimde ayni sektörde, asıl mesleğini yapmiyor malesef. Gerçekten çekilir iş değil sana katiliyorum. Benim esim günübirlik gidiyor yada en fazla 1,2 gece kaliyor çünkü biz de doğu da oturuyoruz, gittiği iller yakin yani. Ben de vazgecirmeye calistim ama olmadi. Ortalik karisik doguda, her gittiginde icimde bir korku. Ağrı, tunceli, muş vs.
Anladım, zor bir durum. Sürekli yanında kalamazsınız o zaman. Arasıra gidip çocuğun biraz baba hasretini filan dindirmeye çalışacaksıınız artık. Seneye okula başlayınca bunu da yapamazsınız. İnşallah en kısa zamanda yeni bir pozisyon açılır eşinize :)Surekli hareket halinde bugun bi sehirdeyse ge
Hareket halinde gece ariyolar alarm veren saha var diye kalkip gidiyo
Onceden evet oyleydi o yuzden baslarda esim evdeydi ama sirket kuculme politikasina girince isler bilenlere kaldi sadeceBöyle seyahat haltene olan işler için bekarları gorevlendırırler genelde ama bilemedim
Ahhh bendn biriaynen bende cok korkuyorum
AminnnnAnladım, zor bir durum. Sürekli yanında kalamazsınız o zaman. Arasıra gidip çocuğun biraz baba hasretini filan dindirmeye çalışacaksıınız artık. Seneye okula başlayınca bunu da yapamazsınız. İnşallah en kısa zamanda yeni bir pozisyon açılır eşinize :)
Böyle seyahat halınde olan işler için bekarları gorevlendırırler genelde ama bilemedim
Otel parasini sirket oduyor sirketin her sehirde anlasmali otelleri var 4 ay icin esyalarimi goturemem esyali evde yok nerdeyseBence de siz de yanina gidin. Sonucta otele verecegi parayi ev kirasina verir ve daha kârlı olur diye düşünüyorum. Sizin gitmemeniz hata..
bizi goturmek istemiyo cunku korkuyo istende cikamiyor cunku kredimiz var. Gecen bi sehire giderken resmen silahli adamlar cevirmis polismisin diyeYa sizde doğu da bir yere taşınacaksınız (ki hiç tavsiye etmem) yada bu işi birakicak
Bazen oyle olmuyo isteBen olsam esimi kesinlikle yalniz birakmazdim sanirim.
bizi goturmek istemiyo cunku korkuyo istende cikamiyor cunku kredimiz var. Gecen bi sehire giderken resmen silahli adamlar cevirmis polismisin diyeyuzleri posiyle sariliydi diyo
Aynenkita_kimi esit: 37416495 .!.:Ahh ah bilmezmiyim seni en iyi ben anlarim canimhem terör hem de kar buz kış, yollar çok fena. Kaza da atlatti kaç kez eşim. Bir de çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar, tehdit eden bile oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?