Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin beklediği msj atılmış. Dağılın gençler.ay ne güzel seviyor öyle. keşke beni de öyle seven biri olsa... hoşlanmıyorsanız belirtin tabii ki. ama adamı da bozmayın bence.
Sevgilisi at gibisin diyeni okudum burda bxbxbxAy ne çok seviliyorum nispeti sezdim bu konuda.
Benim sevgilim de taş gibi hatunsun der. Taş derken acaba ağırsın mı demek istiyor kötü bir şey mi? kızlar merak ettim lütfen yardımcı olun,![]()
Ona ısırmak değil vakumlamak deniyor bence.Arkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
Eşim yanaklarımı ısırarak seviyor :) Dişiyle değil yani dudağı ile acıtmadan. Ya ben böyle ne bileyim küçük, narin bi öpücük tercih ederdim. Ama dediğim gibi ya ısırıyor ya da böyle ısırır gibi öpüyor :)
Tekrar edeyim, burdaki dertlere göz attım dert bile değil. Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi. Ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...
Ahhh canım benimArkadaşlar, buradaki dertler arasında dert bile değil de, öylesine merak ettim.
Eşim yanaklarımı ısırarak seviyor :) Dişiyle değil yani dudağı ile acıtmadan. Ya ben böyle ne bileyim küçük, narin bi öpücük tercih ederdim. Ama dediğim gibi ya ısırıyor ya da böyle ısırır gibi öpüyor :)
Tekrar edeyim, burdaki dertlere göz attım dert bile değil. Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi. Ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...
Ahahahahaha kişniyorsun mu demek istedi acaba kızlar acil yardımSevgilisi at gibisin diyeni okudum burda bxbxbx
Geçen konu vardı sivasliymis kocası sevişirken kangalim deyip uluyor havlıyormuşSevgilisi at gibisin diyeni okudum burda bxbxbx
Ahahahahhahaa gerçek mi buGeçen konu vardı sivasliymis kocası sevişirken kangalim deyip uluyor havlıyormuş
At neki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aradım konuyu bulamadım yakın zamandı ama vardı saçından tutup kangalim de diyormuş ama konu başlığı neydi tam bilemedimAhahahahhahaa gerçek mi bu![]()
Eşinin numarasını yazsın hepimiz arayalım ısırma kızı diyelimAy ne çok seviliyorum nispeti sezdim bu konuda.
Benim sevgilim de taş gibi hatunsun der. Taş derken acaba ağırsın mı demek istiyor kötü bir şey mi? kızlar merak ettim lütfen yardımcı olun,![]()
Sevilmek, ilgi görmek güzel tabi ama bi benim eşim mi böyle diye merak ettim...
Eşinin numarasını yazsın hepimiz arayalım ısırma kızı diyelim![]()
Ayy ne kadar ilginç ilişkiler var kınamıyorum yarabbim neyi kınasam başıma geliyor çünkü. Ama bu gerçekten komikAradım konuyu bulamadım yakın zamandı ama vardı saçından tutup kangalim de diyormuş ama konu başlığı neydi tam bilemedim