• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ısrarı

yok artık. tam da 20 li yaşlarda erkek öğrencilerim var özel ders verdiğim.8 yıllık öğretmenim daha hiç sorun yaşamadım. olay tamamen bakış açısı. size özel ders için gelen çocuklar saatine 100 lira bayılıp kara kaşınıza kara gözünüze gelmiyorlar. gelecek planları var hedefleri var. lütfen o korkunç bakış açınızı değiştirin .

ama diyorsanız ki ben seviyeyi kuramam, karşı taraf haddini aşabilir ben sesimi çıkaramam o zaman kocanız izin vermesin bi zahmet.
Haddinizi aşmayın. Bu benim kişisel görüşüm herkes bir olacak diye birşey yok, konu sahibine onu anlatmaya çalıştım. Siz yapıyorsunuz diye de herkes sizinle aynı düşünceye sahip olmak aynı şartları kabul etmek zorunda değil.

Yalanın bahanesi olmaz tabiki ama sen haksız bir baskıyla buna mecbur bırakmışsın

merhaba hanımlar elbette tepki verenler olacaktır ama buradaki hanımların yorumlarına güvenerek sorumu sormak istiyorm cevaplarınız ciddi anlmda önemli benim için.Eşim öğretmen ve özel derse gittiği de oluyor daha önce gittiği bi kız öğrencisi vardı ben öğrendiğimde istemediğimi söylemistim eşimde kendince bi sakınca görmediğini mesleğinin bu oldugunu söylemiş yinede ben istemediğim için kız öğrenci almayacagını söylemisti.Buarada eşime gayet güvenirim fakat hayat görüşüm bu birebir bikız ögrencisinin evine gitsin istemedim. Aradan bikac ay gectı ve ben dun suan yine bir kız öğrencisi oldugunu öğrendim.Sorun su ki tamam almam demişti ama aldı buda bende güvensizlik sebebi oldu tekrar ediyorm esime güvenirim ve kızın kim oldugu falan degil mesele yada bi yanlıs yapılır gb düsünmüyorm sadece eşim sözünü tutmadı ve ben öğrendim icteniçe cok kırıldm ve suan nasıl tepki vermeliyim blemedim bildiğimi söylemek mi yoksa ne ...bu konuda fikirlerinizi merak ediyorm şimdiden tesekkurler
Eşin sözünü tutmadı diye değil , bir haltlar yer korkusuyla bu tedirginliğin. .cool gorunucem diye başka biri olmana gerek yok . Kendin gibi git ve " icim rahat değil ,hoşlanmıyorum " de

Haddinizi aşmayın. Bu benim kişisel görüşüm herkes bir olacak diye birşey yok, konu sahibine onu anlatmaya çalıştım. Siz yapıyorsunuz diye de herkes sizinle aynı düşünceye sahip olmak aynı şartları kabul etmek zorunda değil.

hmm aynı görüşte değiliz kesinlikle. ben 20 li yaş grubuna karşı cinsin özel ders vermesini doğal ve profesyonel bulurken, siz sakıncalı ve yanlış buluyorsunuz. o zaman iyi ki öğretmen değilsiniz diyorum ve gidiyorum

eşinizde kız öğrencisine tecavüz etme potansiyeli varsa neden hala evlisiniz, yoksa neden ders vermesinde sakınca görüyorsunuz?
adam isteğinizi çok saçma bulmuş, uzatmamak için he he tamam demiş ama bildiğini okumaya devam etmiş, olayın özeti bu.
konuyu bidaha okumalisınz bence sizin yorumunz biraz çirkin

kıskançlığınız cidden mide bulandırıcı türden. ben de özel ders veren bir öğretmenim. erkek öğrencilerim eşimin olduğu saatte gelir evime. kız öğrencilerim için de zaman kısıtlamam yok.

ayrıca kocanız kız öğrencinin evine gittiğinde başbaşa mum ışında ders çalıştığını falan mı hayal ediyorsunuz? elbette öğrencinin ailesi de evde olur o zaman şartlarında. madem çok rahatsız hissediyorsunuz öğrencileri siz evinizde ağırlayın

ayrıca olur da bi kız öğrenci eşinize hayranlık duyar aşık olur falan. bu durumda sinir krizine girersiniz eminim. ama ben size tavsiye edeyim. başınıza böyle bi durum gelirse(ki çok sık yaşanan bi durumdur) öğrencinin yaşadığı içsel sürecin doğal akışı olduğunu düşünün. kocanızı karalamak ya da kızı rakibiniz olarak görmekten vazgeçin. öğrenci onlar çünkü ÖĞRENCİ

sizi tekrar kınayarak cümlelerime son veriyorum.
o ogrenci kelimeleri gozüme sokulmasa da olur zira bende egitimciyim belirttigim özel ders ve hosnut olmayabilirm

burda ahkam kesenlerin cogu sevgilisi ya da kocasi kafasini cevirip baksa olay cikarir eminim:)))) ama burda meslekte cunsellik olmaz deniyor :KK70: konu sahibi kiz ogrencilere ders vermesin dememis. evde birebir basbasa teketek bir ortamdan hakli olarak rahatsiz olmus. bence esinizle sakince konusun rahatsizliginizi dile getitin ve huzursuzlgunuzun ilisknize yansiyacagini belirtin. sakince.
nasıl tesekkr etsem bilemedim beni anlayan azınlıktansınız aynen durum bu ve cidden fkir alma amaclı buradaym

güveniniz sonsuz ise çok ta takmayın bayan öğrencisi olduğıu için olabilir böyle şeyler ya doktor olsaydı ?

konu sahibi anladım sizi
siz kızla birebir evde kalabilme ihtimalinden rahatsız oluyorsunuz

şöyle düşünelim 2 kızım var
özel öğretmen alsam bende evde olurum zaten
aileler titiz oluyor böyle konularda hele bu devirde

hee siz yok kızla yanyana oturcak ister istemez yakınlaşma olur diye düşünüyorsanız hata sizde
anladıgınız için cok tesekkrler dogru tabi boyle yaklasmak da gayet mantıklı işte aslında burada tslayanlardan duymak istedigim bunlar ben bu durumu sindiremiyebilirm ama mantıklı oldugunu bilip kendimi törpüleme kapasitem var

Esiniz de, size kirilmistir belki..
Esiniz tarafindan da bakalim mevzuya..

Kiz ogrencileri almani istemiyorum dediginiz anda ,ona guvenmediginizi anlamis olamaz mi ?

Ben olsam, bak goruyor musun bana guvenmiyormuş derdim..
haklısınız hiç boyle bakmamıstm tesekkrler

Öğretmen eşiniz kızlara yan gözle mi bakıyor? Ben de öğretmenim ve bu tepkiniz midemi bulandırdı. Eşinizin size söz vermesi de meslek etiğine sığmıyor. Ağır konuşacağım ama sizin için banlanmaya değmez.

Üniversite hayatım boyunca çok özel ders verdim erkek kız.Eger sevgilim bana böyle bi şey söylese tutup da onunla asla evlenmezdim.Çok bozuk bi zihniyetiniz var çünkü.Merak ediyorum öğretmenlerinize hep potansiyel koca gözüyle mi bakmıştınız acaba ondan mı bu güvensizlik:işsiz:
he canım olabilir kesin oyle bakmısımdr ne kolay karalıyosnz

mantıklı burada bi grup insan direk taslamaya yargılamaya geliyor ama misal benim gb gerçekten kafası bulandıgı için fikir almak isteyenler var ve cok sagolun yorumunuz icin eşime gercekten güveniyorm sadece içten içe bu mevzuyu kabullenemdim
Normal değil çünkü bacım. Sen bu zihniyetteysen kızın olduğunda erkek öğretmene de emanet etmezsin onu. Böyle yaşam felsefesi mi olur?

güveniyorum diyip durma lutfen güvenmiyorsunn işte... hem adamın meslegi napsın kız erkek ne farkeder
yahu
Katılıyorum size. Gerçek hayatla klavye başında bir değil buradaki çoğu kişi:KK12:
Mesleği olabilir evet sınıfta ders vermesine takılmamış konu sahibi evde özel ders vermesini istememiş eşi de kabul etmesine rağmen yalan söylemiş. Taşlamaya ne kadar meraklı bi kesim var burada. Herkesin kişisel yargıları bir olacak değil. Bende yirmili yaşlarda oturup bir erkek öğrenciye ders versem eşim de istemez, bende onun yapmasını istemezdim.
hay sagolun ya aynen işte o benim yapmamı zaten istemiyor aynen olay bu

hmm aynı görüşte değiliz kesinlikle. ben 20 li yaş grubuna karşı cinsin özel ders vermesini doğal ve profesyonel bulurken, siz sakıncalı ve yanlış buluyorsunuz. o zaman iyi ki öğretmen değilsiniz diyorum ve gidiyorum
Size mesleğimi ve neden böyle düşündüğümü açıklamak zorunda değilim sizin mesleğiniz ve işi nasıl yaptığınız umrumda da değil evimde özel ders vermem siz verebilirsiniz sizi tutan yok. Burayı şahsi polemik alanına çevirip her an kendi üzerinizden yorum yapıp yazıyorsunuz keselim bence konuyu baltalamak da istemiyorum.
Konu sahibi maddi durumunuz çok sıkıntılı ise eşiniz mecbur kalmış olabilir sadece yalan söylemesi kötü olmuş evet. Bunu sakince konuşabilirsiniz

Back
X