- 1 Ocak 2019
- 123
- 81
- 13
- Konu Sahibi Ipsizkuklaa
Merhaba, 2.5 senelik evliyim. Eşim çok sık olmasa da arada bir bana oral seks yapmak istediğini söylüyor ve ben de yapamayacağımı bunu dinen de doğru bulmadığımı söyleyerek teklifini reddetmek zorunda kalıyorum...çok bozuluyor ama napabilirim
özür dileyerek belirtiyorum bunu birkaç kez denedim ama çok rahatsız oldum. En çok da vicdanen...
( helali olmama rağmen bu tarz durumlar bana çok ters geliyor. Harama yönelmiş günaha girmiş gibi hissediyorum kendimi. Eşim en son dün gece açtı bu konuyu. Benim yapmak istemediğimi anlayınca da tavır yaptı hemen. Evlilikte temel yatak odası der durur hep. Hak veriyorum ama çiftler, birlikte yapmaktan zevk aldıkları bir cinsel hayatla mutlu olmazlar mı. O mutlu olabilir bunu yaparken ama ben daha çok dinen doğru olmayan birşeyi yapıyormuş gibi suçluluk duygusuna kapılıyorum hemen... ve bu psikolojimi de etkiliyor bir zaman sonra. Sizce ne yapmam lazım bana bi yol gösterin lütfen...eşimi bu konuda kırmadan nasıl ikna edebilirim, bunu doğru bulmadığımı nasıl bir yaklaşımla anlatmalıyım ?.. :/