Eşimin istekleri

Arada böyle özenle hazırlanmak ve planlı gerçekleşmesi güzel olur ama her seferinde olmasını kimse istemez. Ben olsam soğurum artık. Aman kim uğraşacak şimdi hazırlanmayla derim ertelerim sanırım. Bazen insan sadece rahatlamak istiyor yani :KK23:

Adam böylesine beceriksiz olmasa belki siz de hevesle hazırlanacaksınız. O sizin nasıl kadınlık gururunuzu kırıyorsa siz de erkeklik gururuyla oynayın. Acımasız olun. Bir gün hazırlanın tam onun istediği gibi sonra da başlasın eleştiri yağmuru. Düşündüklerinizi söyleyin yani. O kadar hazırlandım bu muydu şimdi? Benimle de ilgilenmen lazım deyin. Belki bu konuda biraz beceri kazanırsa siz de tolerans gösterebilirsiniz. Kalbini kırın derim ben. Öyle üstüne gidin ki ne yapacağını bilemesin. Beceriksiz olduğunu fark edip kaçmaya çalışsın ama siz yine hazırlanın. O kadar uğraş uğraş 5 dakika bile sürmesin neydi bu şimdi demekten çekinmeyin. Yoksa kendinde kusur aramaz ve düzelmez. Keşke 3 yıl boyunca rol yapmasaydınız kendinize yazık etmişsiniz.
bende aynı görüşteyim bulunmaz hint kumaşımı bu yani o sizi kırmaktan çekinmiyorsa sizde onu gayet kırabilirsiniz isteklerde bulunması yetmezmiş size hiç bir kocalık yardımı yok ne işe yarıyor ozmn bu adam?

Çok fazla önemsemez yani ben daha romantik olmaktan yanayım kendisi hızlı hızlı acelesi varmış gibi yapar. Zaten olay benim istediğim gibi gelişmediği için artık yalan söylüyorum orgazm oldum diye

Ay yok artık kardeş ne yaptın sen ya??
Yani şu yoruma kadar çok var bu ayılardan dedim de sen de sevişmeyi bilmeyen adamı iyice göğe çıkarmışsın.. :KK45:

Adam sevişemediği halde partnerini orgazma ulaştıran tek canlı sanıyor kendini.. :olamaz:

sızde ondan ısteyın
dusa gır dişini tekrar fırcala tırnaklarını kes sacını guzel sekıllendır tum vucudunu komple tırasla gogusde de gormek ıstemıyorum deyın bırde spora baslasın onu oyle gormek ıstemedıgınızı soyleyın
bunu sureklı yapın

Eşinizin size saygisida sevgisi de yok bence ben normalde hep temiz ve bakımlı gezerim esimde titizdir bazen bi oluyorum saçım tepede topuz sivilce çıkmış diz izli pijamalarim hatta bazen esiminkilerle geziyorum bazen tuylude oluyorum hiç eşimden böyle bişey duymadim herzman sanki dunyanin en güzel kadiniymisim gibi bakar o halde bile . Bence siz esinize her istediğini yaparak çok yüz vermissiniz kendi çokmu temiz acaba gerçekten merak ettim kendini bişey sanmış bence sende.onu ez ter kokuyorsun de aradan zaman geçsin ağzın kokuyor de öpüşme beni tatmin edemiyorsun de az da onun gururu kırılsın belki kendine çeki düzen verir.

Evet hemde aşırı sert sevişiyor. Bunu istemediğimi söylediğimde biraz durulup sonra tekrar başa dönüyoruz
Birazda olsa dikkate aliyormus sizi bu guzel,onu yonlendirmenize ihtiyaci olabilir ancak bu sekilde ikinizin de tatmin olacagi bir iliski mumkun..konusarak ve uygulayarak ustesiden gelebilirsiniz bu sorunun..

Ben artık 3 senedir eşimi yönlendirmeye çalışmaktan çok yoruldum. Bana kadınlığımı unutturdu. Artık hadi hazırlan diyecek diye aklım çıkıyor. Kendimi çok afedersiniz kerhanede çalışan biri gibi hissediyorum ki o kadınların da asla ağdalı temiz olduklarını falan düşünmüyorum.
Milletin kocası azgınlığından gece yarısı uyandırıp o işi yapmak ister. Bizim adam saat 11 i geçince çok geç oldu bu saatten sonra banyo yapamam, yok ben karanlıkta yapamam vs vs.
Kendimi övmek gibi olmasın ama gayet güzel alımlı bir kadınım bir çocuk sahibi olmama rağmen kimse evli ve çocuğum olduğuna inanmıyor. Artık sokaktan adam çevirip ya ben her haliyle sevişilecek bir kadın değil miyim? Diye sormak istiyorum kafayı yedirtti bu adam bana

Ben artık 3 senedir eşimi yönlendirmeye çalışmaktan çok yoruldum. Bana kadınlığımı unutturdu. Artık hadi hazırlan diyecek diye aklım çıkıyor. Kendimi çok afedersiniz kerhanede çalışan biri gibi hissediyorum ki o kadınların da asla ağdalı temiz olduklarını falan düşünmüyorum.
Milletin kocası azgınlığından gece yarısı uyandırıp o işi yapmak ister. Bizim adam saat 11 i geçince çok geç oldu bu saatten sonra banyo yapamam, yok ben karanlıkta yapamam vs vs.
Kendimi övmek gibi olmasın ama gayet güzel alımlı bir kadınım bir çocuk sahibi olmama rağmen kimse evli ve çocuğum olduğuna inanmıyor. Artık sokaktan adam çevirip ya ben her haliyle sevişilecek bir kadın değil miyim? Diye sormak istiyorum kafayı yedirtti bu adam bana
Bence çok açık ve net duygularınızı ifade edin ve sekse ara verin.
Bir cinsel terapiste gidin beraber .
Muhtemelen gitmek istemeyecek israr edin yoksa seninle ilişkiye girmeyeceğim deyin.
Bakalım ne tepki gösterecek?

Kesinlikle kafasında sizi bi kalıba sokmuş yani ne kadar daha böyle yaşayacaksınız size de yazık.

Bana göre ne hissettiginizi oda hissetmeli. Siz okurken bana cok gına geldi ben daraldım. Daha 3 yillik evlilik sanki 30 yil gibi olmuş. Gerci ask ve sevgi bitmezse hep heyecan vardır. Basta dedigim gibi bir gunde siz onun gibi takılın soyle soyle ol falan gibi. Bana boyle koca denk gelirse acarim agzimi. Kesinlikle beni de pskolojik olarak hazırlamalı. Ön sevisme olmazsa olmazım.

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat üye olup konu açmak bugüne nasip oldu.

3 yıllık evliyim allah bağışlarsa 1 yaşında kızım var. Benim sorunum evlendiğim günden bu yana eşimin cinsel anlamda bitmek bilmeyen istekleri.
28 yaşındayım allaha çok şükür eli ayağı düzgün bakımlı giyinmesini bilen bir bayanım. Bunları neden yazıyorum çünkü eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum.

Eşim evlendiğimiz günden bu yana her sevişmemizde fantazi gecelikler iç çamaşırları jartiyerler giymemi makyaj yapmamı ve temiz olmamı istedi.

Başlarda çok normal karşıladım bu isteklerini bende aldım kendime çeşit çeşit gecelikler çoraplar her zaman ağdalı oldum her seferinde üşenmedim makyaj yaptım ama bir yere kadar.

Evlendiğimden beri bir kere olsun spontene gelişen bir anda olan bir sevişmemiz olmadı arkadaşlar salonda öpüşmeye başlıyorsak adam hadi git içeri hazırlan geliyorum diyo eğer ağdalı değilsem yani çok kısa da olsa tüylenmem de olsa bana açık açık böyle istemiyorum böyle olunca hiç zevk almıyorum diyo. Jilet de istemiyor beyfendi jilet olunca batıyormuş canı acıyomuş mutlaka ağdalı olacakmış.

Özellikle çocuk olduktan sonra bende aşırı bir isteksizlik oldu. Zaten sevişmek için kendimi zar zor motive edebiliyorken bir de eşimin bu istekleri tuzu biberi oluyor. 10 dakikada biten ve gram zevk almadığım iş için en az yarım saat hazırlanmam sürüyor. Çocuk uyanmadan bir an önce yapalım diye stres yapıyorum kendimi veremiyorum.

Bir de bu kadar hazırlanmama rağmen adam biraz romantik olsa birazcık ruhuma dokunsa hiç gam yemeyeceğim. Hızlı hızlı yangından mal kaçırır gibi yapar yüzünde asla zevk aldığının esamesi okunmaz işini bitirir banyoya koşar.

Ben eşimin beni cinsel anlamda doğal halimle beğendiğini istediğini düşünmüyorum. Beni her seferinde kafasındaki kalıplara sokmaya çalışıyor eğer olmazsa istemiyor ve bu benim kadınlık gururumu onurumu çok kırıyor. Şimdi soruyorum size karısını seven cinselliğe önem veren her şekilde onunla birlikte olmaz mı? Bu işte bir gariplik yok mu?
Haklısın çok sıkıcı bir durum. Benim eşimde bazen der şunu bunu giyin die ama çok nadir der herzaman olacak bişe deil o. Ve öyle tüye kıla filanda takılmaz hiç. Ama illaki arada isterler özel şeyleri. Bence sen eşinle bunu acık acık konuş on dk da yapıp gitmesi çok yanlış. Ben o konularda eşimden hiç çekinmem de utanmam da açık açık söylerim şunu bunu istiyorum die öylede olmalı bence

Çok kızdım sana, adam çıtayı öyle bi yükseltmiş ki, sen nokta kadar kalmışsın. Orgazm bile yaşatamayan adamın, bu taleplerinin karşısın da ben ondan öyle şeyler isterdim ki, çüküne bakmaya utanırdı. Adama bak sadrazamin baş veziri sanki...

Bı kaç gün sende isteklerde bulun parfüm sık saçlarını şekillendir gibisinden hee bide kendine saten boxer bulsun bı zahmet

Adam sizin karısı olduğunuzun farkında mı? Sanırsın parayla ilişkiye giriyor her seferinde. Şu da var ki öpüşmeye başlıyormuş. Beğenmese öpüşmek de istemez bence. Cinsel istek duymasa yaklaşmaz hiç.

İşte artık çocuğum olduğu için her seferinde hazırlanamıyorum ve her seferinde beyfendinin istediği gibi olmadığım için benimle birlikte olmak istemediğini açık açık söylüyor

Yapma sende sen onun karısısın fa...değilsin isterse aylarca dokunmasın karak tersiz nasıl adam bunlar hayret ediyorum

Sende isteklerini belirt. Birlikte odanıza, banyonuza gidip hazırlanın :işsiz:

Böyle sevişmekten nasıl zevk alınıyor orası da ayrı bir konu. Böyle şeyler haftada 1-2 kere planlanabilir ama sürekli olması kabak tadı verir. Tek taraflı olduğu için kendisi rahat, olan sana.

Peygamber efendimizin olduğu söyleyen şu hadisi Şerifi eşinizle paylaşın “Erkek hanımıyla birleştiğinde horoz gibi yapmasın; hanımında bulduğu lezzeti hanımı da onda bulmadıkça karnı üzerinden kalkmasın.”

Bunun sizin hakkınız olduğunu böyle yapmadığınız takdirde En mutlu olduğunuz zamanın size zulüm geldiğini, Bu anlamda eşinizden destek beklediğini yumuşak sözlerle eşinize anlatın. Onu asla aşağılamayın, Olayı tartışma boyutuna getirmeyin.

İnanıyorum ki, eşiniz ilk başka size tepki verse de ilerleyen zamanlarda, kendi iç dünyasında bunu düşünerek kendisine çeki düzen verecektir.

Yinede yardımcı olabileceğim bir şey olduğunu düşünürseniz, bana yazın size destek vermeye çalışırım.

Back
X