Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

sufisentir

Umutlu,güzel haberler almak istiyorum 😻
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
5.758
12.175
448
36
Arkadaşlar merhaba

Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.

Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.

1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.

Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor :(

Arkadaşlar merhaba

Birçok kişinin açtığı bir konu bu.Ben de yazmadan duramadım belki rahatlamak belki bi çözüm bulmak için.Sizlerin de fikrini merak ediyorum açıkçası.

Evet konumuz eşimin cinsel isteksizliği.

1 yıl 3 aydır evliyiz.Evlendiğimiz günden beri eşimde hep bir isteksizlik mevcuttu.
Ben yaklaşmadan yaklaşmıyordu.Suratında bu konu açıldığı zaman bi bıkkınlık ifadesi oluyordu.
Bir üroloğa gitti -tabi ki benim ısrarımla-tüm testler yapıldı her şey normaldi.
Doktor psikolojik olabileceğini söylemiş.Psikoloğa da gittik ancak net bir sonuç alamadık
.Zaten eşim anlatacak bir sorununun olmadığını da söylüyor.Ben elimden ne geliyorsa yaptım.Sabrettim,hiç üstüne gitmedim,çok üstüne gittim,çok çekici giyindim vs.bir sürü şey...
Zaman içerisinde bu yolların hepsini denedim.
Eşime bu iş böyle devam edecekse boşanacağımı söyledim.Ancak asla boşanmaya yanaşmıyor yalvarıyor bana şans ver seni seviyorum diyor.
Evliliğimizde bunun dışında bi sorun yok diyebilirim.İnanılmaz saygılı,beni düşünen,her şeyden önce iyi kalpli bi eşim var.Ama bu konu söz konusu olunca beni hiç düşünmüyor nedense buna anlam veremiyorum.
Ki ben çok net konuşan derdimi anlatan bir insanım.
Defalarca konuştum ama o her seferinde hayatımızda böyle bir sorun yokmuşcasına davranmaya devam ediyor.Üstelik herhangi bir sağlık problemi olmadığı halde.
Beni çekici bulup bulmadığını defalarca sordum ama benim çok güzel olduğumu sorunun bununla ilgili olmadığını söylüyor.

Bu arada evliliğimizde maddi manevi hiçbir problem yok.Kv Kp görümce vs. gibi dertler yok.Eşimin ağır ve yorucu bi işi yok.Ama bu sorun beni içten içe tüketiyor.Hele eşimin her şey çok yolunda halleri daha da çok sinir ediyor ve ona saygı duymamaya başladım.Çözüm odaklı olmaması çok canımı sıkıyor.Ve elbette her kadın gibi eşim tarafından arzulanmak istiyorum.Ama malesef böyle bi durum yok ve bu beni çook ama çok yaralıyor :KK43:
Evlenmeden önce test sürüşü yapılmadıysa kavun değil ki anlaşılsın.sabırla çabayla da düzelmiyorsa tek çare var ne yazık ki...

Evlenmeden önce test sürüşü yapılmadıysa kavun değil ki anlaşılsın.sabırla çabayla da düzelmiyorsa tek çare var ne yazık ki...
İşte test sürüşü yapmıştık aslında ve mükemmeldi.Sorun da burda zaten biz 2 seneye yakın nişanlı kaldık ve bir şeyler yaşadık.Ama nişanlılığın son bir yılı değişti diyebilirim.Ve ortada kavga gürültü ya da soğutacak bir şeyler de yaşanmadı işin garibi.

Zamana bırak cinsellik hiç konuşma nolucak bakalım valla bende hiç sevmiyorum cinselliği yanı buradaki kadınlar genelde duskun bende ot aradım azaltıcı olsun diye hergun birkaç kez nasıl yorucu oluyor bilemezsin
Onu da denedim yaklaşık bi 3 4 ay hiç konuşmadım böyle bi sorun yokmuş gibi davrandım.Ama bu sefer ev arkadaşı gibi hissediyorum ve karı koca gibi yaşamıyoruz.

çocuk yapabiliyorsan yeter napcan başka şeyleri ye iç keyfine bak :anneadayı:
Yani aslında bazen böyle düşünüyorum evet.İnsanlar nelerle uğraşıyorlar çünkü.Herhalde Allah benim evliliğimde de bunu eksik bırakmış diğer şeyler tam çünkü.

İşte test sürüşü yapmıştık aslında ve mükemmeldi.Sorun da burda zaten biz 2 seneye yakın nişanlı kaldık ve bir şeyler yaşadık.Ama nişanlılığın son bir yılı değişti diyebilirim.Ve ortada kavga gürültü ya da soğutacak bir şeyler de yaşanmadı işin garibi.
Gerçekten de ilginçmiş.hani hamilelik ve doğum erkeklerde bazen cinsel soğukluğa neden olabiliyor.sizde çocuk da yok.maddi,manevi, fiziki sorun yokken cinselliğin olmaması senin özgüvenini de parçalar.tez zamanda öyle ya da böyle bir çözüm bulmanız dileğiyle.

Yani aslında bazen böyle düşünüyorum evet.İnsanlar nelerle uğraşıyorlar çünkü.Herhalde Allah benim evliliğimde de bunu eksik bırakmış diğer şeyler tam çünkü.
valla burda öle dertlerle karşılaştım ki artık böyle sorunlar sorun değilmiş gibi geliyor beterin beteri varmış bu sitede gördüm öğrendim

Ya bu yazıyı sanki iki sene önceki ben yazmışım gibi. Her şey o kadar ama o kadar aynı ki inanamazsın..
Ben eşimin gay olduğunu düşünmeye başlamıştım açıkçası :KK53::KK53:
Sanırım bu ilişkiyi bir yerlerde kötü olarak kodlamış küçükken. Sürekli bunun kötü olmadığını, normal ve olması gerektiğinden bahsettim ben. Bu yönde telkinler verdim. Zamanla çözüldü şimdi de mükemmel değil ama en azından daha istekli :)
Bazen 50 yaşımıza geldiğimizde ben gayim hayatımı yaşayacağım demesinden korkmuyor değilim :KK53::KK53:

Bence terapilere devam edin, iki seansta çözülmez böyle şeyler. Sende çok üsteleme, çünkü ben ne zaman üstelesem ve kafama taksam daha kötü oluyor. Kendini serbes bırak ve kocanın iyi yönlerini görmeye çalış.

Zamanla umarım daha iyi olur <3

Gerçekten de ilginçmiş.hani hamilelik ve doğum erkeklerde bazen cinsel soğukluğa neden olabiliyor.sizde çocuk da yok.maddi,manevi, fiziki sorun yokken cinselliğin olmaması senin özgüvenini de parçalar.tez zamanda öyle ya da böyle bir çözüm bulmanız dileğiyle.
Evet zaten buraya da o yüzden yazdım.Çünkü ortada bi sebep yok.Kavga yok gürültü yok.Hani soğukluk olacak bi neden de yok.Kendimi de çok sorguladım acaba çirkin mi geliyorum filan diye o da öyle olsa neden seninle evleneyim saçmalama diyor.İnsan her şeyi sorguluyor bu konu olunca.Teşekkür ederim umarım çözüm buluruz.

Back
X