- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
İşte benim eşime göre ölene kadar hiç yapmasak sorun etmez gibi ayda bir gene iyi bi oran yani benim durumuma göre.Yani bence bi erkek istemese bile eşim istiyordur diye yine de yaklaşmalı diye düşünüyorum ben.Ama bunu görmemek beni üzüyor işte.Aynı sorunları yaşıyorum.
Ben boşanmayacağıma karar verdikten sonra evliliğe bakış açımı değiştirdim. Ev arkadaşı olarak görüyorum eşimi...
Sizin evliliginiz gibi bunun dışında sorunumuz yok. Zaten eşime göre ayda bir iki ayda bir olması da çok normal. Olduğu zamanda o kadar monoton ki... öpme yok okşama yok güzel sözcükler falan hiç yok. Doğal olarak hiç tahrik olmuyorum. Direk olaya giriyor. Langur lungur sanki kendisi de zorla yapıyor hiç zevk aldığına dair bir işaret yok.
Olmasa daha iyi diyorum artık...
Yanarım yanarım aldığım iç çamaşırlara fantezi kıyafetlere ayakkabılara çoraplara sandıkta gelen bir kez bile giymek nasip olmayan dantelli saten geceliklerime yanarım.
Şimdi çocuğum var. Zaten hamilelik lohusalık derken tamamen bıraktık.Bu arada mucize gibi ayda bir birlikte olup yine de hamile kalmışım. Şimdi ben de artık ne talep ediyorum ne de istiyorum. İsteğim tamamen geçti. Harekete geçirmek için de hiçbir şey yapmıyorum.
Bebeğinizi de sağlıkla büyütün inşallah.Keşke tüm erkeklere bi cinsel eğitim dersi verilse de kadınları mutlu etmeyi öğrenseler.