Arkadaşlar hepinize konuya gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz değerli fikirler için çook teşekkür ederim.Teknik sorundan dolayı siteye giremedim ve cevap yazamadım.
Benim kv ve kp vefat etmiş.Diğer elti görümce vs. gibi dertlerim yok uzaktayız ve saygılı insanlardır.Maddi sorunum yok.Eşim belki de bu eksikliğini kapatmak için bilemiyorum bir dediğimi iki etmiyor beni mutlu etmeye çalışıyor diğer konularda.Mizaç olarak efendi ve sakin bi insandır zaten.Yani aileme ve diğer insanlara göre eşim mükemmel iyi bi koca bulunmaz rahat bi evlilik benimkisi.Bu evliliğin artılarını ve eksiklerini düşünüyorum muhasebe yapıyorum içimde.
Evet bazen diyorum ki yani tamam cinsellik her şey değil bu evlilik devam etsin birdaha bu kadar iyi bi adam bulamayabilirim.Ama bazen de diyorum ki evliliğin temeli cinsellik yok her şey tamam olsa ne olur ki?
Boşanma kararı alsam bununla mücadele edebilir miyim ,hayatım nasıl olur ,eşimi arar mıyım ,onu özler miyim vs. bunun gibi sorular beni düşündürüyor.
Bir de açıkçası artık şunu dene bunu yap şu ilacı alsın falan gibi bu tip şeyleri denemek istemiyorum.Çünkü ben üzerime düşeni fazlasıyla yaptım.Bunun derdine düşmesi gereken insan eşim ve o da umursamıyor malesef.
Eğer eşcinselse de bunu bana söylemesi gerek ve kimselere duyurmadan aramızda boşanabiliriz.Ama hislerime göre eşim eşcinsel değil.Çünkü diyorum ya ben çok dikkatli ve gözlem yapan biriyim.Senelerdir(arkadaşlık,nişanlılık vs.süreci de dahil)
bunu bir şekilde anlardım bir hareketinden bir lafından bir imasından diye düşünüyorum.
Eşim evlenmeden de isteksizdi belki rol yaptı kendisini istekli bi erkek gibi gösterdi diye de düşünmeye başladım artık.Çünkü neden birden böyle bi isteksizlik olsun ki anlam veremiyorum buna.Biz böyle çok büyük sıkıntılar sorunlar da yaşamadık hani onu çok üzdüm benden soğudu filan desem.Aksine o beni daha fazla üzmüştür.
Fiziksel bi sorunum da yok.Zaten eşim dış görünüşe önem veren bir insan beni çekici bulmasa bırak evlenmeyi yaklaşmazdı bile.