- Konu Sahibi sufisentir
Arkadaş evlenmişsnz insanlar nasıl sevişmez anlamıyorum ya. Yani insan hep ister 2 günde bi falan olur, hatta hergünde olur. Yani sevişmek sevmekden gelmez mi ya, valla anlamadm ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olmasada olur dencek bi konu değil ve cidden çok gurur kırıcı. Sonuna kadar haklısınMerhaba.
İlk zamanlar ben de sürekli istedim hiç önemsemedim bile onun isteyip istememesini gurur yapmadım.İlk aylarımız güzel geçsin istedim.Ama ben her yaklaştığımda ''öff bu ne ya gene mi'' ifadesini gördüm kocamın suratında ve zamanla yıldım vücudumu beğenmemeye başladım.Zaten sinirimden çok yedim ve kilo aldım birazcık.
Şu an eşime yaklaşmak asla istemiyorum çünkü beni hak etmiyor bu adam.Benim özgüvenimi çaldı hayallerimi çaldı.Özellikle bugün çok aşırı sinirliyim eşime karşı neden bilmiyorum.
Ya inanın tertemiz bi geçmişi var.Hiç gizemli bi adam değil benim kocam.Banyoda kalma süresine dikkat etmeye başladım uzun süredir hatta kapıdan dinledim acaba bir şeyler yapıyor olabilir mi diye.Ama yok her şey normal zaten çok uzun süre kalmıyor banyoda.Onu bile yaptırdı bana adam yani artık kendime hayret ediyorum.Evet dinimize göre boşanma hakkınız var rahat olun.. Ama benim merak ettiğim neden yani bunca neden sayıldı burda hiçbiri değilse ne yani.. Bilgisayarının geçmişine iyi bakın lütfen bu Adam bir şekilde rahatlayacak sonuçta sizle değilse kendi basına değilse başkası yoksa video izlemiyorsa nasıl benim bile beynimi kemirdi bu iş..
Aslında diğer sorunların olması avantaj olmuş daha kolay olmuştur bu kararı alman.Ama işte hem çok iyi koca gibi davranıp hem bu konuda pasif davranınca ayrılma kararı almak daha zor.Kendisi de diyo bunun dışında bi sorunumuz yok bizim diye.Yani sanki kes sesini otur daha ne istiyorsun dermiş gibi hissediyorum bazen bakışlarından.İşte sürekli ev almaktan bahsediyo ama bence bu evlilikte önceliğimiz ev almak değil bu sorunu çözmek olmalı ama kendisi bunu anlayamıyor malesef.
Merhaba.
İlk zamanlar ben de sürekli istedim hiç önemsemedim bile onun isteyip istememesini gurur yapmadım.İlk aylarımız güzel geçsin istedim.Ama ben her yaklaştığımda ''öff bu ne ya gene mi'' ifadesini gördüm kocamın suratında ve zamanla yıldım vücudumu beğenmemeye başladım.Zaten sinirimden çok yedim ve kilo aldım birazcık.
Şu an eşime yaklaşmak asla istemiyorum çünkü beni hak etmiyor bu adam.Benim özgüvenimi çaldı hayallerimi çaldı.Özellikle bugün çok aşırı sinirliyim eşime karşı neden bilmiyorum.
Kesinlikle çok doğru bi tespit.En azından bakire olmak ya da olmamak sevişmeye engel değil ama bu şekilde resmen cinsel hayata ket vuruluyor.![]()
Yani ayrı şehirlerde olduğumuz için çok fazla görüşemiyorduk fakat görüştüğümüz zamanlarda birlikte oluyorduk ve gayet derin bi arzuydu benim gördüğüm yüzeysel değildi.Evlenmeden once sevişiyor muydunuz? Arzuluydu dediginiz yuzeysel mi yoksa?
İnan bazen aynı koltukta oturmak bile istemiyorum sinirleniyorum.Kendisiyle pek çok kez ciddi biçimde konuştum ben hep net oldum zaten.Boşanmayı da ciddi ciddi düşündüm konuştum da.Hatta demiştim önceki sayfalarda kendime küçük bi ev bile aramaya başlamıştım evden gitmek için.Ama eşim bunu asla istemiyor ayaklarıma kapanıyor diyebilirim.Bu işi çözeceğim sen haklısın ama lütfen bana şans ver diyor.Gerekirse ameliyat bile olurum diyor.(Ama o ameliyatı 60 70 yaşındaki tamamen ereksiyonu bitmiş adamlara yapıyorlar ve kendisinin buna asla ihtiyacı yok).Kısaca artık duygu sömürüsü mü yoksa beni gerçekten aşırı mı seviyor bilmiyorum ama ağlıyor falan beni ikna ediyor.Ee napcaksın. O bi koltukta sen bi koltukta oturmaya devam mı etceksin?
Yani ayrı şehirlerde olduğumuz için çok fazla görüşemiyorduk fakat görüştüğümüz zamanlarda birlikte oluyorduk ve gayet derin bi arzuydu benim gördüğüm yüzeysel değildi.
Ya da acaba ben kendimi mi kandırdım ki ilk tecrübem olduğu için bilemedim.Ya da çok yoğun duygular beslediğim için.Zamanla mantıklı düşünmeye başladım zaten.
Çok ama çok teşekkür ederim konuşacağım kesinlikle.Son bir defa al karşına konuş derim sadece evli değilim anlayamıyorum bır yere kadar , umarım cok mutlu olursun .
Gerçekleşiyordu tabi ki ve bunu kendisi istedi zaten gerçekleşmesini.Ya şimdi çok detay vermek istemiyorum ama inan ben bir kadın olarak her erkeğin isteyebileceği arzu edebileceği şeyleri yaptım eşime.Sırf daha çok istesin bu sorun çözülsün diye.Ki kendisi hepsinde çok zevk aldığını söylüyor ama tekrarını neden istemiyor bilemiyorum.Canim yuzeysel dedigim yani cinsel birlesme tam olarak gerceklesiyor muydu yoksa öpüşüp koklasip balayina mi erteleniyordu. Boyle bi durumun bi cok seyi atlatmaktan daha yipratici oldugunu dusunuyorum. Bir iki ay beklerim ben olsam muhtemelen. Ama bu sizin libidonuzla da alakali. Eger yapmak istemiyorsaniz adami da kaybetmeye gerek yok.
Sinirlenmek ustelemek geri tepecektir. Bir raddeye kadar düzelebilir bi sorun bu benim etrafımda gördüğüm kadariyla. Hic bi zaman deli gibi arzulayan birine dönüşmez gibime geliyor.
Ama sırt üstü yatırıp mumkunse belinin altina hafif bi yastik koyarak o bolgeyi daha dokunulabilir hale getirip, Sadece oralla, yarım saati gecen bir sure boyunca, yaklastirip durdurarak hayatinin orgazmini yasatirsan bir seyler degisir gibime geliyor.
İşte ama kendisi güya beni inanılmaz seviyor.Açıkçası artık duyguları da bana samimi gelmemeye başladı.Bu konu yüzünden kavga ediyoruz adam çiçek alıp geliyor ertesi gün.Yahu be adam benim istediğim çiçek değil keşke bi öpüp bişeyleri başlatsan ama yok allahım yaratmış takip etmiyo.Sinirlerim bozuldu şu an.Arkadaş evlenmişsnz insanlar nasıl sevişmez anlamıyorum ya. Yani insan hep ister 2 günde bi falan olur, hatta hergünde olur. Yani sevişmek sevmekden gelmez mi ya, valla anlamadm ben
İşte ama kendisi güya beni inanılmaz seviyor.Açıkçası artık duyguları da bana samimi gelmemeye başladı.Bu konu yüzünden kavga ediyoruz adam çiçek alıp geliyor ertesi gün.Yahu be adam benim istediğim çiçek değil keşke bi öpüp bişeyleri başlatsan ama yok allahım yaratmış takip etmiyo.Sinirlerim bozuldu şu an.
Ben de bunu kendisine defalarca söyledim ama karşımda hep susan bi adam.Bence de evlenmemesi gerekirdi ya da evlenmeden bana anlatması gerekirdi bunu kabullen filan diye o zaman konuşmaya hakkım olmazdı.Üstelik nişanlıyken birbirimizden ayrı kaldığımız için kendisi bana şunu şunu yaşıycaz her şey çok güzel olacak şeklinde konuşan bir insandı.Allah'a isyan etmeyin siz yine de. O takip eder de bence esinizin niyeti yok. Sizi sevse en azindan bosanip gercek bir erkekle evlenmenizin yolunu acabilir. Bence kendini seviyor. Ya da madem boyle bi durum var sizi kaybetmek de istemiyor, e o zaman bunun caresine bakmasi lazim o da yok. Aseksuellik diye bi durum var belki de oylelerdir. Ama cinselligi de sevmiyorsa istemiyorsa evlenmemesi lazim. Cocuk degil evlenince napildigini bilmesin. Ki cocuklar bile biliyor artik
Allah allah değişik adam ya. Allah yardımcın olsunİnan bazen aynı koltukta oturmak bile istemiyorum sinirleniyorum.Kendisiyle pek çok kez ciddi biçimde konuştum ben hep net oldum zaten.Boşanmayı da ciddi ciddi düşündüm konuştum da.Hatta demiştim önceki sayfalarda kendime küçük bi ev bile aramaya başlamıştım evden gitmek için.Ama eşim bunu asla istemiyor ayaklarıma kapanıyor diyebilirim.Bu işi çözeceğim sen haklısın ama lütfen bana şans ver diyor.Gerekirse ameliyat bile olurum diyor.(Ama o ameliyatı 60 70 yaşındaki tamamen ereksiyonu bitmiş adamlara yapıyorlar ve kendisinin buna asla ihtiyacı yok).Kısaca artık duygu sömürüsü mü yoksa beni gerçekten aşırı mı seviyor bilmiyorum ama ağlıyor falan beni ikna ediyor.
HahahahaaaBu adama büyü yapmış olabilirler yoksa bi erkek böyle duramaz hem seviyor hem yaklaşmıyor.Sizi çekemeyenleriniz olabilir çok iyi durumda iseniz.Bnce güvenilir 3 harflileri olan bir hocaya baktır derim.
Evet evet artık bunu sorguluyorum zaten.O ilk zaman ki aşkla hevesle ben bunu görmezden gelmiş olabilirim.Ya da kendini bana böyle göstermek için çabaladı.Ama şu da var nişanlılığın son ayları çok değişmişti aslında ve ben nişanı atmayı bile düşünmüştüm kendisi yine ne yaptı etti beni ikna etti.Ama keşke o zaman nişanı atsaymışım belki hayat daha kolay olacaktı benim için o zaman.Benden uzaklaşmış gibiydi yalnız kalmamak için çabalıyordu adeta.Ama ben hep evlenince düzelir zaten yuvamızda baş başa olucaz diye kafama takmamıştım ama keşke taksaymışım ve ayrılsaymışım.Daha önce bir bayan da böyle bir konu açmıştı ve demişti ki eşim nişanlıyken bir sorun yoktu ama evlenince problem başladı diye. Hatta öncesinde ilk eşi adamı isteksizliği yüzünden boşamış ama nişanlıyken bir sorun görmediği için söylenenlere inanmamış. Bence aynı şey sizin için de geçerli olabilir mi? Belki eşiniz başından beri isteksizdi, ama ya ilk hevesle ya da bu durumu kapatmak ve sizi evliliğe ikna etmek için böyle görünmüş olabilir mi?