cnm her erkek bir degil sen mücadeleden kacma benim esimde 27 yasında evlendi o yasa kadar ailesindne ne terbiye ne oturma ne yemek yeme ne el yıkama alıskanlıgı olmus 7 senedir evlilyim ilk 5 yıl her yere kagıtlar koydum suya sabuna
dokun wc de sifonu cek ellerini yıka dislerini fırcala ayaklar yıkanır camasır hergün degistirlir kendisi zira 4 günde bir degistirmek istiyodu ben ne yaptım küste olsam kavgalıda olsam her gece sabah o wc ye gittiginde ellerini yıkaaaaaaaaaaa sifonu cek dislerini fırcalaya diye bagırdım camasırını degistirmedimi kirliye atıyodum o alıp gidiyodu bende her kirliy
e attıgımda üstüne sıvı sabun sampuna krem vs vs döktüm alamasın diye buna 14 saat calıstıgı ve dogal olarak koktugu coraplaro dahil adam böyle görmüs ve ben bu yanlıs diyince hayır diyodu ben sabırla bazen bagrarak bunu degistirdim degistirdim ama nasıl cok zor oldu yani ben ailemde görmedi isten gelinir eller yıkanır dusa girilir mis gibi kıyafet giyer oturusun ama esimde 14 saat calıstıgı tozlu pantolonuyla yeni sildigim berjerlerime oturur arap sabunuyla ovdugum parkelerin üstünde terli ayak ve corap izleriyle gezerdi
buda benden sana gelsin erkekler gercekten cocuk gibi yeterli terbiyeyi ve ilgili gösterdin mi tabiri caizde köpek olmıcak sözünden cıkmıcak erkek vardır
kimisi cinsellikle kıvırır isi kimisi ailenden cekinir karısıyla iyi gecinir kimi menfaatcıdır karısının maası iyidir susar vs vs örnekler coganır senin esinin neye zafı varsa ordan git eminim adam edersin onu