Eşimin isteksizliği hayata olan isteğimi tüketti :(

ben cahil degilim bana göre olanı yazdım allah korusun sizin gibi kadınlardan toplumumuzu asıl 1 5 yılda hic olmamıs degil 10 kere olmus azmı ille her gece olmak zorunda mı bence senin baska soruların var adamdan bosanmaya yer arıyosun seven insana cinsellik falan hak getire senede bir olsa der gam yemez
sen gercekten şakamısın 1.5 yılda 10 kez ve sız azmı dıye soruyorsunuz ....

Siz beni o kadar kırdınız ki sözlerinizle.Ben aylardır bu sorunla mücadele ediyorum sabrediyorum.Ve utanmadan bana azgın şehvet düşkünü fa..şe dediniz.Lütfen kendi tavsiyeniz size alsın sizin tavsiyenize ihtiyacım yok.Teşekkürler.Lütfen yazmayın artık.
Canim sen ona takilma buralarda onu pek ciddiye alan yok.. Uslubuna bakmak yeterli ciddiye almamak icin..

Vslls bana kimse azgın filsn demedi herkes hakverdi nisanlımda cinsel sorunlar vsrmıs bunu kendi ailesi biliorken bana soylememisler saklıcaklarda aklısıra. İleride cocuk olmayacsktı ayrılacsktık bu seferde kızdan kaynaklı diceklerdi allah yuzume baktıda ayrıldık. O utansın ayıp koskoca adam kackasına gelmissin sen evlenmeye niyetleniorsan git tedavini ol elin kızını mundar edip yazık etme ayıp ysni. Sonra karsıma kocam cıktı ona da acık acık sordum her seyi bastan oyle evlendim.
Ne güzel siz şanslıymışsınız.Malesef ben evlendikten sonra sorunlar gün yüzüne çıktı.Bakın böyle bi sorun olsun ben razıyım.Sonuna kadar da mücadele ederim.Ama ilacı bile ben zorluyorum içmesi için.Psikolog doktor hep benim çabalarımla oldu.Olması gereken bu değil ya hayır.Bu kadarı kadınlara haksızlık.

Durumunuza üzüldüm.. Saçma yorum yapan arkadaşlara da kafanızı yormayın. Eşinize keçi boynuzu pekmezi içirin günde üç kaşık . Bağışıklık sistemi için dersiniz :) Bol bol kuruyemiş.. hormonları ister istemez harekete geçer..

Siz beni o kadar kırdınız ki sözlerinizle.Ben aylardır bu sorunla mücadele ediyorum sabrediyorum.Ve utanmadan bana azgın şehvet düşkünü fa..şe dediniz.Lütfen kendi tavsiyeniz size alsın sizin tavsiyenize ihtiyacım yok.Teşekkürler.Lütfen yazmayın artık.
Forumlar böyle ne yazikki hiç kafanıza takmayin sorununuz bence onemli. Kadınsin sana susmak düşer diyor çok bilmiş arkadaş kadınların duyguları istekleri olamaz zaten onlara göre, ; bundan yıllar önce çok kötü bi olaya şahit olmuştum buraya yazdım çünkü ne uapacagimi bilmiyor kimseye söyle soylemiyordum ve sonuç ne hakaretler ne rontgenciligim kaldı ne başka bişey. Konuyu kapattım. cevap bile yazmayın.

Yalnız işin dini boyutuna girersek şu an eşim günaha girmiyor mu karısının ihtiyaçlarını önemsemediği için?
Ki dinen boşanmak benim hakkım şu anda.Bu konuyu da araştırdım ve dini açıdan da ben haklıyım.Çünkü eşler birbirlerinin her anlamda ihtiyaçlarını gözetmek zorunda.Bakın bazen ayda bir bile olmadığı zamanlar oluyor çünkü ben yaklaşmayı bıraktım.Mücadele eden ben olduğum için ben elimi çekince hiçbir şey yaşayamıyoruz zaten.
Şu an bebek sahibi olmak istemiyorum eşim de istemiyor zaten.Yine de sağolun ama öneriniz için.

Haklisiniz sonuna kadar sizin hakkiniz bunu ona bildirin seni çok arzuluyorum diyin bana eziyet ediyorsun diyin bütün bunları yapın allah rızası için dua edin birZda ha sabredin bence bi yuva kolay kurulmuyor

Durumunuza üzüldüm.. Saçma yorum yapan arkadaşlara da kafanızı yormayın. Eşinize keçi boynuzu pekmezi içirin günde üç kaşık . Bağışıklık sistemi için dersiniz :) Bol bol kuruyemiş.. hormonları ister istemez harekete geçer..
Teşekkür ederim evet aslında bunu bilerek yazdım buraya.Saygı çerçevesinde karşıt görüşlere de varım elbette.Hatalarım varsa söylenir ve ders alırım ne de güzel olur.Ama şahsıma hakaret edildiği için üzüldüm.Bir de çok hassaslaştım bu konuda artık o yüzden aşırı tepki veriyorum.Yaptım onları da inanın çok yedirdim de ama şu an hiç umursamıyorum.Evde yemek temizlik vs. yapmak bile içimden gelmiyo pek iyi hissetmiyorum açıkçası kendimi.Eşimi düzelteceğim derken kendimi hasta ettim galiba ve bunu buraya yazdıkça konuştukça fark etmeye başladım.

Ne güzel siz şanslıymışsınız.Malesef ben evlendikten sonra sorunlar gün yüzüne çıktı.Bakın böyle bi sorun olsun ben razıyım.Sonuna kadar da mücadele ederim.Ama ilacı bile ben zorluyorum içmesi için.Psikolog doktor hep benim çabalarımla oldu.Olması gereken bu değil ya hayır.Bu kadarı kadınlara haksızlık.
Ben sana bir sey soracagım aklıma gelmisken esinin kac kardesi var? Babası hayatta mı ksyınvslidenle kayınbabanın arası nasıl? Bunları soruyorum cunku bir yere getircem ılayı cnm
sen azgın degılsın o bayan kadın olsugunu unutmuş normal 4güne bır don degıstren adaöa düsmüş yazık
he bacım temiz olmayan adamla da yasanmaz be.

çok zor.. hem cinslerinden hoşlanma ihtimali yüksek bence de bir psikoloğa derdini anlat ve eşinin de görüşmesini sağla bence.. kesinlikle yanaşmaz ama ay ne bileyim aklıma başka bir şey gelmiyor..

Forumlar böyle ne yazikki hiç kafanıza takmayin sorununuz bence onemli. Kadınsin sana susmak düşer diyor çok bilmiş arkadaş kadınların duyguları istekleri olamaz zaten onlara göre, ; bundan yıllar önce çok kötü bi olaya şahit olmuştum buraya yazdım çünkü ne uapacagimi bilmiyor kimseye söyle soylemiyordum ve sonuç ne hakaretler ne rontgenciligim kaldı ne başka bişey. Konuyu kapattım. cevap bile yazmayın.
Ben de zaten inanın en önemsiz geyik konuya bile cevap yazarken kimseyi yargılamamaya kırmamaya çalışıyorum o nedenle.Hatta bundan sonra daha da dikkatli olacağım.Teşekkür ederim desteğiniz için.

Ben sana bir sey soracagım aklıma gelmisken esinin kac kardesi var? Babası hayatta mı ksyınvslidenle kayınbabanın arası nasıl? Bunları soruyorum cunku bir yere getircem ılayı cnm
he bacım temiz olmayan adamla da yasanmaz be.
Eşimin 7 abisi 2 tane de ablası var.Baya kalabalık bi aile yani.Eşim en küçük çocuk.

bırde egıtım vermege calısmıs baksana 6 yasında kızım bıle hergun kendısı degıstırı camasırını o yuzden bu kadının bu cvplarına şaşırmadım avıkcası cahıl

Eşimin 7 abisi 2 tane de ablası var.Baya kalabalık bi aile yani.Eşim en küçük çocuk.
. Masallah. Aslında su sebeple sordum dedim ya eski nisanlımda da cinsel sorunlar varmıs diye. Onukinin kalıtsal oldugunu anladım cunku tek coxuktu ve 8 yılın sonunds dogmus cunku babasında cinsel sorunlar varmıs dolayısıyla da kendine de gecmis. Esin kilolu mu? Sisman erkeklerin bazıları problemli olabiliyor. Ya bacım sen cok mutduzsun ama nasıl olacak bu is. Adamıda bilmiyoruz tanımıyorz arkasından bir sey diyemiorum acabs ne sorunu var,muska mı vsr evde büyü mü var? Allah korusun aklıma geliyor

Teşekkür ederim evet aslında bunu bilerek yazdım buraya.Saygı çerçevesinde karşıt görüşlere de varım elbette.Hatalarım varsa söylenir ve ders alırım ne de güzel olur.Ama şahsıma hakaret edildiği için üzüldüm.Bir de çok hassaslaştım bu konuda artık o yüzden aşırı tepki veriyorum.Yaptım onları da inanın çok yedirdim de ama şu an hiç umursamıyorum.Evde yemek temizlik vs. yapmak bile içimden gelmiyo pek iyi hissetmiyorum açıkçası kendimi.Eşimi düzelteceğim derken kendimi hasta ettim galiba ve bunu buraya yazdıkça konuştukça fark etmeye başladım.

Haklısınız bizim de böyle gelişi güzel yazdığımıza bakmayın.. Cidden çok üzüldüm :( Kadının kadınlığını yaşamak istemesi suç mu ? O yüzden eleştirileri boş verin.. Mutlaka bir sebebi vardır ama ne ? Umarım çok yakında her şey tersine döner.

. Masallah. Aslında su sebeple sordum dedim ya eski nisanlımda da cinsel sorunlar varmıs diye. Onukinin kalıtsal oldugunu anladım cunku tek coxuktu ve 8 yılın sonunds dogmus cunku babasında cinsel sorunlar varmıs dolayısıyla da kendine de gecmis. Esin kilolu mu? Sisman erkeklerin bazıları problemli olabiliyor. Ya bacım sen cok mutduzsun ama nasıl olacak bu is. Adamıda bilmiyoruz tanımıyorz arkasından bir sey diyemiorum acabs ne sorunu var,muska mı vsr evde büyü mü var? Allah korusun aklıma geliyor
O tip dini konulara girmeyelim yasak burada.Yok eşim kilolu değil.Kalıtsal değil abilerin falan da çok çocuğu var zaten.

Back
X