- 22 Temmuz 2008
- 562
- 818
- 303
- Konu Sahibi sufisentir
Dün gece konuştum biraz bahsettim ama senin için tekrar yazayım daha detaylı olarak.
Eşime tüm nedenleri sıraladım.Beni aldatmıyorsun ,benimle bi sorunun yok ,eşcinsel değilsin ,aseksüel değilim diyorsun,kendini tatmin etmiyorsun,benim vücudumla ilgili bi sıkıntın yok,psikolojik bi sorunun olmadığını söylüyorsun dedim.Evet dedi.
O zaman neden 15 ayda bir kez olsun bana adım atmadın dedim her gün birbirinin neden aynısı üzüldüğümü ağladığımı gördüğün halde neden bekliyorsun dedim.Gittim araştırdım işte o ilacı aldım ya onu kullanıcam dedi.
Ben de bunu çok daha önceden neden yapmadığını sordum.Cevap vermedi.Hatta evlenmeden önce bu soruna çözüm bulması gerektiğini söyledim.Şu an ben boşanmayayım diye yapıyorsun dedim.
Hayır öyle değil gibi bişeyler geveledi.
Peki bu iş ne olacak nereye kadar böyle sürecek benden ne bekliyorsun dedim?Sen haklısın tamam ama bunun başıma gelmesini ben istemedim ben de üzülüyorum dedi.
Ben de o zaman çaba gösterebilirdin her şeyle ben uğraştım didindim dedim.Cevap vermedi yine.
Yani tamam sen iyi olabilirsin ama evliliğimizde en temel şey eksik bu böyle devam ederse mecbur boşanmak zorunda kalıcaz zaten dedim.O zaman ben öleyim ya keşke ölsem filan gibi saçma sapan konuşmaya başladı.
Ben de bu iş çözülmezse boşanmaya kesin ve net kararlıyım artık bunu kabul et dedim.
Sonra ben burayı okurken burda bazı yorumları gördü işte sen daha gençsin çocuk yok boşan gibi yorumları.
Çok morali bozuldu sen milleti dinle filan dedi.Ben de bunun başkalarının değil benim kararım olduğunu söyledim.İçeri geçti yattı sonra kalktı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum filan tarzı şeyler söyledi.
Bense hiçbir tepki vermedim.Şİmdilik böyle durumlar uzun olduysa affola artık.
Benim herifte aynen böyle, konuşunca sarılır ağlar ben seni çok seviyorum der ama icraat yok! Ben yumuşayınca tekrar eski haline bürünür. 2 buçuk yılımı harcadım, 2 buçuk yılda bir sürü sağlık problemlerim çıktı. Ömür törpüsü bunlar....