- Konu Sahibi justamother
-
genel olarak yazılanlardan herkesin ban ahakverdiğini ve gereksiz yere rahatsızlık duymadığımı anladım.peki ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim,eşimle nasıl bi konusma yapmalıyım??sonuçta işten ayrıl deme şansım yok,el mecbur hergün beraberler,görüşmelerine engel olamıycağıma göre napıcam ben??????????
genel olarak yazılanlardan herkesin ban ahakverdiğini ve gereksiz yere rahatsızlık duymadığımı anladım.peki ne yapmalıyım,nasıl bir yol izlemeliyim,eşimle nasıl bi konusma yapmalıyım??sonuçta işten ayrıl deme şansım yok,el mecbur hergün beraberler,görüşmelerine engel olamıycağıma göre napıcam ben??????????
Allah yardımcınız olsun. Kimseyi doğru yolundan ayırmasın.:26: eşinize fazla baskıcı kuşkucu olmayın . daha da karsı tarafa itebilir bu onu.
anlayamadıgım karsı taraftaki bayan da evli. onun eşi bu durumun farkında mı acaba? geceleri eşinizle nette yazısıyor vs.
bi kere bu kızdan ve eşinden konu açılmıltı,dediki eşim rahat bi ilişkileri varmış kız kendi arkadaslarıyla takılıyomuş kocası da kendininkilerle..sıkmıyolar birbirlerini demişti ilk tanıştıkları zamanlarda.zaten diyorum ya öğle yemeğine 3ü beraber gidiyorlarmış
ha birde bişey daha ekleyim tutki çok iyi arkadas oldunuz,çok iyi anlaştınız sonuçta iki tarafda evli,tweetleşmek yerine ailce oturalım desenize.ben bu kızla iyi anlaştım hayartım akşam oturmaya çağırdım eşiyle beraber de,haksız mıyım????????liseli çocuklar gibi netten konusmak ne yaa veya işyerindeki pc den yazışmak ne????bu kadar cok konusacak neyiniz var??yazdıkça dökülüyo içimde kalıp eşime söyleyemediklerim
Eğer bir kadın durup dururken birşeylerden huylanıyorsa o işin altında mutlaka ama mutlaka bişiler var.
Hır cıkarma, sessiz sessiz izle. Ve şunu bil; hiçbir günah gizli kalmaz, Allah mutlaka ama mutlaka ezilenin önüne cıkarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?