eşimin işyerinde çalışmaya başlayan bayan,yardım lütfen...

benim eşimde arada facemidir ne halttır ordan 15 yıl önceki liseden sınıf arkadaşıyla bir iki defa görüşmüştür en fazla 3 tür yani bn ona bile deli oldum nasıl dayandınız görmezden geldiniz .gerçekten bana saçma geliyo bi bayanla bi erkekğin iş arkadaşım deyipte samimi olması..

heee birde esas uykularımı kaçıran noktayı yazmayı nasılda unuttum!!! eşimin eişyerinde bell,i hedefleri tutturunca ödül veriyolar tüm çalışanlara.bu seferki ödülleride hep beraber gece kulübünde eğlenmeye gidecekler ve ödül olduğu için işveren sadece çalışanları götürüyo herkes eşsiz gidiyo,tamda bu olayın üstüne bu gece kulübü muabbeti çıkınca uykularım kaçar oldu.bende gelcem kendi hesabımı kendim öderim desem kimsenin eşi gitmiyo benim ne işim var.sen gitme desem olmaz müdürleri organize ediyo motive olabilmeleri için ve herkes gidiyo.ben şimdi ne yapayım????yazarken bile sinir basıyo beni!!!!!!!!

konuş tavırla bağırıp çağırmakla çözülmez bu iş
normal iş arkadaşlığına birşey demediğini ama mesai saatleri dışında gece vakti konuşmalarının rahatsızlık verdiğini söyle
ne olursa olsun gece konuşmaları doğru değil
eşini sen daha iyi bilirsin sonuçta

bi kere bu kızdan ve eşinden konu açılmıltı,dediki eşim rahat bi ilişkileri varmış kız kendi arkadaslarıyla takılıyomuş kocası da kendininkilerle..sıkmıyolar birbirlerini demişti ilk tanıştıkları zamanlarda.zaten diyorum ya öğle yemeğine 3ü beraber gidiyorlarmış ;eşim,kız ve kızın eşi

Son düzenleme:

üçü beraber derken kimler anlamadım..
ne saçma ilişkiler var ya rabbim bn eşimle yanımda veya nişanlım sözlüm neyse üçüncü bir kişiyle nasıl gidersinki..zaman ne kadarda değişmiş.biz çok gerilerde kalmışız..

ha birde bişey daha ekleyim tutki çok iyi arkadas oldunuz,çok iyi anlaştınız sonuçta iki tarafda evli,tweetleşmek yerine ailce oturalım desenize.ben bu kızla iyi anlaştım hayartım akşam oturmaya çağırdım eşiyle beraber de,haksız mıyım????????liseli çocuklar gibi netten konusmak ne yaa veya işyerindeki pc den yazışmak ne????bu kadar cok konusacak neyiniz var??yazdıkça dökülüyo içimde kalıp eşime söyleyemediklerim

aha da bak çıkıyo neden bi bayanla erkeğin neden arkadaş olamayacakları..o kadar dertlilerse her dkika her saat msn den konuşacak kadar ikisininde eşleri var onlarla paylaşsınlar..her zaman bi sınır olmalı..

ha birde bişey daha ekleyim tutki çok iyi arkadas oldunuz,çok iyi anlaştınız sonuçta iki tarafda evli,tweetleşmek yerine ailce oturalım desenize.ben bu kızla iyi anlaştım hayartım akşam oturmaya çağırdım eşiyle beraber de,haksız mıyım????????liseli çocuklar gibi netten konusmak ne yaa veya işyerindeki pc den yazışmak ne????bu kadar cok konusacak neyiniz var??yazdıkça dökülüyo içimde kalıp eşime söyleyemediklerim

Eğer bir kadın durup dururken birşeylerden huylanıyorsa o işin altında mutlaka ama mutlaka bişiler var.

Hır cıkarma, sessiz sessiz izle. Ve şunu bil; hiçbir günah gizli kalmaz, Allah mutlaka ama mutlaka ezilenin önüne cıkarır.

hıc gıtme etme bende geleyım deme
ama o gun mutlaka hasta olmalısın

Arkadaşım öncelikle gözün açık olsun bir kadının düşmanı yine kadındır. Erkekler malesef çok saflar bunları düşünemiyorlar ama kadınlarda bi bukadar şeytan bence peşlerini bırakma cnaım ya çünkü eşinin aklını çelebilir. benim yakın arkadaşımla eşimin başına gelmişti. Uyanık ol ne olur. Diğer arkadaşında dediği gibi eşeğin aklınada karpuz kabuğunu düşürme kadının kötü huylarını öğren ve eşine çaktırmadan laf arasında söyle.
Allah yardımcın olsun cnaım

Ben ne kadın erkek arkadaş olmaz diye düşünürüm ne de kadının düşmanı
yine kadındır derim. Bu olayda tutumunu koruması gereken ve sizin tutumundan
dolayı sorumlu tutabileceğiniz tek kişi eşinizdir. Benim çok sevdiğim arkadaşlarım var,
erkek ama asla yılışmam, samimi olmak demek mesafeyi tamamen kapatmak demek
değildir. Ben böyle davranırken eşimden de aynı şeyi beklerim. Tıpkı sizin gibi...

Eşiniz ithamda bulunduğunuzu ima etmiş ve zeytinyağı olmaya çabalamış ama
siz ona durması gereken çizgiyi göstermişsiniz. Bu durumda durup düşünüp size
hak vermesini beklemeniz de normal. Sanırım yeterince algılayamamış niyetinizi.
İsterseniz bunu açıkça ifade edin. Onu itham etmediğini, elbet arkadaşları olabileceğini
ama arkadaşlıkların da bazı sınırları olması gerektiğini belirtin. Üstüne bir de empati
yapmasını isterseniz sizi anlayacağını umuyorum.

Son düzenleme:
arkadaşım ben fikrimi söyleyeceğim; ama altını çize çize..
bir kadın başka bir kadının hareketlerinden ya da birşeyden huylanıyorsa kesinlikle altından bişey çıkar
takipte ol, sürekli bu konuyu dile getirerek değil de ince ince..

zaten kendin de söylemişsin öyle kıskanç değilimdir diye, ee bu kadından rahatsızsan vardır bişey
tamam elle tutulur bişey olmayabilir ama samimiyetimle söylüyorum malesef bu tarz yaklaşmaların sonu kötü oluyor

eşin bankacı ve communicatier dan yazışıyor herhalde. bence sen konuştuğu kıza kafa yormayı bırak ve büyük resmi görmeye çalış , bankalarda çalışan insanlar medeni durumlarına göre üçe ayrılır ; boşanmış olanlar , tekrar evlenmiş olanlar ve hiç evlenemeden yaşlanmış olanlar. mutluluklarının bozulmasının sebebi ;hergün birsürü müşteri ve yönetici tarafından hakarete uğramalarıdır , bu nedenle kurduğunuz yuvayı korumanın ilk adımı eşinin meslek değiştirmesidir. kaldı ki şubecilik yapan bir banka çalışanı hergün 200'e yakın insanla muhattap olur ve şubeye her türlü müşteri gelebilir,zengin-fakir,yaşlı-genç,hayat kadınları bile aylık işlemleri için bir banka şubesini ziyaret etmek zorundadırlar ve bir ilişki yaşamak isteyen bir erkek için sınırsız seçenekler sunar bu ortam. senin eşin aladatmaya meğilli ise zaten o kızdan çok daha fazlası vardır , ama öyle bi eğilimi yoksa o kızla yazışmasından bişey çıkacağını tahmin etmiyorum.

Ben senin yerinde olsam bağıra çağıra kavga ederdim,sen yine içinde tutmuşsun bazı şeyleri.Ama mantıklı olan bu değil tabi.Hiçbir şey olmamış gibi davranıp,eşini izlemeye alabilirsin.Allah yardımcın olsun.

canm bence sen eşine belli etme boşver ama ona vakit harcamasını engelle derim..yani eşim bana bi ark.m var çok kafa çok iyi anlaşıorum dese parçalarım heralde bravo sana sen gerçekten kontrollüsün belli o yüzden bence nete girmesini,yemeklerde yanlız olmamasını ne bileyim daha nasıl görüşüolarsa onları eşinle sen paylaşsan yani anlatabildimmi?? ayrıca o kadının eşi bence bukadar geniş değildir hatta bi kadın bi adama bu kadar zamn harcıyorsa eşinden ilgi göremiyordur Allah korusun yani arkadaş ayagına nefisleri kayar akıllarında yoksa bile şeytan bu...bu derece kontrollü bi bayanın bu konuyu en güzel ve mantıklı şekilde atlatacagını düşünüorum ben..ayrıca birilerine sorma konusunu unut!!! kadının kulagına giderse çok kötü duruma düşersin ayrıca sormana gerek yok ben bişi diyimmi benm düşüncem bu ama herkes birbiri ile görüşüp samimi olurken bu iş yerinde neden bayanlar bu kızı sorun etti dersin ?? senin görmediğini yani o iş yerinde oldukları için onlar görmüş..benm aklıma gelen başıma gelir yaaa allah korusun inş senn düşündügümüz gibi değildir cnm

Canım belli ki eşin söz konusu kızla sohbet etmekten hoşlanıyor.Ortak ilgi alanları vs var onlar üzerine cene calıyor.Bu durum eşinin hoşuna gidiyor ona bir değişiliklik gibi geliyor.Benim sana tavsiyem bu durum daha derinleşmesini önlemen.Belki derinleşir belki derinleşmez bilinmez ama sen bi süre eşinin dikkatini üzerinde tut.Akşamları eşinin sevdiği dizileri filmleri ayarla,eşinin hoşlandığı yerlere gidin.Eşin oyunlardan hoşlanıyorsa,seninde cevrende bu oyunlardan anlayan biri varsa onlara sor seninde hoşuna gidebilecek bir oyuna başla.Eşini de yanına al ben başladım bu oyuna ama yapamıyorum beraber baksak ya diye alın cerezinizi cayınızı takılın beraber.
Ama bunları eşinin gözüne sokmadan doğal bir sürecte yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…