- Konu Sahibi justamother
-
eşinin davranışları hiç normal değil canım kadından etkilendiği ortada.nasıl önlemini alırsın bilmiyorum ama ben de aynı durumu yaşadım kocam arkadaşının eşiyle samimi konuşmalar yapardı onu uyardım sen abartıyorsun dedi günahına giriyorsun kadının dedi sonra hırçınlaştı hep inkar etti ama en son kendi ağzıyla aldattığını itiraf etti.ben asla kıskanç bir kadın değilim eşime çok güvenirdim onu hiç bunaltmadım sonra onu insanlar yanlış anlıyor diye uyardım ama adam bildiğini okudu.kocan niyeti bozmuşsa yapabileceğin birşey yok ta ki onun kafasına dank edene kadar yada kadına açık açık eşinle görüşmesini istemediğini söyleyeceksin ama bu da ayrı bir dedikodu konusu olabilir.bence sen eşine rest çek o kadınla konuşmasını asla istemediğini yoksa evliliğini gözden geçireceğini söyle belki bunu söylemek için erken diye düşünebilirsin ama bende saflığımın iyi niyetimin kurbanı oldum eşimi uyarmakta geç kaldım sen geç kalma
kızlar eşimle sakince konusmaya karar verdim,ama malesef sakinliğimi koruyamadım böyle bir konusmada ve birbirimize girdik,o beni suçlu ilan etti,on senede ben sana yeterli güveni veremedimmi yani dedi,bağırdı çağırdı ağladı.bende bağırdım çağırdım,arkadasın işyerinde yazışmaman konusunda uyarıyo,bir diğeri yanına gidip gelmesin diye uyarıyo,ben gece konusmalarınızı görüyorum,kızın eşi ve kendisiyle yemeğe gidiyosun,bu samimiyetin nerden geldiğini merak ediyorum ve axıklama bekliyorum dedim.benim açıklama yapcak bişeyim yok,yanlış bişey yapmadım diyo başkada bişey demiyo..
senle konusmamızdan dolayı kızın yüzüne bakamadım bugün diyo,sana ne oldu diye sordu diyo.s
onra ben eşiyle ikisinin yanına gitmedim yemeğe işte onun eşi başka firmadan birileeriyle gidiyomuş bende tek çıkıyodum hadi bizimle gel dedi grupça oturduk diyo.
peki niye bana gittiğiniz günün akşamında anlatmadın diyorum,her zaman herşeyi anlatmıyorum zaten diyo.
sen işyerinde zaten berabersin ne konusuyosunda diğerleri uyarıyo diyorum,ben bi tek onla değil herkesle konusuyorum niye bi tek bu kız rahatsız etti diyo.
yanına niye sık geliyo diyorum,çünkü yeni başladığında işi ben öğretiyodum diyo.
gece yazısmana ne gerek var diyorum mantıklı bi cevap yada bahane diyim uyduramadı.sen 70 yasında baban yazsa oyunu kapatıpda cevap yazmazsın diyorum,bu kıza nasıl olduda twit attın diyorum,o an oyunda değil internetteydimde öylesine yazdım filan diyo.
bunlar tartışma ve kavganın arasında adam gibi kurulmuş cümleler bunun dışında sen bana güvenmiyonmu,sen beni nasıl bole bişeyle itham edersin,ben seni seviyorum,işten eve geliyorum oğlumla senden baska bişey yok hayatımda ben daha ne yapayım,yani ne yaptım ettim sana yaranamadım sende bütün gün kafanda senaryo yazıp beni suçluyosun diyo.
baktım özür dileyeceği veya alttan alacağı yok çıktım odadan mutfağa geçtim,oda gitti oğlumun yanına yattı ve uyudu.
çıldırmak üzereyim sanki ortada hiç bişey yokken bu tepkiyi veriyomusum gibi davranıyo,ben şimdi ne yapıcam(((((((((
Ne yapacaksın biliyor musun?
Bu tartışmadan sonra ikinizin de siniri geçince sakince konuşacaksınız.
Hiç sinirlenmemeye çalış, o sinirlenecek olsa da sakinleştirmeye çalış.
Ve bu durum beni rahatsız ediyor aile huzurumuzun durduk yere bozulmasını istemiyorum,
o nedenle davranışlarına biraz daha dikkat etmeni istiyorum,
Bana deger veriyorsan, yuvamızı önemsiyorsan yapamak yapacaksın diyeceksin...
Eger ki gerçekten kendine çekidüzen verirse amenna,
ama yok aynen devam ederse bir şeyler ters gidiyor demektir...
kızlar eşimle sakince konusmaya karar verdim,ama malesef sakinliğimi koruyamadım böyle bir konusmada ve birbirimize girdik,o beni suçlu ilan etti,on senede ben sana yeterli güveni veremedimmi yani dedi,bağırdı çağırdı ağladı.bende bağırdım çağırdım,arkadasın işyerinde yazışmaman konusunda uyarıyo,bir diğeri yanına gidip gelmesin diye uyarıyo,ben gece konusmalarınızı görüyorum,kızın eşi ve kendisiyle yemeğe gidiyosun,bu samimiyetin nerden geldiğini merak ediyorum ve axıklama bekliyorum dedim.benim açıklama yapcak bişeyim yok,yanlış bişey yapmadım diyo başkada bişey demiyo..
senle konusmamızdan dolayı kızın yüzüne bakamadım bugün diyo,sana ne oldu diye sordu diyo.s
onra ben eşiyle ikisinin yanına gitmedim yemeğe işte onun eşi başka firmadan birileeriyle gidiyomuş bende tek çıkıyodum hadi bizimle gel dedi grupça oturduk diyo.
peki niye bana gittiğiniz günün akşamında anlatmadın diyorum,her zaman herşeyi anlatmıyorum zaten diyo.
sen işyerinde zaten berabersin ne konusuyosunda diğerleri uyarıyo diyorum,ben bi tek onla değil herkesle konusuyorum niye bi tek bu kız rahatsız etti diyo.
yanına niye sık geliyo diyorum,çünkü yeni başladığında işi ben öğretiyodum diyo.
gece yazısmana ne gerek var diyorum mantıklı bi cevap yada bahane diyim uyduramadı.sen 70 yasında baban yazsa oyunu kapatıpda cevap yazmazsın diyorum,bu kıza nasıl olduda twit attın diyorum,o an oyunda değil internetteydimde öylesine yazdım filan diyo.
bunlar tartışma ve kavganın arasında adam gibi kurulmuş cümleler bunun dışında sen bana güvenmiyonmu,sen beni nasıl bole bişeyle itham edersin,ben seni seviyorum,işten eve geliyorum oğlumla senden baska bişey yok hayatımda ben daha ne yapayım,yani ne yaptım ettim sana yaranamadım sende bütün gün kafanda senaryo yazıp beni suçluyosun diyo.
baktım özür dileyeceği veya alttan alacağı yok çıktım odadan mutfağa geçtim,oda gitti oğlumun yanına yattı ve uyudu.
çıldırmak üzereyim sanki ortada hiç bişey yokken bu tepkiyi veriyomusum gibi davranıyo,ben şimdi ne yapıcam(((((((((
Eşinize güveniyor olmanız güzel işyerinde arkadaşlık olabilir ama bunu özel hayata taşıması bana normal gelmedi internette yazışmalar falan çokta hoş karşılanabilir bir durum değil bence ben kadın ve erkeğin samimi arkadaş olabileceğine inanmıyorum hani şu kafalarımız uyuyor kankayız iyi anlaşıyoruz falan bence hikaye yani asla erkekten kanka olmaz
iyi güzel söylüyosun arkadasım ama bunlar sürekli aynı ortamda veb eğer eşim kendisi söylemesydi benim nerden haberim olabilrdi yemeğe gittiklerinden veya baskalarının uyardığından.
bunca kavgadan sonra yemeğe gitseler gittim demezki,veya muabbetlerinden bahsetmezki!!
ben nerden bilicem nasıl emin olucam kadınla arasına mesafe koyup koymadığını??
eminim artık evde internetten görüşmeye cesaret edemez,kontrol ediceğimi bilir.işyerindeki muabbeti ben nerden bilicem???
çalıştığı yerde samimi olduğum insanlar var ama bu konu nasıl konusulur iş arkadasıyla??nasıl bana bilgi ver görüşüyolarmı denir???hem eşimi yerin dibine sokmu olurum hem kendimi.sonra kızın kulağına gite hem kendini bi halt zanneder hemde rezalet olur sonucta oda evli.karşıma cıkıp sen nasıl bole bişey soylersin dese ben ne cevap veririm,sonuçta ortada bi ilişki veya yakınlaşma yok.şu an itibariyle sadece iyi anlaşan iki arkadaslar,ama ben daha ilerisini kestiremediğim için huylanıyorum.
ben napıcam şimdi uzaklaşıpuzaklamadıklarını anlamak için???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?