Eşimin işyerindeki dolaptan ne çıktı dersiniz¿¿¿

Budagecer85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
45
17
3
39
Merhabalar, geçen gün çocuklarla eşimin bürosuna ziyaret e gittik, Bir büro yu 3 ortak kullanıyor.Neyse biz eşimle sohbete dalmistik ki , çocuklar elinde prezervatif ile "anneeeee bu ıslak mendil mi "diye cikageldier , şok oldum çocuklar gittikten sonra bu ne bunun işyerinde bulunmasının amacı ne diye sıkıştırdim eşimi, eşim kendinin olmadığını, orada olduğunu bile bilmediğini söyledi ve yeminler etti, eğer o seninse alt üst olursun inşallah dedim, eşim de inşallah dedi, inanmak durumumda kaldım ama bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim?

Çocuklar nereden bulmuş sormadınız mı?
3 ortaklarsa kendilerine ait masaları, kesonları vs vardır herhalde. Herkesin ulaşabileceği ortak dolaba prezervatif koyacak değillerdir. Çocukların nereden aldığı önemli.
Prezervatifler eşinize ait olmasa bile bu kadar çabuk bulunan bir yerdeyse haberi vardır. Çocuklar özel dolaptan vs aldılarsa haberi olmayabilir ancak.

Eşini takip et şimdilik inanıyor gibi yap
Nasıl takip edebilirim ki telefonu da s
Çocuklar nereden bulmuş sormadınız mı?
3 ortaklarsa kendilerine ait masaları, kesonları vs vardır herhalde. Herkesin ulaşabileceği ortak dolaba prezervatif koyacak değillerdir. Çocukların nereden aldığı önemli.
Prezervatifler eşinize ait olmasa bile bu kadar çabuk bulunan bir yerdeyse haberi vardır. Çocuklar özel dolaptan vs aldılarsa haberi olmayabilir ancak.
Iki odayı üç adam kullanıyor

Benim kuzenim de annesi evde yakalamasın diye iş yerinde saklıyordu.zaten güvenlik kameraları filan var.kadın götüremezdi de sevgilisiyle evde bir cinsel hayatları vardı.e mecburen ofis dolabına koyuyordu çocuk.hemen en kötüyü düşünmeyin size şüphe veren başka şeyler olmadıysa.

Özel bir büromu. Korkutmak gibi olmasın öğrenci iken yurdun karşısında ofisler vardı muhasebesi ofisleri akşamları sürekli kadınlar gelirdi. Sigara falan içerlerdi cam perde açık ışık ta acık gözüküyordu. Daha sonra ya perdeler iner ya ışıklar sönerdi. Dikkat edin. Zaman kötü.

Hepsi de evliler, işyerinde olması normal mi yani
Şimdi kim ne yapar bilinmez ama aktif cinsel hayatı olan her insan elinin altında kondom saklar.Çocuklar işyerinde nerden buldu çıkarttı ki onu? Çekmece de saklayabilirler,cüzdanından düşürmüştür, işe gelirken paket almıştır vs vs.Karısıyla orda fantazi yapar yani yetişkin hayatı.Zaten sizi bir kocanız bağlar.Dediğim gibi onda başka şüpheleneceğiniz herhangi bir şey var mı?Yahu yapan adam her şekilde yapar sırf buna takılmayın.[/QUOTE]

Yahu biraz gözü açık olun ya.
3 ortaktan hangisi olursa olsun, büroya diğerlerinin haberi olmadan prezervatif koymaya kim cesaret edebilir?
Eğer o prezervatif oraya koyulduysa 3 ortağın da haberi vardır hiç merak etmeyin.
Büroyu garsoniyer olarak kullanıyorlar diyen üyeye katılıyorum.

Özel bir büromu. Korkutmak gibi olmasın öğrenci iken yurdun karşısında ofisler vardı muhasebesi ofisleri akşamları sürekli kadınlar gelirdi. Sigara falan içerlerdi cam perde açık ışık ta acık gözüküyordu. Daha sonra ya perdeler iner ya ışıklar sönerdi. Dikkat edin. Zaman kötü.
Özel evet ama heryerinde kamera var bilmiyorum inşallah birşeyler dönmüyor dur

Back
X