Eşimin işyerindeki dolaptan ne çıktı dersiniz¿¿¿

Kapı
Ne gibi bir isyeri orasi yani ne isle ilgili ? 3 ortakta ayni isi mi yapiyor? Cocuklara sormadiniz mi hangi dolaptan buldunuz diye? Cok garibime gitti diger ortaklarin eslerini tanimamaniz.
Kapı,pencere, Pimapen işleri.Eslerle eşim özelikle gorusturmez, kadınların dahil olduğu her iş bozulur düşüncesinde

siz okulda yapamazsınız da işyerinde fantazi kuran, arabada bunu yapan bir ton insan var.Adamın kendi ofisiyle sizin çalıştığınız resmi okul bir mi? Benim nişanlımın da cüzdanında vardır , arabanın torpidosuna da ben attım bu dursun burda diye.Ofisi olsa oraya da saklardım.Siz marketten gazete kağıtlarına sarıp saklayarak eve yatak odanıza sokuyorsunuz diye herkes öyle yaşıyor sanmayın.

Çünkü siz nişanlısınız onlar evli. Nisanliyken fantazinin ucu bucağı gelmiyor ama evliyken daha farklı oluyor kendimden biliyorum . Ve konu sahibesi bende içlerinden birinin eşini aldattığını düşünüyorum...

Merhabalar, geçen gün çocuklarla eşimin bürosuna ziyaret e gittik, Bir büro yu 3 ortak kullanıyor.Neyse biz eşimle sohbete dalmistik ki , çocuklar elinde prezervatif ile "anneeeee bu ıslak mendil mi "diye cikageldier , şok oldum çocuklar gittikten sonra bu ne bunun işyerinde bulunmasının amacı ne diye sıkıştırdim eşimi, eşim kendinin olmadığını, orada olduğunu bile bilmediğini söyledi ve yeminler etti, eğer o seninse alt üst olursun inşallah dedim, eşim de inşallah dedi, inanmak durumumda kaldım ama bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim?
Bence onun

Ben olsam gider diğer 2 kişiye sorardım bu hanginizin diye. Siz pek sabırlıymışsınız.

Ondan da pek bir şey çıkacağını sanmam doğrusu. Ortak "bro"lar birbirlerini koruma çabasına da girebilirler. Yani biri kendi üzerine alabilir, hepsi inkar edebilir de...

Ofise habersiz gidemiyorum ama bir akrabam da orada çalışıyor,ona nasıl sorabilirim acaba
E sizin hikaye de bi, sekretere "yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı" diyen Şener Şen eksik.
Ofise habersiz gidilmiyor, eşler iş bozar diye kesinlikle tanıştırılmıyor, iş yerinde prezervatif var. Çözülmesi çok zor bi bulmaca (!)

Ben burada kocasından şüphe edip de yanılanı Hiç görmedim. Allah bir şekilde karşısına çıkarıyor insanın.
Çaktırmadan telefon ve kredi kartı kayıtlarını incele bakalım anormal bir şeyler var mı?

Niye diğer kadınlarla görüşemiyorsunuz ? garip geldi ofise neden habersiz gidemiyorsun geçerken ugradım de bi bahane bul ya bilmiyorum ... inŞAllah kötü bişi çıkmaz. ama tuhaf çocuk yerde bulsa hadi cebinden düşürdü biri dersin , ya buda mahrem bişi öyle ulu orta dolapta :/

E sizin hikaye de bi, sekretere "yaz kızım, 200 torba çimento, 20 kamyon çakıl, 15 tane kapı" diyen Şener Şen eksik.
Ofise habersiz gidilmiyor, eşler iş bozar diye kesinlikle tanıştırılmıyor, iş yerinde prezervatif var. Çözülmesi çok zor bi bulmaca (!)
inşAllah öyle değildir de tuhaf

Eşinizin iş ortaklarının eşleriyle tanışamıyorsuniz, habersiz iş yerine gidemiyorsunuz, haberli gittiğinizde de prezervatif buluyor çocuklar...

Eşinizi en iyi siz bilirsiniz, ya bir haltlar çeviriyor yada o haltları çeviren evli iş arkadaşlarına göz yumuyor. O işyerinde temiz şeyler olmuyor orası kesin.

Back
X