eşimin iyi niyetliği ve saflığı

caddyzeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
102
34
13
36
Arkadaslar bana yardım edin eşim cok iyi niyetli olduğu için kayinlarim ve iç eşimi kullanıyorlar maddi olsun manevi olsun buda bizim aramızda sıkıntı oluyor fikirlerinizi alabilir miyim

ayni sorunu annem babamdan cekmis senelerce yapilacak sey ise gozunu acmak her insanin onun gibi olmadigini anlamasini saglamaniz gerek , tepkinizi uygun bir dille koyun bu hayatta onun mutlulugunu en fazla isteyecek kisi oldugunuzu belirtin. bu huy oyle cabuk degismiyor ama zamanla sizin ona soylediklerinizin de etkisiyle degisiyorlar. sabirli olmanizi soyleyebilirim sonucta huy cabuk degismez :) Allah yardimciniz olsun :)

Arkadaslar bana yardım edin eşim cok iyi niyetli olduğu için kayinlarim ve iç eşimi kullanıyorlar maddi olsun manevi olsun buda bizim aramızda sıkıntı oluyor fikirlerinizi alabilir miyim

Ben birşey söyleyince tamam bir daha yapmayacağım ne halleri varsa görsünler diyor ama bir dara düşünce yine kanıyor yardım ediyor

Örnek verseydiniz iyi olurdu. Nasıl kullanıyorlar parasını alıp geri vermiyorlar mı? Gibi bişey?

Bendede ayni problemler vardi. Su anda görümcemin iftiralari kiskancligi esimi sürekli sömürmesinden dolayi dananin kuyrugu koptu. Bir yillik yuvami dagitti görümcem esim bana sahip cikmadi ezdirdi beni. Eger esin sana karsi iyiyse yuvaniza zarar vermiyorlarsa esinle arani bozma bence. Güzel bir dille düsüncelerini ifade et ama sakin ailesini kötüleme kötülerse bile esin bir anda degise bilir ve seni suclar

Bazen cok ofkelenince ailesini koyuluyorum sinirleniyor kotuleme diyor ama kötü değiller mi diyorum kötü olabilirler ama sen ailemi kotuleme diyor

Bazen cok ofkelenince ailesini koyuluyorum sinirleniyor kotuleme diyor ama kötü değiller mi diyorum kötü olabilirler ama sen ailemi kotuleme diyor
Ayni benimkide öyle diyordu. Halbuki ailesinin nasil cahil olduklarini bildigi halde ve ben hic birzaman bisey demedigim halde ailesiyle ilgili savunmaya geciyodu bosa geldimi agzindan kacitiyodu nasil olduklarini

Ayni benimkide öyle diyordu. Halbuki ailesinin nasil cahil olduklarini bildigi halde ve ben hic birzaman bisey demedigim halde ailesiyle ilgili savunmaya geciyodu bosa geldimi agzindan kacitiyodu nasil olduklarini
Benimkide söylüyor ama ben söyleyince sinirleniyor şimdide söyledim ofkelendin diğer odaya gitti

Aynı dert bizdede var. Hiçyyazık günah ne zorlukla kazanıyor demeden bedavaymis gibi havadan geliyormuş gibi aldiriyor herşeyi. Bense herşeyden kısiyorum kistigim için sınır oluyorum. 10.000 lira borcumuz var ve bebek geliyor bi suru masraf lazım. Bunu bile bile nerden koparsam vardırttavrı devam ediyor KV nin.

Eslerin aileleri kardesleri alismis sürekli para istemeye ve almaya. Ogullari evlendiktdn sonra dahada kuduruyolar saniyorlarki ogullari hanimlarina daha da cok harciyolar kendileri alismislar ya bikere sürekli ogullarinin destek cikmalarina oysaki hanimlari eslerine kiyamiyolar sevdikleri icin ne yapsakta yaranamiyoruz sanki gelinleri degil düsmanlari gibi sürekli bi kiyaslama icersindeler yazik günah

Esimkiler cok yuzsuzdur borclarini odemedigikleri halde yine istiyorlargaribim oda açıyor veriyor

Evet ha
Evet haklısın ben evlendim evleneli kaynimla konuşmuyoruz çünkü ben gelince rahat rahat eşimden para alamiyor

Esimde kendi ailesine değil ama teyzesine çok para göndermiştir. Ama zamanla aslında çok ihtiyaçları olmadığını sırf daha rahat yaşayabilmek istediklerini anlayınca göndermeye başladı. Şimdi bi ihtiyaçları olduğunda karşılıyor ama teyzesi geri veriyor eesim. Kendisi anlayacak ama sen de arada sırada bazı hatirlatmalarda bulunabilirsiniz.

aman canim ne dersen de ama ailesini kotuleme
cunku tek erkek aileleri aile, bizimkiler degil, pek kiymetli onlarinkiler, sanki biz sevmiyoruz ailemizi
durumun zor can cikar huy cikmaz insallah duzelir ne diyeyim

Ne saflığı ne iyi niyetliliği aynısını senin baban,annen yaptırsın bakayım kullandırıyomu kendini işlerine öyle geliyo canım

Sizin yeriniz de olsam o fırsatı vermem o zaman eşinizde anlayacaktır nasıl insanlar olduklarını evime eşya alırım taksit yaparım ödemelerin olur gelir ve gider bellidir zaten ve kendime birikim yaparım üstelik sizin yeriniz de olsam akşam eve gidince derim ki bu gün kardeşim aradı paraya çok sıkışmış bir kaç ay yardımcı olacağım bakalım o zaman ne diyecek emin ol kendi ailesine gelince son kuruşuna kadar verir ama söz konusu senin ailense biz zaten zor geçiniyor der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…