- 26 Ağustos 2015
- 102
- 34
- 13
- 36
- Konu Sahibi caddyzeynep
-
o canim allah için benim ailemede verir ama benim ailem pek kiymazlar istemezler ama kendilerine ki elinde ne varsa ver diyeceklerSizin yeriniz de olsam o fırsatı vermem o zaman eşinizde anlayacaktır nasıl insanlar olduklarını evime eşya alırım taksit yaparım ödemelerin olur gelir ve gider bellidir zaten ve kendime birikim yaparım üstelik sizin yeriniz de olsam akşam eve gidince derim ki bu gün kardeşim aradı paraya çok sıkışmış bir kaç ay yardımcı olacağım bakalım o zaman ne diyecek emin ol kendi ailesine gelince son kuruşuna kadar verir ama söz konusu senin ailense biz zaten zor geçiniyor der.
Bulunuyorum canim ama fayda yok ne yapayım annem o diyor bu dünyanın birde öbür tarafı var diyorEsimde kendi ailesine değil ama teyzesine çok para göndermiştir. Ama zamanla aslında çok ihtiyaçları olmadığını sırf daha rahat yaşayabilmek istediklerini anlayınca göndermeye başladı. Şimdi bi ihtiyaçları olduğunda karşılıyor ama teyzesi geri veriyor eesim. Kendisi anlayacak ama sen de arada sırada bazı hatirlatmalarda bulunabilirsiniz.
Arkadaslar bana yardım edin eşim cok iyi niyetli olduğu için kayinlarim ve iç eşimi kullanıyorlar maddi olsun manevi olsun buda bizim aramızda sıkıntı oluyor fikirlerinizi alabilir miyim
Bulunuyorum canim ama fayda yok ne yapayım annem o diyor bu dünyanın birde öbür tarafı var diyor
Ben evlendim evleneli kayinim borç öder herşeyi havuzlu borcu umursamaz beye düzgün bi işi yokEşinin ailesini kötülemek yerine gelecek planı yap. Bak durumumuz bu, sıkışsak yardım edecek kimsemiz yok. O yüzden birikim yapmalıyız kendimiz ve çocuğumuz için de. Çok şükür binlerce şükür ben söyleye söyleye artık o para isteme sıklığını senede 1 e düşürdüm. Vallahi bazen her ay, bazen 2 ayda bir iliğimizi kemiğimizi sömürüyorlardı. Çok zoruma gidiyordu. Sanki eşşek gibi onlara çalışıyordum ben. Şimdi borç yaptım rahatım. Üç beş kuruş kalınca da hadi şu parayı hemen hesaba atalım diyorum zorluyorum mecbur. Yoksa gider o paralar biliyorum. Ve büyük ihtimalle bebek için tedavi gerekecek kenarda üç kuruş nakitimiz yok dedim. Benim kocam da saf iyi niyetli canını isteseler verir. Bizim ihtiyacımız olunca alacak kimsemiz yok ama.
yok canim ne hastalığı başka şeylerealdıkları paraları ne yapıyorlar. hastalık için olur mesela ona tamam. ama evdeki eşyalarını yeniletirler olmaz.
yok canim ne hastalığı başka şeylere
Cok şükür evimiz var ama araba olabilirde adamlar borcumuz varkende istiyorlardiğer arkadaşların dediği gibi kocana söylenme... ama borç yap. eviniz yoksa alın, araba yoksa alın. birikim yapın..
Allahikimizinde yardımcısı olsun canim bişey desek sana ne parayi ben kazanıyorum diyor evet sen kazaniyorsun ama sıkıntıyı biz çekiyoruzEşinizin gözlerini açacaksınız
Yavaş yavaş
Siz aranızı bozmayın
O anlar aklı başına gelince
Allahikimizinde yardımcısı olsun canim bişey desek sana ne parayi ben kazanıyorum diyor evet sen kazaniyorsun ama sıkıntıyı biz çekiyoruz
Zamana bırakmaktan başka çare yokÖyle genelde düşünmüyorlar
Ama dara düştüğünde kimse yardım etmeyince
Anlıyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?