- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Işte bende burayi okudukca kendimi nankör hisediyorum ama içimde bir boşluk varBen Bdv de açılan eş konularını okuduktan sonra sizinkine sadece yanlış anlamayın lütfen ama kocaman bi AMİİİN demek istiyorum.Tabi ki sizde haklısınız ama burada neler görüyoruz
Ben çok hareke gectim ve yapiyorumda ama herzaman surat yapiyor canim istemiyor diyor ve gitmiyor.Evliliğin dinamiğini eşler belirler bence, madem eşin bu kadar anlayışlı ve uyumlu sen etkinlikler yaratarak farklılık katabilirsin.
Kimi enerjik olur, kimi harekete geçirilmeyi bekler.. Bizde de bazen o bazen ben hadi şunu bunu onu yapalım deyip çıkarız, bir şeyler yaparız. Eşim çok pasif ben sıkılıyorum demek pasif direniş oluyor, tek taraflı olmaz, o yapmıyorsa sen harekete geçir.
biraz dayak birak psikolojik baski getekli heyecani saglar
sizi çok çok iyi anlıyorumIşte bende burayi okudukca kendimi nankör hisediyorum ama içimde bir boşluk var
Benim demek istediğimi siz yazdinizBurda siddet goren kotu davranilan kocalar var diye sizde kendi esime razi olayim mantigindan cikin bi kere.bu hic dogru bi dusunce degil.her evlilik her hikaye farkli.konuya gelecek olursak bazen sadece iyi olmak yetmez evlilikte heyecan olmali.surekli gezmeler sosyal aktiviteler olmasada ara sira yapilmali.mesela sinema bileti alip gidelim diyin.tiyatroya gidin.maddi imkaniniz varsa yakin bi yerlere gidin bi hafta sonu.en olmadi evde suprizler yapin.yani kisacasi ona kucuk surprizler yapin
Doğru okadar derinki ben içinden cikamiyorum .Canım, kusura bakma şöyle eski konularina göz atdim.
Senin sorunun galiba biraz daha derin.
Belkide olan sorunlari evliliğine yüklüyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?