Eşimin iyiliği altinda eziliyorum

Arti 100000...
Ayni fikirdeyim..benimde esim biraz konu sahibinin esine benziyor.Yani asla pasif degildir tam tersine ama asosyaldir kendisi..bir yere gidiceksek planlari ben yaparim Allahtan olmaz demiyor ama bir sure sonra insan bikiyor plan yapmaktan.Ondanda brseyler bekliyor.Oda mecburen bana uymak zorunda kaldi yazik))
Tamam deli gibi calisiyor cok yorgun geliyor eve ama esler birbirine kaliteli zaman ayirmaz ise o evlilik bir süre sonra cikmaza girmeye başlar..
Konu sahibine hak veeiyorum yani kolay degil.Uyumsuzluk cok kötü.
Konu sahibi eşinizin de sevdigi aktiviteler varmi mesela? Onlari yapmakla baslasiniz.Birgun onun hoslanacagi bir yere çıkın birgun sizin.
Evde de yapilacak seyler var film izlemek dişinda..
 
Size rahat batiyor galiba..
 
Eşim ögretmen değil .vardiyale çalişiyor .
Bende asistam olarak calişiyorum.
Eşime ezemeye gelince onu sadece çalişmasi gerekiyordu.
 
Hoşlandiği şeyler yok..
Bilmiyorum yanii..
 
Off keşke dediğin gibi olsa ..
Gitmez ayarlasam bile gitmez.
Kackez ayarladim sonra gelmiyorum gitmiyorum dedi herkesde eşiyle beraber olunca bende gitmedim iptal etmek zorunda kaldim.
Çok kötü duygu bu..
 
Off keşke dediğin gibi olsa ..
Gitmez ayarlasam bile gitmez.
Kackez ayarladim sonra gelmiyorum gitmiyorum dedi herkesde eşiyle beraber olunca bende gitmedim iptal etmek zorunda kaldim.
Çok kötü duygu bu..
O zaman onu karsiniza alin ve gayet net ve ciddi olarak konusun.zamani gelmis.
Ona bu durumdan dolayi mutsuz oldugunuzu bu sorunu halletmekten yana degilse ayrilmayi dusundugunuzu acikca soyleyin.Belki kafasina dank ederde kendisine çeki düzen verir
 
Böyle adamlar gerçekten bulunmuyor degerini bilin.siz onu yönlendirin siz hayatınıza renk katacak planlar yapın durup sessiz sedasız bişey beklemeyin siz biraz dürterseniz eşinizde ayak uydurur
 
Aslında bende ilk başta bulmuş ta bunuyor olduğunuzu düşündüm ama yağtığı hatalar yüzünden evliliğimiz etkilendi dedin.. neydi o hatalar ?? Aldattı mı?? Ondan mı soğudun??
 
Esiniz bu kadar uyumlu birise onu siz tesvik etmeye ne dersiniz. Iliskiniz icin bu ufak cabayi harcayarak ona karsi hissettiginiz minneti de odemis olursunuz belki.
 
Ev arkadaşı aramiyoruzki ask ariyoruz heyecan şehvet . Huzur arasak huzur evine yerleşiriz yada sadece iyi bir dost buluruz kız arkadaş buluruz niye kimse anlamıyor duygusal açız. Bende eşimi anlatırım ay nekadar iyi biri derler iyi biri demek yetmiyor . Bugün doğum günüm şuan uyuyor bi 10 dk önce söz dizisini izleyen adam şuan uyuyor bir kutlayıp yatamazmiydi. Dizilerini izler uyur yemek yer uyur hep bi uyku hali ici geçmişlik 22 yaşındayım daha çok sıkıldım . Ruhumu emdi kendininki yetmiyor gibi .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…