- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Akanseneler
-
konsantre olmakla ne alakası var?
bir de benim soruma, lütfen cevap verir misiniz?eşiniz öğretmen mi,siz ne iş yapıyor sunuz?
Arti 100000...Bdv'de neler var, sen hâline şükret mantığından kopsak iyi olur. Bir evliliğin tek derdi şiddet, ihanet olamaz, uyumsuzluk dediğimiz olay çok ciddi bir sıkıntıdır.
Haksız ya da nankör değilsin. Hayat yemek, içmek, ev geçindirmek, gibi genel işleyişler dışında beklentiler verir insana. Misal şehir dışı kaçamağı olur, misal bir akşam yemeği, misal bir gece gezmesi. Bunlar evlilikten ziyade insanlara bireysel terapidir esasen. Ve bu noktada senin bu beklentide olman çok doğal.
Maalesef emekli modu bir insanla hayata devam etmek çok zor. Evet bosan demiyorum, ama çok zor. Bu yapıda bir insanin ne ölçüde değişeceği hakkında da net bir fikrim yok, ancak bunlar için belli bir yol çizmek şart.
Konu Sahibi ben değilim
Konu sahibi yurt disinda yasiyor hâliyle turkcesi duzgun degil..biraz anlayis lütfenBuraları okuyunca bende film koptu
pardon, sizi mi alıntılamışım?yorumunuzu beğeniyordum.hatlar karıştı herhalde,tekrar özür.
Konu sahibi yurt disinda yasiyor hâliyle turkcesi duzgun degil..biraz anlayis lütfen
Alinganlik degil bir uyari sadece naçizane..konu sahibi alinmasin diye;-)Kötü birsey demedim neden alınganlik yaptınız
Size rahat batiyor galiba..Tabiki eşim iyilik meleği değildir.Onun da kötü yönleri var.
Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Bunda ne var demeyin ayni bölgede iki tane erkek kardeşim var.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.
Bana karşida merhametli sesiz sakin biri.
Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Onunla beraber hiç beraber zevk aldiğimiz olay yok.
Ikimizde başka telden çaliyoruz.
Birde zamaninda yaptiği hatalardan dolayida evliliğimiz etkilendi.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Düşüncelerime nasil yön verebilirim?
Alinganlik degil bir uyari sadece naçizane..konu sahibi alinmasin diye;-)
Eşim ögretmen değil .vardiyale çalişiyor .eşiniz öğretmen mi?"öğlenci",yazmışsınız da.
ama bu adam yıllardır çalışmamış.her konunuzda,adamı bir güzel ezmişsiniz.şimdi iyiliğinin altında siz eziliyorsunuz.
nasıl iş anlamadım.
Hoşlandiği şeyler yok..Arti 100000...
Ayni fikirdeyim..benimde esim biraz konu sahibinin esine benziyor.Yani asla pasif degildir tam tersine ama asosyaldir kendisi..bir yere gidiceksek planlari ben yaparim Allahtan olmaz demiyor ama bir sure sonra insan bikiyor plan yapmaktan.Ondanda brseyler bekliyor.Oda mecburen bana uymak zorunda kaldi yazik))
Tamam deli gibi calisiyor cok yorgun geliyor eve ama esler birbirine kaliteli zaman ayirmaz ise o evlilik bir süre sonra cikmaza girmeye başlar..
Konu sahibine hak veeiyorum yani kolay degil.Uyumsuzluk cok kötü.
Konu sahibi eşinizin de sevdigi aktiviteler varmi mesela? Onlari yapmakla baslasiniz.Birgun onun hoslanacagi bir yere çıkın birgun sizin.
Evde de yapilacak seyler var film izlemek dişinda..
Off keşke dediğin gibi olsa ..Arti 100000...
Ayni fikirdeyim..benimde esim biraz konu sahibinin esine benziyor.Yani asla pasif degildir tam tersine ama asosyaldir kendisi..bir yere gidiceksek planlari ben yaparim Allahtan olmaz demiyor ama bir sure sonra insan bikiyor plan yapmaktan.Ondanda brseyler bekliyor.Oda mecburen bana uymak zorunda kaldi yazik))
Tamam deli gibi calisiyor cok yorgun geliyor eve ama esler birbirine kaliteli zaman ayirmaz ise o evlilik bir süre sonra cikmaza girmeye başlar..
Konu sahibine hak veeiyorum yani kolay degil.Uyumsuzluk cok kötü.
Konu sahibi eşinizin de sevdigi aktiviteler varmi mesela? Onlari yapmakla baslasiniz.Birgun onun hoslanacagi bir yere çıkın birgun sizin.
Evde de yapilacak seyler var film izlemek dişinda..
O zaman onu karsiniza alin ve gayet net ve ciddi olarak konusun.zamani gelmis.Off keşke dediğin gibi olsa ..
Gitmez ayarlasam bile gitmez.
Kackez ayarladim sonra gelmiyorum gitmiyorum dedi herkesde eşiyle beraber olunca bende gitmedim iptal etmek zorunda kaldim.
Çok kötü duygu bu..
Demekki neymis
Iyilikten marazat dogarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?